bonnaliv

Alla inlägg under september 2012

Av Cicci & Ebbe - 27 september 2012 21:43

Vilket av dessa vill ni tävla om som nästa? Bild 3 kan man välja något av de 2 .... Nu är det upp till er ... Vilket ska tävlas ut?
Kommentera DETTA inlägg med vilket du tycker !
Kom igen nu då!!! OBS ) det är gratis att kommentera så va inte rädda för det ;)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 27 september 2012 20:30

Jag har en förmåga att bli kär lätt :) , missuppfatta mig rätt där :P . Idag har jag sett en katt , en som fångade mitt hjärta totalt o jag TÄNKER köpa hem en via en uppfödare . Jag kan inte låta bli o vi har bestämt att vi ska sattsa på EN typ av katt o denne valde jag eller kanske en bengalkatt :) ... Men savannah har fångat mig totalt . Den e såååååå förbannat ståtlig , "vild", o garanterat värd dessa kr den kostar med ( de e inte lite ) .

Idag va vi iväg hem till svägerskan en vända , ett par timmar :) . Käkade pizza idag med Hahaha... Så de kan va när inte tid o ork vill va med men det va trevligt måste jag säga. Idag mår jag skit konstigt :/ med en väldigt konstig huvudverk o det känns som Det verker lite varstans i kroppen :( men jag e inte säker på va jag känner då jag inte kan beskriva det . Blir nog väl :). Som ni har sett så har tävlingen avslutats o jag funderar på om man ska sätta igång en ny eller om det ens är värt det ?? Va ju inte många precis innan som " vågade" va med . :/ Säger så här - är ni inte mer än 5 nästa tävling så lägger jag ner det , okey?!
Denna kväll ser ut att bli en kväll med lilla framför tv.n då hon fick låna med massa dvd filmer hem :S haha... Mindre tv för oss blir det :D men det gör mig inget ! Känner inte riktigt för att sitta vi den ändå i kväll . Vi tar en del beslut ang våra djur denna dag/ kväll ( hundar o katter) o det finns allt en del tunga delar i dessa beslut :/ men ibland är det inte många vägar att välja mellan o då får man ta den som är den bästa. För det bästa !!! Känner mig sliten o trött men det kan bero på den psykiska påfrestning det är att veta att folk inte kan hålla sig undan utan att trampa in på våra marker . Det känns som ett övergrepp o känslan är fan ingen rolig alls . Är som att veta att någon kikar genom dina fönster om kvällar o nätter! Folk kan använda sin tid till annat än att snoka här innan jag gör mig olycklig på någon av dem . Skulle ju bara fattas det!! Finns en del planer men jag kan inte skriva om dem här :/ , tyvärr måste det bli som det blir ... Man är inte fri människa längre men friheten ska jag med ta från dem om det är det sista jag gör i denna Saken :P. Skit samma!! Livet rullar på ändå på vår gård o tur är det :D önskar bara vädret kunde bli bättre för jag ( syrran) ska sakta börja få igång kråka till promenader :) . Hon kommer att älska det :D
Ne om man skulle sällskapa gubben o dotter i soffan kanske ? !
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 27 september 2012 13:18

Av Cicci & Ebbe - 27 september 2012 13:08

O känslan är underbar!! Min skalle :(
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 27 september 2012 11:21

De va som fan :O något är det som går här i bygden , annat än nyfiken-sjukan denna gången!! I natt va de gubbens tur att spy :/ o min skalle vill bara inte ge med sig heller :( , lilla e piggare men fick ändå sina 48 timmar ledigt från dagis ... Idag är planerna inte några större iallafall men gubben ska trotts mående skruva med bilen . För en gång skull är JAG glad över hans bilköp! Jaha ... Alla våra läsare... Hur mår ni då? Klarar er undan sjuka o allt ?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 19:46

Så där , nu är man inne o de vita strumporna är inte längre vita :/ men de gör inget :) Vännerna är glada o fina o Det är som det ska :D . Lilla va med i stallet :) , pysslade , gav godis , borsta o gungade o hela ungen va blöt när kvällen va över :P . Som tur va hade jag förutsett hennes lekande o pälsat på henne galoner mm :D så blötande gjorde inget . Gubben mejade bil o jag hade syrran med i stallet . Tanken va ju att vi skulle ut o rida men det regn som blev kändes mindre lockande o jag tror inte vännerna heller skulle uppskattat ridning i det. Nu så är alla ute , nöjda o glada o nästan Alla ha täcken förutom Q då EMRIKI är rädd för det men nog ska hon med få ett så snart man vant honom med det . Nu står gubben i grytorna o gör något hopkok o som vanligt är jag hungrig som varken efter en hel kväll men djuren
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 15:44

Du som skrivit detta är våran dragna vinnare . GRATTIS!!! (vissa har tur) :P
Gubben har denna motivering till varför just denna blev hans favorit i denna tävling - för de första va det inte en mening lång motivering o för det anrdra - även när livet känns som värst så kan lyckan vara framme !

Jaha... Ja där av har vi nu våran vinnare :D , ni andra - ni är inga förlorare på något sätt även om turen kanske svek denna gången :) , fler tävlingar kommer ! Bättre lycka då om ni är med

Vår vinnare :
Jag tycker att jag borde vinna för att jag för det första ALDRIG lyckats kamma hem vinsten på någon tävling jag någonsin varit med i, fullt ut. Kanske vunnit för en stund men kort därefter förlorat något annat.
Jag har förlorat i kärlek , jag har förlorat i vänskap, jag har förlorat i bloggar och jag har förlorat i livet. Jag har till och med förlorat i mig själv.
Lite färg i vardagen på hästryggen skulle påminna om att jag faktiskt har vunnit  något varje gång jag ska ta mig en tur. Och det skulle kanske ge hoppet tillbaka att kanske jag kan vinna i andra saker också, som t ex i livet. :) ;)

GRATTIS , GRATTIS , GRATTIS !!
Än vet inte gubben vem han dragit :)

Kram E o C
Vinsten finns inom 2 veckor för utlämnande :D

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 14:22

Förfriskning ja , de har vi alla våra olika ;). För mig är det kaffe för att vakna till vissa dagar , ibland behövs det inte alls . Jaja .... Nu va ju saken den att jag skulle komma fram till att jag med kaffet sitter här o planerar dagen / eftermiddagen. Jag är inte ( iallafall inte än) för sjuk för att ta mina vänner där ute o planen lutar åt att hämta syrran som ville komma . Det blir väll att gå över de alla idag igen o på med mat , mat , mat o åter mat :P o morötter :) ( ja vissa tror ju inte vi matar våra djur) . Kanske hinner jag med en ridtur på min prickiga vän med o jag hoppas det :). Har gått för många dagar nu :P från varannan minst som innan . Får väll se va dagen bjuder på . Gubben ska iallafall bo i garaget några timmar .
Ps) bilden e gjord så som den ser ut , jag lovar att muggen e ren , inte som den ser ut :P
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards