bonnaliv

Alla inlägg under oktober 2012

Av Cicci & Ebbe - 30 oktober 2012 22:09

Av Cicci & Ebbe - 30 oktober 2012 22:04

Av Cicci & Ebbe - 30 oktober 2012 21:51

Go kväll där ute :) . Denna eftermiddag bjöd på lat middag , potatis gratäng o kotletter ( jag kocka ) o innan det besök av L o J o jag blev bortskämd , fick doft ljus! Jag som älskar sånt :D . Kvällen har där emot spenderats i stallet :P o 4 km på Pippi :D åter i mörkret . En bra träning för Anki o cissan, som redan idag visade positivt på det . Hon verkar gilla mörker ridning :) Nu är det bestämt att hon iallafall ska försöka köra på varannan dag igen :) o det gör mig glad o vi ska inte tala om hur glad cissan ska bli. 4 km mörk , rolig ridning är fan så mycket bättre än inget :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 30 oktober 2012 14:55

Jaha.. Då kommer det från Mustang med snart då , bara 6 pall men ändå . Protein + (foder) o strö . Satt för en stund sen o kollade om de olika foder o ja man kan säga att våra vänner får mat som heter duga . Jag ville ju köra på müsli allround men de som han pratade med sa att detta skulle passa våra behov o hästarnas bättre . Man måste väll lita på de som kan sitt ( antar man )
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 30 oktober 2012 10:15

Av Cicci & Ebbe - 30 oktober 2012 10:09

Morgonen Springer fram när man har kul :) Lilla är på dagis , uppe kramas gubben med kudden en timma innan det är dax att hämta o jobba igen. Själv sitter jag med ett leende åt livet denna morgon! Känslan är underbar! Solen skiner o vännerna är glada .. Va mer kan man begära just nu? Hade ju tänkt ta en vända med Pippi men det får vänta till lite senare , 45 minuter på oss känns Inte så värst tilltalande o som att det ens är värt Att sadla mm o ge sig iväg . :/ Eldar ... Som vanligt nu kallare tider :D o hör hur elden sprakar där inne .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 22:29

Kollar som vanligt på hästnet o man blir ganska ställd när man läser annonser ... Kanske e jag lite känslig? Kanske korkad!? Va vet jag MEN om jag skaffade mig en unghäst nu o skulle inse att jag inte har tid för 2 egna ... Ja inte fasen skulle Pippi va den som får lämna . Man kan tycka att den man haft ( som det så fint står) i ex antal år borde ju va den man känner mest för ? Hur tänker ni ? Jag kan bara se till mig själv o jag skulle sälja hela världen för Pippi o inte något annat . :)

Jaha det e lite funderingar så här på kvällen . Har lagt mig o de andra 2 sover som vanligt redan :) Hoppas på en ganska lagom kall morgon i möra så man kan ge sig ut en sväng då lilla är på dagis . I värsta fall så får vi väll nöta i vår hage men så ska ju Anki bli hämtad i morgon med så kanske man ska låta Pippi vila o tvinga med henne o cissan ut på långa rundan ? :P hur som hellst så vill jag förbannat mycket men kylan stoppar för mycket :( När vi skodde Pippi så fick jag känning av allergin igen :/ o händerna va svullna som galet ! Jag lovar , det e en mindre kul känsla . Jag har sagt att jag ska ta min medicin detta året men än har jag inte fått tummen ur o kommit till läkaren o jaaa känner jag mig själv rätt så blir det inte av heller . Jag kommer stå här ute en dag o skrika rakt ut av verk o se mina händer spricka.. Som de senaste åren o då , just då ... Önskar man att man hade ätit tabletterna istället . Klä på dig mer får jag oftast höra men problemet är inte kläder utan luften mot huden . Kan va svårt för folk att förstå men det är så det är. Jag har aldrig varit normal o är inte där heller ;)

Målade lilla idag , en fjäril i ansiktet som de gjorde på mAx men min gick inte tvätta bort helt :O Det är bara att fastställa att mitt smink sitter :P Hon är blå än i ansiktet , pannan :/ o så blir hon tvungen att åka till dagis Hahaha... Stackars men pappa får väll förklara för de i morgon när han lämnar henne :) . Skrubbade med handduke, blöt med tvål men likt förbannat gick det inte bort. Jaja.. Det försvinner väll i sinom tid !
Aldrig mer säger jag bara :D
Ne om man ska låta sina 2 blå slutas som de andra blå här i huset ? Svider lite i ögonen o hmmm jag e trött jag med . Dagarna känns så långa , kvällarna för det mörknar så tidigt o det e farligt för vid 8-tiden känns det som natten . Blablabla ... Sova va det ja !! God natt alla glada
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 20:58

Helt klart värt sitt pris plus frakten på 6000! Bara första klassigt bra nog till våra vänner e säkert o ska beställa för nästa år med! Aldrig att man återgår till de balar man haft innan detta :O , aldrig ... Då är vi ta mig fan dumma rent ut sagt! Detta firas med leende stort nog att ge verk i käkarna o katter har lax på kylning i kylskåp o strax ska hundarna få blodpudding ! Japp vi firar ;) . .. Ne men känslan är så skön att slippa krångla o veta att man kan hålla skallen högt när andra försöker tala ner oss . Jag är ganska säker Att våran gård kommer ha en hel del trafik åkandes det närmsta :/ . De måste ju bara kolla som alltid annars så fort det kommer nått hit .
Må de glo ögonen ur sig!!! Jag e trött på deras skit så nu är det dax att tysta dem helt!
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards