bonnaliv

Alla inlägg den 29 januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 29 januari 2013 23:30

Kan det klä jhon!?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 januari 2013 22:26

Då är det kväll... Dagen har gått fort ! Lilla har varit hemma från dagis pga rinnande näsa :( o nu är en annan dunder förkyld med :S . Tänk att vi hann inte bli mer än friska från förra dunderförkyllnig så slår den till igen :( . Än så länge klarat oss ifrån influensan som alla man känner åkt på :S . Peppar , peppar ... :D
Gubben tog ledigt en stor del av dagen idag för att hinna med lite på gården men de sluta med en sjuk gubbe med :( så han intog ryggläge förut en stund.
Varit hos Anki tidigare idag när vi hämta paketet men så tillbaka igen , lite senare för att hämta henne ut. Blev stall o pyssel :) , prova sadel på jhon o komma fram till framtida färg i schabrak , boots o så... O hör o häpna !!! Hon valde grönt istället för orange som jag hade tagit :) . Ja va fasen , finns massa snyggt i grönt , eller iallfall ska komma ( om man tänker på hööks i Skövde ) då de inte fått in allt på alla ställen .
Idag lagade gubben middag o det va guda gott ( om man kan uttrycka de så) Den där köttfärslimpan gick verkligen hem i detta huset o alla som smakat den tycker den e toppen ... Sen får de veta att det e älg men då ligger det redan i magen :) o vips så har man fått en som säger sig inte gilla älg till o erkänna det gott ;) . Eller hur Anki :P.

Snygg bild Anki tog påmin o Pippi va ? Hmm... Jaja ... Vi mysa o på helbilden så la jag för mycket tyngt bakåt så hon backa precis då kortet knäpptes :P. Bjuder på den ändå ! Ha överseende med vinkar o ljus ;)

Sitter o snörvlar o tycker synd om mig själv :( . Tycker mer illa om snoken nu än jag normalt brukar göra :/ .
Förbannade förkylning .. I morgon ska det vankas häxblandning:P idag tar vi skiten med lite vin istället :D
Får väll egentligen inte klaga .... Jag har fått såååå mycket det sista så lite snor ska väll inte sätta hela världen i grått :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 januari 2013 21:41

Kolla in va snygga saker Pippi fick idag av ullis <3
Myst i stallet , skor blev inga på :/ . Blir i möra!!
Gubben gjorde köttfärslimpa på älg o rödvinsås :P . Sååååå gott!!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 januari 2013 19:03

Japp varje ko har ett halsband med en transponder så datan vet vem kossan är hur mycket kraftfoder den skall ha även i roboten säker den till hur roboten skall ställa in sig för just den kossan, transpondern är bra den håller reda på allt om kossan , som hur gammal hur många kalvar ja allt . Det finns även transpondrar som sitter på frambenet på kon för att mäta även brunster då håller den även reda på detta .ha det bra ebbe

Av Cicci & Ebbe - 29 januari 2013 16:58

Ibland måste man få understryka längtan efter någon dags "ledighet" så där av noll häst söndag .. Försöker hålla oss till vilodag då för både oss o djur men visst , det är inte alltid man håller det utan tar en sväng ändå. Denna helg blev det extra vila för tex jhon men i morgon ska vi påt igen :D ikväll ska gubben sko min vän så är det ridning som gäller i morgon om någon känner sig manad Att ta en tur på jhon? Siss?? Anki?? :D

Ska strax väcka gubben som tog Sig en blund för att hämta Anki :) , fixa stall o pyssla vänner ... Känner för att fläta dem idag :P o jag måste ju låta Pippi modella i va ulle skicka :) . Jag är skit gla för det ... Tack igen :P . Pengarna är inne så nu är hon betald :) o Gud jag måste säga att den känslan e nästan som när man va nybliven mamma <3 , vilken lycka o stolthet .
Ne börja röra sig kanske?!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 januari 2013 16:24

Tack för att du finns , tack för att du är du.... Tack för alla dagar du stått ut o alla kommande ...
Tack för att jag får va din o va en del av ditt liv!!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 januari 2013 15:48

Tänk att det va bättre än julafton idag :D då paketet anlände på posten från ulle ( pippis nu förra ägare ) , sötaste människa !!
När lådan öppnades så möttes man av 4 små hästar o en illtjutande liten , ja av glädje så klart. Sen hennes hästar från hööks bets sönder så har det inte blivit några nya tyvärr . Hunnit med det lika mycket som allt annat man ska göra på hööks . Sen ett reflextäcke o ett vintertäcke till älskade Pippi :D Hon kommer säkert bli lika glad i dem som jag :) då hennes vintertäcke gått sänder :( ... Nu är ångesten inte lika illa i mitt bröst :D ska lägga ut bilder sen såklart på det :)

Tack sötaste , snällaste , bästa ... Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards