bonnaliv

Alla inlägg den 13 september 2012

Av Cicci & Ebbe - 13 september 2012 22:37

Lipa som galet nyss o äntligen är filmen slut :) ... Jäkla lipsill :P känner att jag behöver skaffa detta efterlängtade barn nu , ta tag i det :P så jag inte e så känslig sen ( hoppas).
Nu ska jag ta mig uppåt o krypa ner i säng :D i morgon är det iväg till dagis igen o sen börja röja här , börja om från början ... Kanske :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 13 september 2012 21:48

Att det inte är billigt att ha häst ja de visste man ju men :O detta år tänkte vi köpa in för hela vintern ca . Ja så långt så bra sen börja vi diskutera foderstater o började göra dem på våra hästar ... Fint !!! Sen räknar gubben ut - 10600 i enbart korn , soja mm ( ja ni vet ) då har vi alltså inte räknat in de olika behov på vitaminerna o heller inte räknat på inköp av hö o hösilage :/ . Ja det blir en billig vinter o julklappar på det :D haha.. Men detta år ser faktiskt rätt smärtfritt ut då casper kanske blir såld så håll tummarna stenhårt med oss annars blir det bara så fint Att köpa in i 2 omgångar eller nått . Det är inte bara att ha häst ta mig fasen ;) ... Ne de visste vi alla redan hoppas jag ;) . Denna vinter ska bli intressant då det är min första vinter med Pippi o jag måste känna av hennes behov av aktivitet ... Ska starta med 2-3 dagar i veckan o se om det behövs mer eller hur läget är. Som det är nu så ligger vi lagom :) o det känns skönt :) . Sen ska jag ordna aktivitet i hennes box med :/ men det är ett mindre problem då jag redan har det på koll , jag vet vad hon behöver o gillar . Idag försvann gubben en bra stund o det visade sig att han mätt på boxarna :D så nu sätter väll han igång med byggandet mm för att förnya där ute :). Alltid kul när det är finare o det lär det bli :) Såg idag att Danetta har en "knöl" i ansiktet o nu är oron att hon har hudtumör :( inkar ( sarcoider) o ska man ta hjälp av kirurg så är behandlingen inte säker att det inte återkommer :/ . Någon annan som har eller haft nått sånt på sin häst ?! På en bild med gubben kan man se den bakom underläppen typ ( liten bit upp) Jag är riktigt orolig!! Är det någon fara för henne ?? Stod inget om det :( Danetta är nu den vi haft sen vi flytta hit o vill gärna ha henne kvar med oss hellst ett flertal år till. Ne nu ska jag inte fundera på det innan läggdags för det är värre än allt uppiggande att grunna ledsamma saker innan , då ligger man som en propeller o oroar sig. Det blir bra , det blir det !! ... Ja det är mycket för våra vänner känns det som :/ , höst o Skitväder , gråare dagar o mindre värmande sol :( , behöva stå inne på nätter ( bara det e illa nog ) ;) ... Tänk själv att stå i box som häst o vänta på att få komma ut o sträcka på sig ;).
Aaa jag börjar bli trött här :D . Kollar på flicka ÄN Hahaha glömt att pausa ett flertal gånger då jag Gått o satt mig med gubben i foderräkning mm så den slog jag om när han gick upp o gjorde lilla sällskap som låg o titta på tv men sov när han kom upp :) . Ha den lilla visade oss idag hur stor hon blivit :P - titta mamma o pappa va jag växt , nu är jag stor o kan snart gifta mig med Kevin :O hahahah . Hon hade enligt henne växt som attan denna natt då hon sov i sin egna säng till halv 7 i morse innan hon kom över till mig :D . Inte nog med det så är hon 3 år o har redan sin första kärlek :) , en kille 11 år äldre :O ... Minns ni er första kärlek ? Jag minns !!! Hahah Robert wells hahahahah.... Pinsamt !! Men sant!!! Det är ju inte mamma sen att påpeka i alla olägliga lägen :/.
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 13 september 2012 19:00

Sitter o kollar på film :) , jag är totalt fast i dessa - flicka! :) Hahaha... Lipar nog varje gång jag ser iallafall den första . Gubben han är riktigt fixar Nisse idag ( mitt fel som klaga över detta krama kudde :( ) men de e klart han får vila , va ju inte som det kom ut som jag riktigt menade :/ men nu tog han det så ... Skadan redan skedd men måste säga att vi får mycket gjort när vi är på detta humör :P . Jag fick mitt efterlängtade fönsterbräde uppe ( fanns inget innan) , lamporna bakom tv.n är fixad ( de behövde kapas o kopplas ihop till en sladd ) , 2 hästar verkade :D .. Ja jag vet inte allt men eldat har han gjort flitit med :) . själv har jag städat flitit o tvättat för det e heller inget som sköter sig självt :P ( ja hur många gånger har ni inte hört det? ) känner mig mer o mer hemma o det är underbart . Jag bara måste få i ordning nu då vi bott här några år o det ser ut som fan inne Hahaha menar renovering mm så klart o små prylar som gör den där extra myskänslan , som extrema längtan efter gadrober :O haha de e inget skämt , det rum man skulle vilja ha de i har för låga väggar för att det ska ens få plats o snetak (uppe) . Jag har löst detta men det tog nog 2 år att komma fram till lösningen o nu är det bara själva köpet kvar :P. Visst är det härligt när man måste ha tid för planering mm ;). Det blir nog Inge rida av idag :( men guuuuud va jag längtar ut . Bara komma undan o bara .... Ja ni vet själva ! Hoppas på att morgondagen bjuder på en runda .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 13 september 2012 17:13

Jaha snart är det kväll då :) , varit ute o gubben byggde/ fixade en grind till bb,s ställe . Det va äntligen säger jag :P så man kan stänga in dem ibland. Städningen hann jag med i irriterat humör då gubben va ute o grejade . Sitter med en förtjänt kopp kaffe o Hahaha kollar på sjöjungfrun Hahaha... Lillan lämnade filmen nyss o sittandes blir jag :/ . Vill så gärna ut o rida men tror jag får vänta :( , middag är bra att äta med :D. Måste fråga gubben va han fixat när han va ute så jag har lite koll på va som är kvar på gården . Soligt o varm är det idag ( varmt o varmt men man fryser inte ) . Vore ju perfekt att ta en vända i skogen ... Ta med syrran ut bland älgarna ;) .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 13 september 2012 11:35

Det är lååång helg för oss denna vecka :D jag vet inte om jag ska skratta eller gråta ;) .. Gubben är ledig tills på måndag! Ja visst är det underbart , det mindre bra är väll att städningen oftast hamnar långt efter :P. Hahaha... Idag passa jag på att få med gubben i bloggen på bild istället då hans inlägg nu lyser med sin frånvaro :D Har precis hämtat lilla från dagis :) o möttes av en lycklig tjej som fått halsband idag av mitt kusinbarn :) , sött! Idag ser det ut som det blir hästpyssel o lite nytta gjord på gården , gubben har börjat elda redan en massa skräp. ( brist på sophämtning som vi ingen får här ute ) . Att leva som en dröm har ofta en baksida med :P . Äh... Va vore dagarna i brist på saker man måste göra?!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 13 september 2012 11:14

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards