bonnaliv

Alla inlägg under oktober 2012

Av Cicci & Ebbe - 12 oktober 2012 18:47

Idag har vi stängt ner hagar , tagit bort totalt för att minska deras arial men drog ny upp åt ena hållet som de inte har betat alls än i år . Där är nu ett gäng glada vänner o man hör deras frustande o ser riktigt hur de njuter . Va faktiskt mycket för de att äta där uppe :D , klockrent :) . Jobbat i flera timmar med att ta ner tråd , flytta stolp , sätta stolp ( gubbens jobb) o sätta tråd :P . Tanken va att vi skulle rida efter men jag fick med dyster min hoppa det totalt :( . Trampade rakt i våran " sjö" vid ena kanten så ridskorna jag har blev genomsura :( . Med de fick jag gå ett par timmar o härda ut i vätan . Nu lägger sig mörkret med kvällen över skogen , mörknar snabbt . Idag ( om man inte visste bättre) så kunde man tro att våren va här. Underbart väder att göra det tråkiga jobbet i ;). Knäppte bilder under tiden som ni kanske redan sett innan :D , blanda nytta med nöje :). Lilla är hemma hos mormor o varit sen i förmiddags o snart ska vi köra hem
Syrran som varit med o hjälpt till med allt o svägerskan som typ nyss kom :/ . Tack siss för idag :D . Måste hinna in på ica med ... Ska strax ropa in de som e ute utanför o rider :S ... Dax att ta kväll!!! Härligt! Jag är nöjd med v vi åstadkommit idag o kommer somna så gott i kväll . Kanske hör bror av sig med o ska bli körd till tjejen men det återstår att se.
Kram C
Trevlig helg!

Av Cicci & Ebbe - 12 oktober 2012 12:03

Nu har man hämtat lilla o idag fick hon va musketör som hon så länge pratat om eftersom pappa fixade hennes mask igår så den åkte med o hatten :D Hela förmiddagen har varit lugn !!! Lugn på alla sätt ... Underbart!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 12 oktober 2012 08:18

På väg till dagis ... Är det vinter?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 11 oktober 2012 22:44

Va har hänt idag på gården ? Tänk att jag minns inte själv :( började på att bryta ihop en sväng o har typ glömt halva dagen :O .. Gubben har iallafall idag skruvat med min brors moped :/ o de mår jag säga ... Bra att gaffla om att en vid namn Peter tar bort för hand när han skicka med ett verktyg som Inge ens va till det ... Han med andra ord visste nog inte va gubben hade menat . Mycket fel va det iallafall då delar inuti fattades o något e bajs med hela startningen , hakar inte i .. Va nu gubben bubbla om! Hoppas han finner felet så jag slipper stå o höra massa klagande för att han inte haft tid innan! Sen sågade han ved ... Sen?????? Minneslucka ... Kvällen har vi iallafall spenderat i soffan framför ensam hemma med lilla som nu sover :D , jo han tog in de som behövde extra idag så jag inte behövde tänka på det. Vi skulle ha åkt på föräldrarmöte på lillans dagis kl 18 men vi hade varken tid eller lust att sitta bland de andra blängsyltorna i 2 timmar o lyssna på planerade saker inför kommande år mm... Kändes lite väl onödigt må jag säga ! Hemma har vi varit hela dagen... Gjort nytta ( även om jag glömt av ) ... Saker blir iallafall gjorda o det är på rätt väg o håll med för den delen !
Kram C
Sov gott

Av Cicci & Ebbe - 11 oktober 2012 18:21

Av Cicci & Ebbe - 11 oktober 2012 18:05

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards