bonnaliv

Alla inlägg den 10 januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 10 januari 2013 23:54

Jaha då tar man "kväll" då :P man är iallafall i säng :/ . Som vanligt så kryper det i kroppen.... Jag fattar det inte!!!
I morgon blir det ledigt från dagis med :S då gubben inte vet när semin skulle dyka upp så han kan inte lämna gården ( jobbet ) för att köra ifall de dyker upp under tiden . Jaha :O ja men det är väll något man får ta med en gubben som djurskötare o ha boet ute i skogen :D . Pratade med lilla om det så hon vet när hon i morgon vaknar o mamma inte väckt henne för dagis :). Kanske kan en Annan kanske får en chans att somna o inget larm som tjuter :P lagom till när ögonen börjat åka ihop. Fredag i morgon då? Denna helg ska vi iallafall med gubben till jobbet :D. Missade ju förra då barnen va här , då blev det hemma istället . Ska bli kul o komma dit igen , klappa kalvarnas kalla blöta nosar , mata de , prata med de nyfikna kossorna o skratta åt hur djuren ibland komisk beter sig . Kalvar är så söta då de stuttsar omkring , stångar o leker.

Frågade Anki tidigare om hon ville ha ansvaret för en häst på Sig eller om hon tycker vi ska ta det o hon ridningen ( är ju den delen hon ändå är ute efter ) ?! Är ändå vi som står för foder , matning , in o utsläpp mm ...... Ändå har vi ansvaret. Får väll se va hon säger :) Vi tänkte att det kunde bli minst "gnäll" så från våran sida vill säga hahaha.. Aaa vi kan erkänna :D men gnäll o gnäll men aa ni vet va jag tycker då man skaffar sig en egen häst. Har skrivit om miljoner gånger innan tror jag om ansvar mm. Står fast vid den punkten!!!
Ne kolla om på sex and THE city då.. :S måste ha tag i sesong 2!! SISS!!!!!! Som tack för hjälpen :P
Kram C
God natt alla nattugglor ;)

Av Cicci & Ebbe - 10 januari 2013 23:12

Nu springer Selmas valpar omkring så det är svårt men bilder :P men bjuder på de 2 flickorna ur förra kullen .., tror jag de va!
Denna kull blev än så länge väldigt små valpar :) , de andra har inte blivit stora heller men en del har blivit mindre o dessa verkar har fått gizze storlek :) . Pytte !!!
Livat så man får passa fötterna då de springer o hoppar o leker :D
En fin kull , ljusa alla utom en :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 januari 2013 22:41

Ett halvblod som man mailar om , ägaren tycker att VI har det hem hon vill ge honom o vill lämna honom på livstidsfoder :O . Sökte egentligen en häst till svägerskan men erbjudandet ... Aaa .. Jag blev kär i denna urtjusiga kille. Kanske blir Pippi o halvblod istället :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 januari 2013 21:19

Jaha .., då är det äntligen kväll igen:P eller va då äntligen ? Säger jag som inte kan sova :O
Gubben har sovit ett tag nu , kvällarna är sig lika :/ - kör honom i säng tidigt. Vi tog stallet ihop när vi kom hem från fikan hos kära mamma :) . Sen blev det snabb middag o så natta den "lille" :D .
Sitter som vanligt o kikar på bloggar o hästnet mm :S beroende? Hahaha , helt klart !! :) Tänker mycket på Casper måste jag säga :P. Är det ingen som slår till SNART så behåller jag skönheten . *Suck* men samtidigt så får jag se honom växa upp o va med . Vet inte om jag ska skratta eller gråta :S . I denna stund känner jag ilska mot moster ( monster) som ställt till det helt för en.
Kan bli så jag får avsäga mig alla andra o bara ta Pippi o honom . Lika bra kanske o vänja sig ? Kanske fel tid med att få en UNGHINGST (på köpet) såld ?? Tycker väll att alla chanser finns. Att va med från början , kastrera om man så vill o Så står våren inför dörren !

Aja blir han såld så bra , blir han det inte så mer jobb för mig! *jublar*

Skriver inlägg som inte kommer med :/ Jätte kul eller inte!
Hamnar på utkast hur det nu kommer sig :O , syrran är lösningen :D hahaha..
Ne om man kanske skulle försöka göra nått annat för en stund? Bläää,.. Tråkig kväll!!
Cissans ägare har nu fått tag i några o i morgon skulle hon få tid o så ... Då här hon av sig om det med :( -avlivning nästa !!!!!
Kram C


Av Cicci & Ebbe - 10 januari 2013 20:57

Av Cicci & Ebbe - 10 januari 2013 20:53

Chakir ( shakir) .. Chacke som vi kallade gräddbakelsen ;)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 januari 2013 20:21

Ska vi snacka varmblod , travare kanske?


Tänk att de är mest utsatta , flest på nätet . Allt frän skänkes till hmm ett par tusen :S
Alla förbaskade annonser om hur underbara de är ! ( varför inte då behålla? )
Gamla tävlingshästar kan jag förstå att de ligger lågt i pris o ges bort till bra hem men va drar alla varmblod över "samma kam"? Erkänner jag e likadan , jag kollar inte på dem för att skaffa mig en ( inte längre ) men jag är heller inte helt anti.
Netti som vi har är fransk travare o aa hon har väll utseendet men sen? :O
Hon travar som vilken Annan häst , utbildad inom western , dressyr o aaa tidigare gått på bana ( om jag inte minns fel men funkade Inge bra) . Henne ångrar vi aldrig!
Dessa har verkligen lägst värde? Så länge de inte springer in miljoner då!!
En travare kan va älskad o folk avgudar den på banan men så fort tävlingsskorna åker av :/ ... Då minns ingen .
Ne nu säger jag inte att alla varblodsägare är lika :)
Varför är det just denna typ av häst som vandrar på marknaden genom hela sitt liv i snitt o inga andra ? De är lätträknade de som haft samma ägare från ung till gammal o får gå till de gröna ängarna med kärlek från en stadig , trygg hand som dagligen matat dem!


Finns säker någon som är mer insatt i just detta om varför just de !! Jag hoppas på en förklaring ...
För jag kan se dem likvärdiga som andra!


Fina är de med!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 10 januari 2013 19:39

På fronten - försäljning... när det gäller grabben är det trögt minst sagt men jag kan garantera att varje kr av de 10 är värda på honom!

Det drar mot vår o snart tar jag o ger upp detta med att sälja honom o börjar träna honom själv! Är snart Dax nu för det dagliga arbetet o han är för fin/bra för att bara gå!

Han skulle passa till va som , han visar upp sig snyggt / bär sig snyggt. Är lättlärd o orädd med ett super psyke :D
Det bästa är väll att han blir D ... Silverskimmel är bara ett plus i kanten :)
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards