bonnaliv

Alla inlägg den 27 januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 27 januari 2013 21:17

Ja vilken dag ....
Hade ju tänkt spendera dagen hemma/ inne med massa städande , gnuggande o gnolande :P men istället åkte vi till gubbens jobb :D . Attans va kallt men trevligt o sen kom Kajsa med familjen . Synd att vi inte ens hann en kaffe :/ . Sen har det varit hit o dit o middagen gick slinka ner när tid blev.

Stallet: idag tog vi oss ut när lilla propsa på att sova på soffan o tog stall , lösdrift o tinade upp vattnet i karet med doppvärmare med . Hahaha satan va det fryser snabbt där ute :/ . Till nästa vinter så vet vi vad vi behöver inhandla :D ( ni med kan nog lista ut det enkelt ) Nu kommer plusgraderna under natten så man får njuta av dagarna snart i sol o värme :)
Ikväll får Poppe , Q o EMRIKI o klocka stå inne o på tal om Poppe ... Självklart menade jag att det såg värre ut än vad det va inte att det va värre än det såg ut :P ( syrran påpekade det ) ikväll kommer nog jhon bli insläppt på lösdriften tror jag allt för nu då Q är inne så får de komma in utan en sur mamma som ska hönsa ;) Hon kan va lite hård med det annars :) .

Åh jag måste berätta ... Höjden på idioti mötte vi idag .
Gubbens jobbarkompis satt 4 timmar i sin bil me soppatorsk istället för att gå hem som skulle ta 30 min . Där satt han o vänta på att gubben skulle komma . Frös som idiot o han stod Brevid en bondgård .. Bondgård = disel !!! Men ne inte ens frågade han .
Det är höjden av idioti tycker jag... Att sitta o frysa än att gå hem eller fråga bonden om sopp så han kunde åkt o tanka :/ En del tänker inte längre än näsan når tyvärr ... Fick hämta honom o köra honom hem !

Ikväll är jag lycklig vetande om att hööks väntar kring hörnet :P Gubben prata idag om det o tyckte att jag skulle få skor , brodd mm till min vän så vi kan ta oss ut på turer :) Inte fasen säger man nej !! :D som jag längtat efter denne dag ... Alltid har något kommit i vägen , den ena eller andra sjuk det sista MEN snart så ska vi ta oss iväg :D Vi prata om o ta en tur ihop , han på Hia o sen om Anki o syrran vill med? På rundan ?! Vore skit kul :) Eller hööks kanske ?! :P

På fronten valpar står Det stilla :( det trodde vi ju faktiskt inte om man ska va ärlig. Hoppas bara de blir sålda snart så vi kan handla oss den förbannade traktorn som det va tänkt att göra för pengarna :D . Är tungt arbete detta med balar , skit mm på en gård så en traktor måste vi ha igen.
Jaja det kommer väll när det kommer ...
Gubben sover som en stock , lilla kollar på datan i sin säng.. Jag ... Hahah... Jag ligger här På mage i sängen O skriver trött som attan o ganska slut av saker som sker just nu runt om , i familj , gård mm
Funderar på detta me vänskap... Hur snabbt de försvinner när man inte har den tid de kräver/ önskar sig :/ ... Minns anledningen till varför jag valde att inte släppa någon annan för nära inpå livet. Efter 32 år borde något fastnat av va livet lärt ..... Eller?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 27 januari 2013 13:58

Tjillevippen :) idag är jag frösen .... Iallafall just nu ! Är med gubben till jobbet , matat kalvar o tagit bilder (självklart, kommer sen). Pratat med kossor o skrapat golv :P o idag fick jag se när han lagade roboten o ställde in den för en ko :) , intressant faktiskt .

Senare ska Kajsa o de komma o kika till jhon :) o jag känner att dagen helt plötsligt inte räcker till för där försvinner middagen i lagom tid :/. Varför är det inte fler timmar på ett dygn? ;) Jaja det får gå...

Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards