bonnaliv

Alla inlägg den 6 september 2012

Av Cicci & Ebbe - 6 september 2012 22:10

Ja de är det rätta benämningen på denna vända ! Idag fick jag allt känna hösten bita mig , syrran med :/. Började intagandet av vännen med att fixa hennes sko som lossat IGEN! Ja visst de va väll ganska lätt fixat för gubben :) . Vi gav oss ut o Pippi visade klart o tydligt att idag ä det fart i de benen. :D Som jag hade längtat att få komma ut . Vi prata o så .. Ja ni vet som de kan bli med 2 kärringar ensamma på häst ute i skogen . Det finns ju varg problem här just nu med en varg som går in i "stan" , in på tomter o bland arbeten mm.. Då kläcker syrran att nu ska någon även sett BJÖRN!!! :S .. ( skiter nästan ner mig av tanken ) . O när vi som just avslutat samtalet så blir vännen skit rädd på vägen , ett ställe som hon alltid känner sig osäker över nått o gärna inte vill gå men idag backa hon nästan in i syrran o crème bakom sen blev hon LIVRÄDD för va de va som knakade till en bot från oss o de värsta med detta va att hade varit älg eller liknande så hade den flytt med detta kom mot oss o jag hörde det på knastrandet av grenar o dyl. Där kan jag lova att kände mig liten på jorden då Pippi ville vända o syrran kom vidare . Skrek till syrran att dra upp i trav o fick Pippi att hänga på men va det nu va skrämde henne rejält , hon va rädd hela vägen ut till nästa " stora" väg :(. Man kan tro att detta är något vi skrämde upp varann med då vi talade om det vi gjorde men hästar skräms inte av Björn o varg historier ?! Nästa grej va att 6 km hemifrån tappar vännen min skon med :O o fan måste jag säga va glädje rann av mig över att va ute o på just den vägen med . ( andra är närmre ) . Så det blev o vandra tills gubben mötte upp oss o tog av den andra skon med ... Så långt så lite bättre MEN just där emellan kom mörkret sen kylan OCH REGNET :/ så det blev att rida hem i ett mörker så mörkt att man inte såg ens en meter framför sig :( . Tur att man har en gubbe med hjärta på rätt ställe som vände om bilen o lös upp vår väg ... Detta kanske inte låter så värst illa men hade ni varit med så hade ni förstått dilemmat i hela skiten ! Bilderna innan är från start till slutet o jag måste säga att bilden gubben knäppte har jag fixat till så den är ljusare :P . Nu är man iallafall hemma o kylan ä utanför dörren men satan va lättskrämd man e ! Det kom något gott ur de hela :D , gubben filma oss så bra som gick o jag måste säga att det lilla sa kan skina upp allt mörker :D underbara unge ... O hon e min ! :) . När jag titta på den hemma så försvann alla känslor som kom längst vägen . Fick iallafall lite fart på slutet , även lite galopp i mörkret .
Försökte fixa o lägga ut filmen hä men det ville sig inte med överföringen från gubbens tele till min men ska väll se om man kan lösa det på annat sätt :) . En vidio jag bara måste dela med mig av till er :) , våra underbara läsare . Nu sover lilla o strax gubben med ... Själv ska jag landa o bara ta det lilla lugna på soffan innan jag kryper i säng kan jag lova . Ska aldrig mer tala om björnar o annat ... Ska bara GLÖMMA det ryktet :/ ... Mardrömmar kommer att komma i natt ... Det är sant det!
Hoppas er kväll varit bättre
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 6 september 2012 21:32

Illa!!

Av Cicci & Ebbe - 6 september 2012 14:19

Men jag kan inte låta bli att skvallra :P jag är människa som älskar att ge :) . Här får ni en förkik på framtida tävlingar ... Haha... Med överläggande med gubben så kom vi fram till att avslöja lite :). Nog kanske inte tävlingarna kommer se ut som denne men Hahaha... Det får ni veta då :D ser ni något ni gillar ? Jag ser massor !!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 6 september 2012 13:54

Ja ni ser ju bilderna hoppas jag dom fick gumman hemma lägga in för det funkar inte från min tele ,nja hon tycker bara att det är skoj och hålla på ja tillbaka till vagnen ja det är ju en före detta självlastar vagn som bonden hade ställt undan för att skrotas men det tyckte inte jag stommen var för bra och däcken en perfekt liten vagn som är bra att ha så ny håller bonden på att koppla ljus och gör det sista på den , och i ladugården rullar livet på för kor och kalvar som snart skall få vara inne tills nästa vår men inte ännu så länge vädret till låter får dom gå ute och ha det gott , och ni som undrar vad som gått sönder ha ha jo då det finns lite av den varan med . Men nu skall jag fortsätta med att ge kalvarna mjölk ha det så länge
Ebbe

Av Cicci & Ebbe - 6 september 2012 12:26

Vore väldigt tacksam för svar!
Är det några som läser vår blogg som är hundmänniska eller har hund? Vill veta för framtida tävlingar :)
Tack på förhand
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 6 september 2012 11:27

Hoppas ni ser skillnaden !
Gjort för hand ... Va från början en självlastarvagn ... Bilden från helt början försvann med telefonen. Sånna jobb får man extra som djurskötare haha
Ebbe

Av Cicci & Ebbe - 6 september 2012 11:16

Det är dax att planera en massa nu inför vinter .. ( tror jag tjatat om detta innan med faktiskt , ursäkta haha) så idag har jag katalogshoppat vintertäcke o regntäcke till min dam :) . Konstigt känner jag att detta är lite då dessa 2 är nog de BILLIGASTE på hööks men ändå tyckte jag att de va snyggast! Rött då de inte fanns rosa :P men färgen har ju ingen betydelse eller?? Det ska skos för dessa tider o själv måste jag med hitta kläder till mig själv inför ridning i höst/vinter :/ ... Någon som har något bra tips på bra kläder som även håller värmen utan att man svettas ihjäl under ridningen? Några bra tips på bra kläder mot regnet ? Kom nu inte med regnställ som man hade som liten :D , vill ju kunna visa mig i det med haha... Så hatt med hängslebrallor i rött e uteslutet :P Men det kanske vore en syn för allmänheten , att få sig ett gott skratt så man kanske ska bjuda på det ? ;)... Det ska handlas in foder , det ska handlas in till boxarna för de som ska va inne vissa nätter , se till att de har nått att aktivera sig med . ( förutom mat ) . Måste sparka syster o svägerskan i rumpen så de med börjar inskaffa det extra de behöver :) syrran e nog ganska lätt men Anki kanske lite värre :P . ( skrattar ) Härliga tider står inför dörren !!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 6 september 2012 10:43

Kan inte bara låta bli , det e så förbannat snyggt !!

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards