bonnaliv

Alla inlägg under september 2012

Av Cicci & Ebbe - 18 september 2012 20:05

Idag kom vi ut :) , underbart ! Vi drog en repa in till byn o vägen hem den gick fort :P Pippi va riktigt på gång (som vanligt nu mera) :O . Blev ju blöt om tassarna innan vi gav oss ut så på vägen frös jag lite må jag säga! Idag har det ju spöregnat men just denna stund gjorde det mig inget , va ju uppehåll iallafall den stunden :). Tack vädergudar! Nu står vännen o crème där ute o bara slappnar av , de vart faktiskt svettiga :O . Trodde knappast det men ibland kan hon allt göra mig chockerad ;). Lilla är hemma hos mormor o morfar så snart ska vi åka o hämta henne :). Gubben e trött som attan men det är inte konstigt i början på veckorna :P .
I morgon ska vi köra brollan o handla o sen hem till inger o Kjell :D . De lyser med sin frånvaro nu mera :/ . Synd men förklaringen kanske finns ändå !
Svägerskan ( Anki ) skulle med ut idag med så vi fick ju vänta flera timmar extra just för henne men slutade med att hon ändå inte skulle iväg i slutänden , måste säga att det är förbannat irriterande ... Tycker man kan skjuta på andra saker när man bestämt något o fått andra att skjuta på sina planer för en!!!! ( läser du detta så tänk på det nästa gång är du snäll)
Ne nu ska jag iallafall ut till vännen o sen ge mig iväg !
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 september 2012 19:42

Man ska inte stressa säger de som vet!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 september 2012 19:42

Man ska inte stressa säger de som vet!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 september 2012 14:12

Nästa vecka eller nästnästa blir det värre :/ . Gubben har nu ringt o om ca 2 veckor ska de höra av sig o komma hit för att ge information :D. Det gubben fick veta va att vi ligger bra till med tanke på hur vi lever / bor o ett stort plus för att jag är hemma på dagarna :O . ( trodde jag väll aldrig att jag skulle va glad över ) . Jag känner hur det bubblar inom mig , vill skrika .... Få ur mig all nervösitet som jävlats ;) o glädjen över det positiva än så länge! Kanske är vi ändå rätt ?? :D Som gubben sa - nu om något är bollen i rullning !
Ja snart blir det möte ... Jag hoppas !!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 september 2012 13:18

Hatar dagar som dessa , när man sitter handfallen o ser på skiten omkring sig men saknar den där sista Putten att ta hand om det ! Oro .. Tystnad ... Vet inte ens om gubben ringt eller va som händer o sker :/
En sak är säker iallafall ... Tävlingen !! Den ser ut att ha sin vinnare om ingen annan vågar hoppa in de sista innan !!!
Vinnaren kommer att skrivas här snart :D så håll dina tummar .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 september 2012 12:34

Av Cicci & Ebbe - 18 september 2012 08:45

Tänk om det kunde va samma som igår men idag har ta mig fan huset frusit ;) ... Kallt inne o det får en att tänka på att det kanske är dax Att elda nu dagligen för att hålla värmen :/. Lilla är iväg till dagis o hon hade en morgon utan minsta stress ... Blir det inte idag så blir det i morgon typ! ( Bra det egentligen :) ) . Detta är en sån där förmiddag med gubben hemma o då kan ni gissa va man kan förvänta sig!? :P .. Krama kudde!! Garnaterat! Efter en dags lathet utan städ helhjärtat så har hela huset växt igen av både det ena o det andra :/ Hahaha.. Jag vet va min dag sen kommer att bestå i :).
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 17 september 2012 22:23

I morgon ska gubben ringa igen , även till Skövde som ni kan se på inlägget nedan! Jag är så nervös så det slagit du alla mina normala funktioner :/. Äta , ja då kastar jag i mig o idag blev det tonfisksallad då jag inte hade varken ork eller skalle till att stå vid spisen. Tanke på att Sova ... Den gubben gick INTE! Det kliar i hela kroppen bara jag tänker tanken att röra mig uppåt . Jag är så nervös så ni anar Inge! Tänk om vi inte blir godkända , tänk om vi inte är rätt , tänk om , tänk om , tänk om... Jag blir galen !! Jag vågar helt enkelt inte hoppas som jag gjorde innan vi rulla igång bollen :( ( bilden jag gjorde idag förklarar hur jag tänker ) ... Jag vågar inte ställa mig med ryggen rak , resa mig... Inte än!!! Jag är rädd att falla o slå sönder :(
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards