bonnaliv

Alla inlägg den 3 september 2012

Av Cicci & Ebbe - 3 september 2012 22:09

Sen middag avklarad ... Besöket har varit här .. En film är slutspelad o tandborstningsproblemen är igång :/. Lilla har börjat med att krångla när det gäller det :O. Är det normalt beteende att vägra , grina o bara trotsa ? Mina mammanerver spelar hon på må jag säga ! Haha... Galet!! andas in o andas ut ... Irritationen lägger sig sakta men säkert. Mobilen har gått varm i kväll då kompanionen i affärplanerna har haft en massa funderingar , planer o tankar . Nog ska det allt bli bra när vi väl startar ! Ikväll ska jag lägga mig i säng utan minsta plan för morgondagen :O , känns konstigt må jag säga men rätt skönt ändå med tanke på hur mycket man funderat det sista om o på allt .
Ne nu vill lilla upp så de e lika bra att avsluta o börja bära henne upp för trappan , som hon e för lat för att klara på egna ben hahah :P Goa unge ... Lilla Tröttmössa!!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 3 september 2012 18:58

Jaha :( inte blev det alls som planerat! Någon ridning kunde jag ju glömma :O men vi blev sittandes hemma hos svägerskan o fyllt på film förrådet ;) med några fler som den bästa film som gjorts - Leon! Snart så ska vi få besök av inger o Kjell så gubben gasar just nu för att va hemma i tid då vi sa mellan 7-halv 8 så jag hoppas verkligen att de inte varit tidiga :D . Så va är planerna nu då? Jaaa vem har ett bra svar? Vet att det vankas nöt filé till middag o filmer ... Typisk förbannad måndag va ?? Inget blir som man tänkt det!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 3 september 2012 18:51

Lekte med telen idag

Av Cicci & Ebbe - 3 september 2012 16:27

Underbara vackra varelse

Av Cicci & Ebbe - 3 september 2012 14:54

Väldigt sent kommer mitt morgoninlägg idag :O men jag tror inte ni saknat mig för mycket ;). Sitter just nu o undrar va jag gjort med tiden sen jag klev upp :O ?? Hemmet är i en stor röra om jag ska va ärlig ! Idag är en sån där underbar dag som man bara inte förmår sig att göra någon nytta alls utan har varit fast framför tv.n med lilla :(. Ute skiner solen som fasen :) o jag hoppas den tänker besöka oss idag LÄNGE!! Efter kl 16 ska vi hämta svägerskan :) o sen blir det ut med vännen . Syrran vet jag inte om hon kommer med idag :/ ... Brist på barnvakt ! Idag ska väll lösdriften göras klar , kan inte ha den stängd längre , de små behöver komma "in" när det är kris ... Skit väder med andra ord! Jaha va händer hos er alla som jag följer då? Ingen uppdatering ?! Ne här ska det sättas på kaffe till gubben , bortskämd som han e med det :P haha... Längtar tills han kliver innanför dörren <3
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 3 september 2012 12:46

Ja nu är det måndag igen och det första man får göra är att städa efter Mårten gås ha ha , för det vet han inte hur man gör det är ju trots allt mat vi håller på med nja mjölk är väl det men det är mat det med så jag ser till att det är rent och fint runt mjölkroboten ,och mitt i städet kommer bonden ja det var ju bara att släppa mopen ha ha jag skulle svetsa några fästjärn på vagnen men det var snabbt gjort och min älskling på minde mig att jag inte hade med mat låda ha ha ja hon är gullig hon ,ja nu är jag tillbaka i ladugården och skall till och vaccinera kalvarna sen blir det att förbereda allt för veterinären som kommer nu i veckan för att avhorna och ta kulorna på tjurarna sen blir det mat dags för kalvarna ja och sen är min dag slut här och min dag hemma börjar och min älskling har kaffet klart som vanligt så blir det en kopp innan jag sätter igång så ha det på en stund
Ebbe

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards