bonnaliv

Alla inlägg under december 2012

Av Cicci & Ebbe - 12 december 2012 16:13

Se där ja :) gubben i säng o jag känner att jag lyckats . Vilken sambo som tagit sig tid o haft intresset att vilja veta va som krävs i vissa tillfällen o veta exakt va nästa steg är men ligga några steg före . Önskar jag hade en gubbe som verkligen gav tid o tog sig tid att lära känna alla sidor o va berädd på att lägga extra minuter på att förändra då det är i behov av det :P . Man ska inte önska sig för mycket ! ;) Det är nog som det jag la ut tidigare om pojken o hans mamma :D , tror ni inte det? Jag e 100 :D Åter har hemmet fått värmen o leendet i dess väggar :) o jag känner Att jag är så nöjd över mina ansträngningar ... Duktig tjej! Ja alltså de sura minerna är borta :)

Idag ska vi göra en såååå god middag :D måste kolla om jag lagt ut receptet :) De som ätit den här hos oss har älskat den men det är inte konstigt för den är underbart god o sååå enkel .
Bjuder på en bild på min så stolta dotter som i morgon ska va lucia :D
Första gången för mig med att se mitt barn lussa :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 12 december 2012 14:49

Nu har jag gjort allt jag kan komma på förutom såga ved så att gubben kan lägga sig o vila någon timma ... Hoppas att Det ska fungera men då går han väll ut o sågar :/ , skulle inte förvåna mig :)

Ute va det ren kaos .... Cissan måste bort snarast :( då hon e helt galen nu :O jag kan inte för allt i världen fatta va som är fel .... Förutom underaktiverad ,:/ hon attackerar alla , ALLA .... Även den som står längst bort o äter :O . Inte bra för de andra för de ska inte behöva stressa o bli jagade i maten . Någon som känner igen detta beteende ? Isåfall berätta gärna va som va fel ... Jag blir galen ! Det är inte rätt varken mot flocken eller henne o ha det så här .
Strax ska jag sätta på kaffe o hoppas han vill ta en kopp ...
Håll tummarna för jag hatar att sitta i skogen med en sur o åsnig gubbe ;)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 12 december 2012 11:32

En liten pojke frågade sin mor:
"Varför gråter du?"
"Eftersom jag är en kvinna", svarade hon.
"Jag förstår inte", sa han.
Hans mamma kramade bara honom och sa:
"Och det kommer du aldrig göra."
"Alla kvinnor gråter utan anledning", var allt hans pappa kunde säga.

Den lilla pojken växte upp och blev en man men undrade fortfarande varför kvinnor gråter ibland utan uppenbar anledning.

Till slut så frågade han "gubben där uppe".
"Gud, varför gråter kvinnor så lätt?"
Gud svarade:
"När jag gjorde kvinnan så var hon tvungen att vara speciell.
Jag gjorde hennes skuldror starka nog att bära tyngden av världen, men ändå mjuka nog för att ge tröst.
Jag gav henne en inre styrka att uthärda förlossningar och de förluster av de barn i henne som aldrig blir födda. Jag gav henne en hårdhet som tillåter henne att fortsätta kämpa när de flesta vill ge upp, och ta hand om sin familj genom sjukdom och sorg.
Jag gav henne känslighet nog att älska sina barn under alla omständigheter, även när hennes barn har sårat henne mycket illa.. ?
Jag gav henne styrka att bära sin man genom hans fel, och jag formade henne från hans revben för att skydda hans hjärta.
Jag gav henne vishet att veta att en god man skadar aldrig sin kvinna, men att han ibland testar hennes styrka och hennes beslutsamhet att stå bredvid honom.
Och till sist gav jag henne tårar att kasta.
Detta är tårar speciellt avsett för henne, och hon kan använda dom när helst hon känner att hon så behöver."


"Du förstår min son", sa Gud.
"Skönheten i en kvinna är inte de kläder hon bär, den kropp hon har, eller hur hon gör sitt hår. Det vackra med en kvinna måste ses i hennes ögon, eftersom det är dörren till hennes hjärta - platsen där kärleken bor..

Lånad från syrran
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 12 december 2012 10:49

God morgon alla :) , antar att många av er varit vakna läääääänge redan . Här vaknar man till en dag som fyller en av lugn :D o när jag va ute med hundarna så frös jag inte ens ( fryser alltid annars ). Skickade ett morgon mess till gubben som va bortkastad tid :/ för telen har han bara därför lämnat hemma ! Måste ju berätta att vi provade natten för Max o Oskar i den stora hundburen :O o chockerande så funkar det :D . De gjorde sig rena ute sen ville de gå in igen :) Grattis geniet :P Med andra ord en morgon utan hundbajs o kiss på golven o bara det gör en glad igen. Ser att solen kikat fram :) nu hoppas jag bara att gubben kommer hem på ett stålande humör eller att han väljer att sova tröttheten av sig , båda ger lugn o ro :P men känner jag den gubben rätt så åker det inte ner till röven än på länge ! Ne man ska va positiv :). Idag bestämmer jag att inget / ingen ska få förstöra min dag ...
Snackade ju om hööks men dit har vi inte kommit än :/ , vore kul o komma ut lite . Det gör alla lite gott :)
Hela huset sover här :O ingen av

Av Cicci & Ebbe - 12 december 2012 00:13

Än är jag vaken :O ... Av någon anledning ! Lilla o jag sitter ihopkurade i ett täcke o tittar på film :/ Julstämming med cruella :P o för er som inte trodde det fanns så Jooo Hahaha... Gubben går omkring med dånande musik , han har valt att lägga till sitt åsnehumör o vägra sova bara för att jag råkade säga att jag med va trött o jag kan inte annat göra än att undra om vissa äger större rättigheter till att va det ?? Jaja han får väll va ... Det finns gränser på hur man kan bete sig eller hur ? Inte bli grinig för att ens sambo med är trött , det e för fan barnsligt !
Som det ser ut idag så med tanke på allt så vet jag inte hur morgondagen ser ut :( . Jag antar att jag får bita i det sura äpplet för att han vägrat lägga sig .. Någon måste få ta skulden i detta fallet , alltid det samma :/ . Lika bra kanske för mig att ta några timmars sömn så jag har orken att stå ut med va som väntar?! Bädda ner mig med lilla o bara mysa till sömns ...
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 11 december 2012 18:53

Lättirriterad som man är o fortfarande utan sömn :/ . Sitter o väntar på en som för min del gärna får bli sista gången vi gör affär med !! Det värsta jag vet är när någon låter hela dagen gå till spillo innan man hör av sig o nu är det kväll ... Va har vi fått uträttat då? Inte ett förbannat skit utan suttit hemma o väntat IFALL !!!! Middagen ... Va går den beställa hem? Folk verkar tro att de kan snigla bäst de vill o andra vänta !!!! Med andra ord SEN middag / blivande kvällsmat o sen blir det hoppa i säng ! :/
Valparna lever än alla 5 <3 o det ser ut som 4 av dem blir nakna som Selma :D , underbart :) Blivit lite dårligt med foton ändå för hon håller dem gömda hos sig o jag vill inte störa allt för mycket . Nybliven mamma som hon är :D Ne fy idag har jag bara varit utanför dörren med hundarna :/ , gubben har fått ta matning mm av vännerna ute :( men jag orkar bara inte . Trött , hungrig o allmänt gnällig .,, kan man nog beskriva mig just nu men det ska jag väll få ro till att sova bort ikväll?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 11 december 2012 14:25

Bjuder på några bilder istället ... Svintrött. Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards