bonnaliv

Alla inlägg den 26 september 2012

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 19:46

Så där , nu är man inne o de vita strumporna är inte längre vita :/ men de gör inget :) Vännerna är glada o fina o Det är som det ska :D . Lilla va med i stallet :) , pysslade , gav godis , borsta o gungade o hela ungen va blöt när kvällen va över :P . Som tur va hade jag förutsett hennes lekande o pälsat på henne galoner mm :D så blötande gjorde inget . Gubben mejade bil o jag hade syrran med i stallet . Tanken va ju att vi skulle ut o rida men det regn som blev kändes mindre lockande o jag tror inte vännerna heller skulle uppskattat ridning i det. Nu så är alla ute , nöjda o glada o nästan Alla ha täcken förutom Q då EMRIKI är rädd för det men nog ska hon med få ett så snart man vant honom med det . Nu står gubben i grytorna o gör något hopkok o som vanligt är jag hungrig som varken efter en hel kväll men djuren
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 15:44

Du som skrivit detta är våran dragna vinnare . GRATTIS!!! (vissa har tur) :P
Gubben har denna motivering till varför just denna blev hans favorit i denna tävling - för de första va det inte en mening lång motivering o för det anrdra - även när livet känns som värst så kan lyckan vara framme !

Jaha... Ja där av har vi nu våran vinnare :D , ni andra - ni är inga förlorare på något sätt även om turen kanske svek denna gången :) , fler tävlingar kommer ! Bättre lycka då om ni är med

Vår vinnare :
Jag tycker att jag borde vinna för att jag för det första ALDRIG lyckats kamma hem vinsten på någon tävling jag någonsin varit med i, fullt ut. Kanske vunnit för en stund men kort därefter förlorat något annat.
Jag har förlorat i kärlek , jag har förlorat i vänskap, jag har förlorat i bloggar och jag har förlorat i livet. Jag har till och med förlorat i mig själv.
Lite färg i vardagen på hästryggen skulle påminna om att jag faktiskt har vunnit  något varje gång jag ska ta mig en tur. Och det skulle kanske ge hoppet tillbaka att kanske jag kan vinna i andra saker också, som t ex i livet. :) ;)

GRATTIS , GRATTIS , GRATTIS !!
Än vet inte gubben vem han dragit :)

Kram E o C
Vinsten finns inom 2 veckor för utlämnande :D

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 14:22

Förfriskning ja , de har vi alla våra olika ;). För mig är det kaffe för att vakna till vissa dagar , ibland behövs det inte alls . Jaja .... Nu va ju saken den att jag skulle komma fram till att jag med kaffet sitter här o planerar dagen / eftermiddagen. Jag är inte ( iallafall inte än) för sjuk för att ta mina vänner där ute o planen lutar åt att hämta syrran som ville komma . Det blir väll att gå över de alla idag igen o på med mat , mat , mat o åter mat :P o morötter :) ( ja vissa tror ju inte vi matar våra djur) . Kanske hinner jag med en ridtur på min prickiga vän med o jag hoppas det :). Har gått för många dagar nu :P från varannan minst som innan . Får väll se va dagen bjuder på . Gubben ska iallafall bo i garaget några timmar .
Ps) bilden e gjord så som den ser ut , jag lovar att muggen e ren , inte som den ser ut :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 13:26

Tävlingen ser ut att ha en vinnare ! Ska bara kolla det en extra gång Sen skrivs det ut här inom kort :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 13:20

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 11:11

Neeeej !!! Detta får inte blir :( , nu visar det sig att jag börjar bli sjuk med . Antagligen förkyld men Åhh jag hatar just detta med snorig näsa Hahaha.. Äckligt :/ ! Fryser som galet o har satt igång elden ... Lite sent men det går fort att få upp värmen :) som tur är . Blev precis helt ställd här :O lilla får Bremer ( mastiffen) att ge henne tass o han lyssnar på henne när hon ger honom en order :D så nu ligger han Brevid lilla o "sover" . :P Ett bra täcken! Han brukar inte lyssna på henne annars men bättre senare än aldrig . Ne dax att ta sig på benen o iallafall dammsuga huset
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 26 september 2012 08:04

"god" morgon!! Ja okey lite god verkar den va :) o jag hoppas . Lillans feber verkar ha gått ner o hon är piggare . Här ligger jag o gapar ( gäspar) o gnuggar ögonen :P. Är trött :/ . Det slog mig att termometern lyser med sin frånvaro :S , detta kommer vi alltid på när febern kommer men glömmer inhandla när det är friskt igen. Så länge hon inte är brännhet o skakar o yrar så oroar jag mig inte lika mycket för hur hög febern är , man kan ju nästan veta si så där :) . Frågan är nu bara hur man ska planera dagen .... Syrran ville komma ut idag igen o nu skulle det passa utmärkt må jag säga .
Ne om man skulle försöka med frukost till liten :)
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards