bonnaliv

Alla inlägg under oktober 2012

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 19:49

Jaha då har man 111 balar lossade här på gården då :) Nu kan folk snacka bäst de vill . Va det första som hände va att en åkte efter långtradaren upp för att ta reda på vad det va frågan om. Gubben sa som det va ! Antar att det sprids som löpeld bland alla glappkäftar där nere. Inte nog med det så fick vi klart med nordis så nu är det bestämt vilken som kommer till oss :D ( gubben )
Säg hej till hia !!! ( bilden) .. Ska bli otroligt kul o från den dagen hon anländer på gården så är det till var o en att sköta sin egen häst som vi sa gällde från början men som inte kanske följs Så bra :/ . O sen delar vi upp helgerna på 4 som vi är som har häst här .. Enkelt löst o alla drar sitt strå till stacken , rent ut sagt !
Nu sover lilla hjärtat så gott på soffan :D Mamma busade henne antagligen trött men allt killande o busande o det va ju mycket med att se chaffisen lossa av . Känns som massa bra på en gång ...
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 18:38

På våran väg en stund!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 17:28

Köttet i kylen o pannkakor senare : / sitter o huttrar o det känns som vintern har flyttat in :O. Kanske bjöd vi in honom när gubben bytte ytterdörr utan att sätta tillbaka lister :S ... Nu ringde gubbens tele o nu kommer vårat lass med foder !!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 13:20

Lillans buzz

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 12:46

Kanske borde man nästa år köpa in några unghästar ? Ne inte för att jag vill ha någon annan än Pippi men man kan ju jobba med dem , rida in mm o träna NH o sen sälja dem? Kunde va kul att prova men jag är ju lite emot detta med sälja hit o sälja dit! Skulle nog funka om man visste det fick ett hem o stanna där med. Hmm... Fundera på det är klart värt!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 10:04

Hahah... Det kan man kalla den ! Sitter med nybryggt kaffe o ansiktsmasken på :D Slog bort stressen i morse o tänker fortsätta denna dag i lugn takt . Nästan så bra att måla naglarna kan va nåt efter disken :P Idag ser det inte ut att bli värme eller sol som vädret lovade :( men jag ska/ måste ta Pippi på en vända iallafall . Ensam eller ej!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 29 oktober 2012 08:08

God morgon!
Grå dag än så länge :/ men klockan är inte så mycket än :) . Sovrummet är fortfarande mörkt o det är som datans sken bländar en o ljudet av mårtengås o Nils får en att vilja somna om ;). hahahah... Morgon messar med gubben o på tal om honom Så skulle han väll börja skriva nått inlägg igen :D ja man får väll hoppas !! Så det blir lite annat på bloggen :) .
Ne om man ska vakna till då :) idag ska det stödas , tvättas o gno ..
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 28 oktober 2012 20:58

Ikväll kom det efterlängtade samtalet :) över 100 balar kommer i veckan :D . Som vi har väntat !! Kan ni gissa vilka som är lyckliga i kväll?? Japp !! Rätt - VI!! :) Har varit till svägerskan ett par timmar , färgat håret o känner mig som människa igen . Lillan är just nu jätte trött o jag börjar se att omställningen verkligen påverkar oss alla mer eller mindre här . Inte nog med det så har världen med fått sig en släng av vintertiden , det kom fort . Kylan biter i en o inga små hugg här inte :).
Ja va ska man säga ... Vintertid!!
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards