bonnaliv

Alla inlägg under januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 22:29

Detta visade min mätare :) , kanske inte så mycket för ( säkert) många som bloggar men jag är nöjd . Att så många vill dela händelserna på vår gård o läsa om vårat liv :D
Tack alla läsare o extra tack till er söta som lämnar en kommentar eller 3 :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 21:51

Ni har fått se bilder från stallet men nu ska jag försöka berätta om det då :P Allt har flytit på fint med jhon o flocken, delat mat o han visar bara bra saker o lämnar över om ett av stona kommer o så tar han nästa :) Han blir inte bortkörd eller så alltså utan han lämnar ändå över om de närmar Sig . :D Nu står han inne med Pippi :/ o det va allt annat än glada miner på min tjej. Ute gick det bra men i stallet tyckte hon nog inte att han skulle va. Tjurar galet o visar verkligen att detta inte är okey alls enligt henne . Som jag sa ... Hon är svårflurtad! :D Allmänt störd på honom som granne Ahahahaha ... Men ute brydde hon sig inte utan sprang med honom . Vilka idéer hon har men han är inte ensam Hia får stå ut med :). Hia har fått komma närmare nu men inte mycket o ännu mer sur blir hon om jag pratar o klappar den andre :P söt!!!
Idag fick Anki se med egna ögon hur lugn han är , brydde sig inte om pippis galenskaper med stampande , stegrande o sparkande i boxen Brevid . Han stod lugnt o åt istället ... När Milan kom o ville kela så tittade han bara medans han strök sig kring benen på honom :D , Inte en reaktion av det heller . Beröm till jhon .... Fy på Pippi hjärtat för illa beteende . Än står de inne o så får det va tills i morgon Bitti . Vill inte riskera att jhon får gå ute o inte komma in på lösdriften när fölen lagt sig. ( man vet aldrig ) Så för att va säker så får han mysa inne o jag hoppas Pippi lugnar ner sig :)

Längtar ut med Pippi , vi behöver komma igång igen. Funderar på att ta en promenad med henne o jhon under morgondagen om någon ville hjälpa mig (?). ;) Grimma o promenera bort till korsningen o tillbaka 3 km ( enkelt) . Tanken är att vänja jhon med vägen o att Pippi får komma ut lite o röra sig. Promenad skulle göra de båda gott .

Sen vill jag framföra något här ...
Om jag skriver något på bloggen så behöver det inte betyda att jag menar någon speciell ! Kan va så enkelt att jag kanske vill säga va jag tycker o tänker eller vi om saker .
Sluta ta åt er så jag får förklara efter .. Har jag ont av något som någon gör då säger jag till , okey! ?

Så i morgon tror jag att gubben ska glädja oss med inlägg :D . Va det komme handla om eller så vet jag inte men jag fick logga in hans tele på bloggen idag , ladda ner appen ( igen). Ska bli intressant !!! Hoppas på massa kul att läsa där :)
Nu ligger vi i säng , visst känner man sig trött men inte så pass trött än så man kan sova :P För mig blir det lite sex and the city när lilla gjort pappa sällskap i drömmarna o så ska jag fundera lite kring olika lösningar för egen del . :D
Kram C
Natti ifall jag inget mer skriver i kväll .

Ps ) jhon va svårfångad i hagen , gick undan men gav med sig efter en stund :) bara man tar det lugnt så löser det mesta sig :)

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 19:22

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 16:52

Dra en vissel eller ropa på Pippi eller jhon så kommer de i täten med fölen Efter :) Jhon har nog intagit platsen i flocken som lekfarbror :P Det har gått fort det hela o bara åt rätt håll :)
Underbart :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 14:04

Enbart för just träning av vissa muskler o för lite nytt att aktivare han Med :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 13:46

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 13:02

Med min vän
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 12:42

Idag när solen skiner så har kylan tagit våra söta i hönshuset :( Ludde o hönan ... Trotts all halm mm så klarade de inte natten :( o vi som hoppades på att ha de i sommar med några nya. Jaja... Blir o städa ur o släppa dit lite ... Kaniner? Eller ska man skaffa några kalkoner ? Höns fyller ju en funktion men kalkoner e inte så illa det heller :P
Stackars vår Ludde ... Inte så konstigt för det va -28 i morse :/
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards