bonnaliv

Alla inlägg den 9 januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 9 januari 2013 22:41

Hahah... Så dumt!
Sov trodde jag men så hör jag ljudet av norpan ända ner ( dr snuggles) o jag smyger upp i trappen o ser en VAKEN liten som tittar på film. :O snopet värre :P

Har ju glömt o säga att vi söker en ny vän till Anki , en äldre , högst 155 ca i mank o tanken är väll livslångt hem ( om så vill sig) Hon har haft riktigt otur med dessa varmblod :S måste jag säga ... Vill ha en lugn o säker . Vet ni någon så hojta ! Ja självklart annat än varmblod då :P
Gubben prata idag om att vi ska försöka detta år o slå eget foder :) . Kan va kul o prova kanske ?! Har ni några bra tips för att lyckas så skriv dem här :D ( inget är för dumt ) Vi är nybörjare inom det .
Fryser men nu i säng ändå :) kliar i mig o vill upp men ska försöka ligga kvar . Tveksamt om jag lyckas känner jag redan nu! Har för mycket att bry min skalle med :D
Ne ska man ta kväll med norpan tro?
Kram om lilla o bara va i nuet ....
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 9 januari 2013 22:13

Så ett par bilder som är sommar ..
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 9 januari 2013 21:56

En varmakoppen senare :P ...lilla somnade nog där uppe I TID ikväll :D Jag har min tid som jag sa - klistrad vid bloggen , bloggar o hästnet o min tele som plingar :). Gävle vännen som messar!

Tänk om man kunde ha chansen att komma ut på en runda de timmarna lilla är på dagis?! Vore drömmen!! Tyvärr är det oftast nu mera en massa o göra men med sällskap så går stall mm mycket fortare o man hinner . ( pik till Anki )
Jag har en extrem längtan till riktiga våren o sommaren :D o jag får pirrande känsla i hela magen när jag tänker På det .
Jaha så om 4 veckor då är valparna redo att flytta :D . Tiden har gått snabbt :) Ingen intresserad av våra allergivänliga små liv? :P va fan jag måste ju "ragga" o nu är enda chansen jag FÅR göra det ;)
Jag tänker en massa på framtidsplaner ... Detta med SVART häst :D . Är så frestande så jag funderar på att satsa på det :). Det är ju först framåt sommaren då jag vet bättre hur "landet ligger" o annat är KLART! Tanken är ju att ha en vän den dagen Pippi inte orkar eller vill o vill gå o må gott . Man måste va ute i tid för jag vill kunna känna denne VÄL o rida in kanske först om ett par år. :/??
Ne mina bloggvänner :) som det ser ut ikväll så är dagen lyckad , kvällen lika så :) men än är jag inte i säng så man ska kanske inte ta ut någon seger i förskott ;)
Är nöjd va jag åstadkommit idag , städat hus o stall o nöjda vänner både inne o ute .
Kram C
Bjuder på en "gammal" bild .... Längtar !!!! ( haha syns väl att jag tagit kort på datan )

Av Cicci & Ebbe - 9 januari 2013 18:59

Tänk att hela denna dagen har varit samma visa . Så fort man öppnat ett fönster , tagit ett kliv utanför hus/ stall. Antingen regn eller så töar skiten o det droppar för glatta livet ute. Idag tyckte jag så synd om vännerna :/ hagen ser allt annat än trevlig ut. Dyngesur o trist!! Fast vännerna verkar va gladare , känner de kanske våren komma allt närmare? :D
Gubben är lika sjuk idag som för 2 dagsen :S så det blir samma visa idag - kastas isäng lagom tid med barnen.. Fast i detta hus är ungen vaken lika länge som en annan oftast :/. Kanske ska försöka få henne tidigt i säng idag med? Vankas dagis i morgon o hon är inte van med tiderna nu efter långledigt o jul mm .
Kanske kan jag få en stunds ensamhet .. Med andra ord ... Med bloggar , bloggen o hästnet :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 9 januari 2013 17:12

Bild Casper ..
Idag har det varit stall :) mockat , pysslat . Sopat o öst ut foder :P. Cissan visade sin "rätta" sida o sparkade hejvilt i hagen o jagade :( . Hennes ägare ringde idag o fråga om trotjänartjänst ( som visst ska ta hand om djur o avliva på humant sätt ) . Detta med va som är humant går att diskutera i detta fallet! Är det humant att ens ta ett liv av en levande varelse ? :/ om man ska snacka om det?
Åter igen fick vi säga åt henne skynda på det hela då det är iallafall våran kostnad i foder , plats o kommande skador om hon träffar någon riktigt illa.
Har tagit in Pippi , Hia o crème ... De 2 sista för att de ska få ro att äta o Pippi .. Äh det krävs ingen förklaring inte :) .
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards