bonnaliv

Alla inlägg den 15 september 2012

Av Cicci & Ebbe - 15 september 2012 22:48

Nu är jag fan skit trött :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 15 september 2012 19:52

Kan inte låta bli o undra va gubben gör för något ute i verkstaden :D , jag får INTE komma in o de ledtrådar jag Har o gå på är de saker på bilden . Lillans gamla favoriter sen bebisåren , han pratar om svart eller rött tyg o kanske foton med :)??? Jag som är så förbannat nyfiken kan ju inte låta bli o undra va det är :P. Någon som vet va han gör , som kan lista ut det ??
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 15 september 2012 13:25

Idag va det allt annat än vanligt :) , lilla va med för första gången ut :D . Undra va hon fått sin tuffa sida ifrån för det va fart som gällde för henne , även i trav ville hon ha mer fart o skrek att jag skulle galoppera haha.. Så de kunde hänga på men så kul ska vi inte ha det :P. Hon får allt vänta lite med det . Ungen lös o hade leende från öra till öra o jag börja nästan tjuta av att se henne där hon satt. Min bebis har verkligen blivit stor :O. Crème va världans försiktig med henne på ryggen o jag tyckte syrran o crème skötte det hela galant ! Sen tog vi oss en egen vända utan lilla för att låta våra godingar springa av sig o de kan ni skriva upp att det blev fart ... Pippi va så pigg så jag hade svårt att hålla henne o av någon konstig anledning så blir hon bara så het när cissan är med . Nog för att hon brukar va pigg men detta va något utan dess like . Jag tror det va längesen jag va så arg på något / någon som idag ... När hon inte lyssna utan bara mata på :P men sen släppte jag bara efter o det blev galopp så skiten yrde :) ... Häääääärligt!! Hahaha som ni såg på bilderna innan så kanade sadeln på crème Hahaha den börjar bli riktigt slimmad :) o muskler :) ... Helt otränad som hon innan va ! ( bra jobbat siss) . . Nu är vi hemma hos morsan som skäller för att speed tuggat sönder kritor som ungarna lämnat på golvet. Här ska det ätas middag o den som kockar .... De blir nog jag det ! :/ . Det blir potatislådan med pizza smak :P . Så jävla gott!!
Gubben är just nu me brollan o hämtar en platt tv hemma hos oss till morsan o farsan då de ville ha en större så en 42:a ( tror jag de e ) ska få pryda deras vardagsrum :). Nu ta mig fan ska de la se !!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 15 september 2012 08:50

God morgon !
Idag va det kaffe på sängen o snabba ryck upp o iväg :D in till hova o hämta syrran o Anki för idag blir det ridning på förmiddag! :P . Idag blir ridningen något utöver de vanliga :) , bilder kommer :P .
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards