bonnaliv

Alla inlägg den 6 januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 6 januari 2013 22:31

I morgon kallar plikten ... Nu är det slut på detta slöande :( . Va fort tiden går när man njuter av den .

Måndag i morgon :S
Ja det bli att ta stallet , mocka o fodra. Kanske komma ut ?? Nu är vägarna isfria o mjuka så skor gör nog de samma för vännen fast det vore inte fy skam o komma till hööks för att fixa det o lite annat.
Jaha syrran firar sin dag i Stockholm då :O o jag hoppas att Anki känner sig manad att komma ut o ta en sväng , kanske på crème ? Skulle va kul .... Ta rundan :D i lugn takt ?!
Gubben håller på att bli sjuk :( o inte nog med det så känner jag väll kanske att huset bönar o ber om "behandling" ;) . Rummen kan inte stå längre i röra o så har jag växter som har fått flyttat från sina platser :O . Dax att låta dem flytta tillbaka :D o ge dem lite kärlek igen ..... Växterna i detta huset är förbjudet område att röra ! :P På tal om växter så har jag miljoner skott haha... De behöver nog få sätta sina rötter o som alltid lider det brist på krukor :S . Ja man kan inte tänka på allt :P.
Väntar på att cissan ska få åka , sen är nästa fölen :( jag plågas i hjärtat när jag tänker på att de ska lämna oss ( om någon vill köpa dem ) . Fast jag vet att tiden inte finns varje dag o flera år framåt heller . Sommaren kanske är lätt men ska de bara gå utan träning? Ne det känns fel o när man vet hur lättlärda de är o trevliga att hållas med . Ne jag hoppas vi finner de ett BRA hem!
Ligger här med en förbannat trilsk liten :D vägrar ligga still , vägrar lyssna o vägrar sova :O . Vart lär hon sig allt för som hon är nu har hon aldrig varit tidigare :(. Andas in , andas ut .... Behålla lugnet :) Är som hon tappat all hörsel :O . Själv är man konstigt nog jätte trött .... Hur det nu kommer sig ?! Men kanske är som gubben sa - när man slappnar av Så kommer ALLT . Då är det inte lite med tanke på va jag gått igenom sista veckorna o vakna nätter mm . Förbannad ångest över att vi varken firade jul eller nyår med morfar :( o känner att det är något jag aldrig kan förlåta . Kan varit sista chansen ! Honom lovade vi ju middag innan vi blev sjuka med o det har inte heller blivit av :/ . Man känner sig som en stor svikare , stor besvikelse ... Han bor 2 mil ifrån o man kan inte ta Sig bättre med tid för honom än så här ? Ska nog bättra på det , planera in honom i livet ( låter sjukt men va ska man göra) . Bestämma dagar med gubben o tid o så fan hålla oss till planen . Är tid som är värdefull i ögonen hos den gamla mannen. Årets sk - göra bättre ... Är just det!
Ne om man skulle försöka med denna jobbiga känsla att ta natt? Inget blir bättre att beklaga sig här på bloggen men ibland är det fasen bra att låta skallen "skriva fritt" man får upp ögonen ..
Kram C

Nu

Av Cicci & Ebbe - 6 januari 2013 15:23

Frågan är om jag vill återgå till vardagen :P . Är så otroligt bortskämd o bara myser :D . Vankades kaffe på sängen i morse igen , han tog vännerna o gården o jag kunde ligga o dra mig länge o sen byta plats till soffan o dra mig vidare framför en film :) med serverad frukost :P . UNDERBART! Nu när jag skriver sitter jag i bilen utanför Ica . Gubben handlar middagsmaten , har hämtat lillan :). Ska åka hemåt för att fortsätta dagen i samma Mönster. Bara ta det lugnt o bara mysa .... Städningen får vänta :) .
Idag fyller syrran år då :D halva av 50 som hon säger . Fan ungen är bara 25 o klagar över åldern hahaha... Va är det frågan om egentligen ? Själv är jag rätt nöjd med mina 32 o jag har lärt mig massa med åldern tex att smink mm inte speglar den man är o lärt mig acceptera den människa som finns inunder . :) Man ska inte klaga alls på att bli äldre , man ska njuta av det .
GRATTIS SYRRAN! <3 se fram emot 30-årsdagen ;)
Härligt härligt ... Ne strax hemma så jag ska väll återgå till familjen istället :)
Hoppas på att få lite intresse på valparna ...
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards