bonnaliv

Alla inlägg under januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 11:50

Som alltid stod jag o titta länge :)
Johns reaktion va ganska lik den igår i stallet :P fast ögonen blev ännu större då han möttes av en hel hög som väntade i hagen :). Så vacker .... Han visade verkligen upp sig o man fick inte nog av att se :D Först försiktigt letande efter gränsen inom de närmsta metrarna men när han förstod att det va flera meter utan slut så spralla han ut i glädje skutt mm som ni ser ( bilderna) . Va kul o se flocken , alla så nyfikna på killen o alla pipande när han luktade på dem :) . Pippi fick med glädjeskutt o spralla med en stund , klocka vaktade , Hia med ... Q vill nog ha honom nära men va tvungen att göra lama försök Att jaga iväg :P .
Nu när vi gick in så går han lugnt o de andra håller sig nära :) eller kanske är han som håller sig nära dem men ändå inte inpå för stunden .
Det är lugnt i hagen o det ser ut att gått som en dans ... Han är en av de !!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 11:17

Måste säga att det gick jätte bra :) En kille med respekt för damerna o de små pojkarna :D
Snart en i flocken om det fortsätter så här bra.
Jippi
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 10:13

Än är de inne då vi valde att de skulle få äta i lugn o ro innan man släpper ihop de alla . Då har vi fått bort iallafall den saken med Att skydda maten som en del gör efter allt med cissan .
Solen skiner o dagen kunde väll inte va bättre med kylan :) Fint väder o vännerna bara njuter av solen . Hoppas solen sprider glädje så pass så de tar det lugnt när vi släpper in jhon ( dylon) till dem. Japp bytt namn så nu är det jhon :D . För att förklara det hela för alla som läser så macken funkar inte för oss , dylon snubblar tungan på , Mac , nej tack :D jhon är mest likt dylon o passar honom faktiskt ... Passar mer o mer ju mer man tänker på det :)
Ne om man skulle fixa kaffe innan det gäller ... Sen blir det kort kort kort kort .. :P
Hoppas det ska gå väl!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 08:08

Idag är det inte bara en stor dag utan det är en KALL dag med :/. När kl ringde 7 så va jag en av alla som vakande vid den tiden idag som INTE ville kliva utanför täckts kanter :S . Tyvärr så finns en massa ansvar o med det går benen av sig självt :P .
Såg att tidigare inlägg är helt snurriga då mobilen ändrat ord i sparningen :( tråkigt men jag hoppas ni har överseende :D.

Så hur tror ni det stora provet kommer gå idag då? Lilla John ( bara jag som tycker det passar honom ) ska träffa de andra . Pippi vet jag att hon brukar vara svår när hon ska hälsa på ny men man får ge henne tid så kommer det :).
Väntar nu på gubben :D , köra lilla till dagis ( som hon längtat ) o sen får jag hjälp att föra flocken samman IFALL man måste hå in. ( hoppas vi inte)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 21 januari 2013 21:59

Ibland undrar jag över vitsen med dessa skyltar?! Meningen med dem är rätt uppenbar om man kan läsa (. Vill säga ) . Vi uppskattar INTR av NÅGON att någon kliver innanför stallets dörrar då vi ej är med ! Om vi inte bestämt annat mellan varann vill säga . Anledningen är enkel... Vi vill skydda våra vänner mm finns en massa man kan säga om varför. Tycker folk är dårliga på att respektera dessa skyltar. Varför tror de ens att de sitter där? Så länge man inte är en av familjen Så GÄLLER DET! Tror inte någon skulle gilla att folk kliver rakt in i deras hem? Stallet är en del av vårat hem ... Gården.... Hagarna....
Respektera dessa skyltar var de än är , vem du än är .. Välkänd eller inte ! Man vill inte att någon öppnar dörren i ens hem utan att knacka på dörren!!!!!
Nu har vi bara en skylt med budskapet men ändå... Den sitter där för att vi vill ha det så , okey?!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 21 januari 2013 21:26

Uppdatering om den nya killen :)
Än lugn i stall o bekantar sig med hans framtida damer ..
Idag fick jag nästan hålla mig för skratt då han reagera så man kunde se i ögonen hans tanke :D När crème kommun så va ögonen stora som tefat , precis som han blev förvånad av att de va fler som bodde här med honom ;) . Han o crème hälsade på varann över boxdörren o hälsningen gick lugn till. Hia fick sig en puss på mulen :D

Nu har han lugnat ner sig , rycker till vid hastiga ljud eller att man öppnar o stänger goderluckan i boxen :) men det är ju en sak som handlar om vana o ha de. Social o lugn annars o väldigt nyfiken på omgivningen :D
I morgon kommer väll det största o viktigaste prover ( förutom ridningen) , då ska han få komma ut i flocken . Undra hur han ska reagera ? :) vet hur andra har varit , de har sprungit o sprungit precis som de inte kan få nog av friheten av rörelse ( eller hur ska man säga?) .
I morgon ska jag stå berädd med kameran ( mobilen ) så ska vi fånga ögonblicken av hans kanske viktigaste möte i livet .
Detta med att komma in i en flock o passa in är en stor grej :) Vet sen tidigare att en del av flickorna är svaga för just valacker :) o jag hoppas det hänger i än :D

Kvällen bjöd på lite klappar , borstning o bekanta sig :) än så länge bra ... Tror det ska fortsätta så med :D

Grimmorna av , nu tar vi natten ..
God natt alla där ute . Ikväll ägnar vi Kajsa en extra tanke då hon idag lämnat sin vän hos oss :) , vi lovar att ta väl hand om honom o allt som hör till , massa mys , pyssel , kärlek mm allt han är värd .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 21 januari 2013 21:13

Inte nog med stressad middag så har tvättmaskinen lagt av :( .
Va kan va värre än att klädernas hjälte blivit svag ?
Gubben jobbar med att fixa den :/ o jag hoppas han klarar hålla den vid liv. Illa vore utan!!!
KramC

Av Cicci & Ebbe - 21 januari 2013 15:26

Jag e med duktig o tar hand om Mina vänner :) // angel
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards