bonnaliv

Alla inlägg den 7 januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 7 januari 2013 22:43

Jaha... Lång natt framför mig ? Lilla somnade vid 19-tiden o vaknade självklart vid 21 :S . Ska man få henne somna tro?
Jag ska erkänna ... Jag snacka om att göra nytta hahahhahahaha låt Mig skratta för Va har jag gjort tro? Jo jag har kollat på hästnet , läst bloggar , funnit nya bloggar o kikat på hingst ( tidigare inlägg ) . Snackat i telen med min vän från Gävle :P o det va inte mycket nyttigt som kom av det heller mer än skratt som vanligt ;) . Så aaa ... Detta med att göra nytta får vänta till morgondagen.
Skulle va snäll mot Oskar o Max o ge dem en sovkudde men hmm... Den blev inte långlivad precis :/ Så förbannat typiskt . Har aldrig varit med om maken till terrorister alltså :| Man kan visst inte ge de något . Bremer hade ju fått en leksak , tjockt snöre med en boll som han precis hade börjat leka med ute när jag kasta . Även den demolerade de så bollen va i smådelar :/ . Värre än va bremer va för nått år sen o då trodde jag han skulle äta upp hela vårat hus om han fick hållas .
Mer att städa för mig i morgon med andra ord :( .
Ne va ska man göra ? Fortsätta kika på hästar? Bloggar? För det får jag ju inte nog av antagligen :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 7 januari 2013 22:29

Pippis tänkta kavaljer den dagen :)
Va säger ni om denne ståtliga man?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 7 januari 2013 19:58

Såg ett inlägg om denna bok på en blogg :) . Jag tror denna kan va nått för en annan :P . Om inte annat så kan det va kul o läsa o jobba efter :) . Bygga upp o förbättra ..
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 7 januari 2013 18:02

Denna dagen har helt ärligt varit fullt upp med städ , bara rosa rummet tog timmar o det är äntligen återställt . Tvättar o gnor ...
Mellan allt städande har det varit djur o planering . Det behövs det med :P
Gubben kom hem från jobbet helt förstörd :( . Nu är han igång igen ... Jobbar sjuk o vägrar sjukskriva sig :/. Han ser dödssjuk ut o kan knappt äta o somnade nästan sittandes i soffan så jag skicka honom i säng för natten. Stallet har jag med tagit med hjälp av lilla :) är inne på mockningen av tredje boxen :P men fick ge upp där .... Tar resterande i morgon på förmiddagen hoppas jag. Mockade lösdriften men :P o jag tycker det känns bättre när man kan göra det :) . Ja ni kanske minnas min önskan om boxfunktionen jag ville ha där ute ? Vi har iallafall infört den .. Nja vi o vi men jag :) jaha .. Nu sitter jag här :S . Va ska man hitta på? Kanske ta o städa grabbrummet ? Så har jag det med avklarat . Hänga upp tvätt o slänga på en maskin med mattor kanske?! Börja måla hallen som vi ska bygga gadroben i??? Ja nått blir det väll o något av nytta ......
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 7 januari 2013 17:47

O samtidigt komma igång med stora planteringen för affär ... Den ska man försöka sparka igång så snart man bara kan med . Ska skaffa don o plöja på det Hedliga viset , med häst :D (måst ha den erfarenheten)
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards