Direktlänk till inlägg 19 april 2013
Fiskgratäng , vi kör med tipset längst ner :)
Ingredienser
400 gram vit fiskfilé
10 cm purjolök, finskuren
3 dl matlagningsgrädde
1 tsk citronpeppar
150 gram strimlat bacon, ca
0.5 tsk salt
1 msk dill
Instruktioner
1. Sätt ugnen på 225 grader. Stek baconet knaprigt och låt rinna av på ett hushållspapper.
2. Skär fisken i mindre bitar och lägg dem i en ugnsfast form.
3. Strö över purjolök och krydda med citronpeppar, dill och salt. Häll över grädden och blanda runt.
4. Sätt in formen i ugnen ca 30 minuter eller tills det att fisken är färdig. Strö över det knaperstekta baconet vid serveringen så behåller det sin krispighet.
5. TIPS! Lägg potatismos runt så blir det en hel middag i samma form, ringla smör över moset så blir moset lite gyllene i ugnen.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | |||
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | |||
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | |||
29 | 30 | ||||||||
|