bonnaliv

Alla inlägg under september 2012

Av Cicci & Ebbe - 15 september 2012 19:52

Kan inte låta bli o undra va gubben gör för något ute i verkstaden :D , jag får INTE komma in o de ledtrådar jag Har o gå på är de saker på bilden . Lillans gamla favoriter sen bebisåren , han pratar om svart eller rött tyg o kanske foton med :)??? Jag som är så förbannat nyfiken kan ju inte låta bli o undra va det är :P. Någon som vet va han gör , som kan lista ut det ??
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 15 september 2012 13:25

Idag va det allt annat än vanligt :) , lilla va med för första gången ut :D . Undra va hon fått sin tuffa sida ifrån för det va fart som gällde för henne , även i trav ville hon ha mer fart o skrek att jag skulle galoppera haha.. Så de kunde hänga på men så kul ska vi inte ha det :P. Hon får allt vänta lite med det . Ungen lös o hade leende från öra till öra o jag börja nästan tjuta av att se henne där hon satt. Min bebis har verkligen blivit stor :O. Crème va världans försiktig med henne på ryggen o jag tyckte syrran o crème skötte det hela galant ! Sen tog vi oss en egen vända utan lilla för att låta våra godingar springa av sig o de kan ni skriva upp att det blev fart ... Pippi va så pigg så jag hade svårt att hålla henne o av någon konstig anledning så blir hon bara så het när cissan är med . Nog för att hon brukar va pigg men detta va något utan dess like . Jag tror det va längesen jag va så arg på något / någon som idag ... När hon inte lyssna utan bara mata på :P men sen släppte jag bara efter o det blev galopp så skiten yrde :) ... Häääääärligt!! Hahaha som ni såg på bilderna innan så kanade sadeln på crème Hahaha den börjar bli riktigt slimmad :) o muskler :) ... Helt otränad som hon innan va ! ( bra jobbat siss) . . Nu är vi hemma hos morsan som skäller för att speed tuggat sönder kritor som ungarna lämnat på golvet. Här ska det ätas middag o den som kockar .... De blir nog jag det ! :/ . Det blir potatislådan med pizza smak :P . Så jävla gott!!
Gubben är just nu me brollan o hämtar en platt tv hemma hos oss till morsan o farsan då de ville ha en större så en 42:a ( tror jag de e ) ska få pryda deras vardagsrum :). Nu ta mig fan ska de la se !!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 15 september 2012 08:50

God morgon !
Idag va det kaffe på sängen o snabba ryck upp o iväg :D in till hova o hämta syrran o Anki för idag blir det ridning på förmiddag! :P . Idag blir ridningen något utöver de vanliga :) , bilder kommer :P .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 14 september 2012 22:13

Nu har vi tagit det ... Ni minns detta med fosterbarn jag skulle ta tag i , vi tog steget o skaffa oss mer kött på benen i frågan? ! Träffade henne vi skulle prata med så kvällens kyliga o mörka kväll va full av varmt allvar. Så nu på måndag ska vi ringa (gubben) , vi ska ta det STORA steget in i det verkliga allvaret! Den info vi fick va positiv , det kan gå vägen !! Vi ska börja sakta med helgbarn o nu om något hoppas jag. Jag vill ... Snälla håll era tummar för oss på måndag!! Kram C

Av Cicci & Ebbe - 14 september 2012 20:57

Som jag trodde tidigare så va det att jag skulle bli sittandes hemma , se ut i regnet o bara va huslig men det blev verkligen inte som jag trodde :) utan det blev 100 gånger bättre . En vända till Skövde som jag skrev innan o sen blev det - Plocka med syrran o rida :D . Vädret blev ju sol o bara helt klockrent . Idag va våra godingar mer än pigga :D o när det bara flyter på är känslan på TOPP! Synd bara att vi fick avbryta kl 19 för kaffe , sen middag o kvällen. Både jag o syrran va överens om att idag va en sån där dag man skulle rida flera timmar till. De kändes som de precis kom igång så va det slut på det roliga :/ . 8 km sträcka men det va inte nog på långa vägar de inte men ibland kan man bara inte mer , tiden finns inte .... Iallafall inte idag o pannlamporna har svägerskan med sig hem. Jag glömde ju berätta att syrran förra gången tog livet av sin tele :( , tappa den i vattenhinken :O o trodde det va jag som släppte ner något Hahaha där stod hon innan hon förstod allvaret i va som låg där nere . Det kan förklara alla bilder på annat o inga på mig o Pippi som brukar komma med.
Nu är vi hemma hos syrran o lilla ska få hem lite nya filmer :P ..som ni ser så fick vi sällskap i början av ridningen :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 14 september 2012 12:55

Är nu i bilen på väg mot skövde i värsta Skitväder :/ ska köra brollan ... Detta med ridning idag ser väldigt dåligt ut :(
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards