bonnaliv

Alla inlägg under januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 21 januari 2013 14:34

Så då är ångloket ;) på plats . Syndes långa vägar att transport inte är hans grej :/ stackarn ... Trånga utrymmen ... Inte heller det är på tre i top :D .
Fick mess under tiden jag diska o när jag såg det så hade de nog kommit en bit på väg :)
Som jag har längtat o så nervös jag blev .. Tänk om hon inte skulle gilla va hon såg ! :O Fast det gick bra :)
Nu står han inne i stallet med Hia . Nerverna har han utanpå men det kanske inte är så konstigt .... Har varit mycket för honom med allt . Nytt ställe o nya vänner.... I morgon ska han få komma ut o SPRINGA AV SIG allt :) blir en massa att utforska . Nu ska han bara få landa :) innan vi tar nästa steg :)
Välkommen HEM dylon :D
KramC

Av Cicci & Ebbe - 21 januari 2013 14:06

På plats ! :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 21 januari 2013 11:53

Tänk jag kollade på det för LÄNGESEN... Igår satt vi med lilla framför Barnkanalen o då kom det. Visst tänkte jag ... Man kan väll kika på det ( va ju ändå liksom inte igår).

Vet inte hur andra anser om det eller tycker men jag blev bara förbannad :O . Att se dess små slita med sina hästar , kämpa för sitt självförtroende .... En flicka kunde inte ens gå med sin vän i grimskaft utan åkte kana efter o hästen bara gick på som den ville :/
Jag blev förbannad inte på flickan , hästen eller så ... Utan på föräldrarna som låter de kämpa med detta , en del kastade av sina ryttare o barnen for ett par meter , en annan blev galen ( rent ut farlig ). Nog för att de säkerligen älskar sina vänner men man kanske borde ta en funderare på om man skaffat RÄTT häst?! Risken för skador är ju ganska stora !!

Satt o tänkte på hur jag som mamma skulle reagerat om det va min dotter. Jag hade ALDRIG låtit henne sätta sig på hästen! Aldrig!
Inte nog med att skada e en risk så förstörs ju barnens självförtroende helt i ridningen :( .
Va är man för förälder som ger sitt barn en häst som är på detta sätt ? Tar man inte reda på fakta? Tycker man att barnen SKA klara det i bevis på hur duktig man e? Jag fattar det inte alls o sen låta de va med i tv där alla kan se hur hästen beter sig :O

Fettar mina tankar , räknar Inte med att alla ska tänka som jag eller ens hålla med .
Varför lägger man inte energi på grunden i HÄSTENS problem innan ?
Jag hade skaffat en annan häst utan tvekan o arbetat på djupet med den andra under tiden .

Av Cicci & Ebbe - 21 januari 2013 11:10

Jaha måndag idag då :/ o det känns kan ni veta . Få in rutin e ett helvete o lilla är extra krävande :P .
Vet liksom inte riktigt var jag ska börja eller i vilken ände heller för den delen :S.
Måste ta ett tag o städa .....
Sen har jag inte ro att göra nått heller utan springer omkring som en yr höna . :( kommer han idag eller inte?

Måndagar .... Det är nog som det sägs?! Det är jävliga på sitt egna sätt :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 20 januari 2013 22:44

Kanske tror att jag glömt bloggen ? Ne inte alls men har haft annat för mig :) som att skala potatis o koka torsk , skära ägg till såsen :P

Ne men förutom det så kom Cissans ägare o hämtade saker . Stallet gjordes i ordning , spånbalarna på plats :) .. I morgon kommer MD :D Som jag längtat !!
Sitter uppe med lilla som inte ville sova me pappa :/ ( ett dårligt arv hon fick ) . Har messat med Jasmine o jag blir glad varje gång hon ens skriver :). Man undrar hur de mår , trivs mm ... Även när man är det jag är så bryr man Sig . ( gillar dem skarpt ) .
Helt ärligt så saknar man de ... :(

Känns lite rörigt i skallen idag :) har inte återhämtat mig sen försöket att få MD med oss hem ... Kylan alltså :(. Fryser när andra tycker det är för varmt , tex vid brasan :( jobbigt!
Åter tillbaka till sömnproblem :S typiskt...
I morgon hoppas jag på att va en dylon rikare :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 20 januari 2013 14:33

Nu

Av Cicci & Ebbe - 20 januari 2013 11:40

Ut o bära balar , ved o fixa stall!!
Solen skiner :)
kram C

Av Cicci & Ebbe - 19 januari 2013 18:50

Vilken dag må jag säga :P
Som jag hade längtat så blev det som det blev :) haha... Typiskt !

Är fortfarande frösen sen vi va till MD :P o trött som attan :)
Mötte på en "snubbe" som vågade ta till Sig modet o fråga vem jag e ( nu när jag väl gick ensam ) . Hahaha.. Hmm... Om han visste ! Han sa att han borde veta , han känner det o ja de kan man säga efter den tid vi bara hängde med varann o inga andra , vi va vante o hand .. Men det va förr , det a gamla tider. Klandrar honom inte för att han inte minns , bara jag tyvärr som fick honom kvar i minnet , ett minne så klart till skillnad mot det livet.

Här sitter vi nu , alla 8 i soffan ( gubben , lilla , jag o valparna , de 5) Kollar på Barnkanalen med lilla :D . Det får gå , just nu är allt tankeskingrande välkommet :P. 2 par fräna skor rikare , det finns de som har turen att känna en tjej med stil ;). Lite tröst ....
Ute ligger MD's saker o det känns som han flyttar in sakta MEN säkert :) Kanske är han trött på transporter efter tävlingen? Vem vet.... Tåls att fundera över ! Gillar detta med ärlighet o jag tackar Kajsa för att hon är flitig användare utav just det :D Då vet man hur läget är o inget knuffel... :)
Längtar ut till vännerna men bara jag sätter foten utanför så börjat jag hacka tänder , kroppen verker o sprickor här o där ( förbannade allergi) .
Njuter av en kväll hemma med lugn familj i soffan o jag känner att Idag kallar sängen en tidigt med . Ögonen bränner o tröttheten kommer ikapp nu.
I morgon kommer Cissans ägare :S för att hämta hennes saker mellan kl 13-14... Ska behöva gå igenom att möta henne o berätta om Cissans sista stunder :/ . Inget man ser fram emot kan jag säga er . Hoppas där emot att MD dyker upp under morgondagen :D vore inte fel.
Ne om man ska sluta röra ihop allt för en stund kanske , hopp hit o hopp dit o tillbaka igen.
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards