bonnaliv

Alla inlägg den 18 april 2013

Av Cicci & Ebbe - 18 april 2013 20:33

Ja fy vilken dag :)
Började med att först va full av lera o sen va det massa jobb :D trotts regn så kämpade vi tappert med att få allt klart . Longerade jhon då jag tyckte att han stått lite väl mycket o inte fått arbeta på ett sätt som han kräver - med skalle .
Skulle ta Pippi med men då kom den från arbetsförmedlingen :P o det blev att fokusera på Det. Mötet gick bra :D o går det som sagt så börjar denne den 29.de o arbetstränar :) . Tror det går hem för det va positiv respons :P
Nästa möte är med denne o någon från ekonomiavdelningen så gubben har lite räkning o göra i helgen :P ( han som hoppades på lite ledigt hahah ) , de återkommer inom närmsta dagarna är sagt.
Lilla har varit iväg till pingst :D , idag ritade de gubbar o gjorde en historia har jag hört ;) .
Skattar lite för mig själv när jag tänker på gårdagen o den del jag glömde berätta , helt klart värt att sättas på print för att inte glömmas :P . Bror min skulle visa Sig duktig i går o ta in klocka :D , hon är speciell o går inte med vem som helst men han skulle bevisa :)) ( jaha ... På egen risk ) . Efter en stund kommer han , med sig en häst men emriki o casper på "släp" o bad mig om lite hjälp i dörren från lösdriften . Visst , hjälp fick han men sen väl i stall så stämde det inte riktigt . - se det va inte så svårt säger han , stolt som en tupp!!
Tyvärr blev jag tvungen att spräcka hans luft Borg där han satt sitt på kungatronen :P . Gissa vad ? Jo i boxen står Q !!! Inget undra på att emriki va angelägen att komma efter o att det gått så lätt hahahahah... Jaja .. Så gick det till då vi sära på de för FÖRSTA gången ( stressa långsamt ) i denna värld men vilket komiskt sätt . Ingen skada skedd , Q stampa lite i början men gick snart över o emriki hängde på flocken :D .
Förmiddagen va syster här , em Anki :) o hon tog en vända med jhon i blåsten . Man blåser nästan bort denna kväll .

Min älskade son skrev idag o hela jag blev varm av känslor :) , jag har världens finaste pojke .
KramC

Av Cicci & Ebbe - 18 april 2013 12:27

Arbetsvillig , intresserad o lyhörd ..
KramC

Av Cicci & Ebbe - 18 april 2013 08:27

God morgon i REGNET!
Här ringer jag syrran utan att lyckas komma fram :/ men det blir väll att åka ändå dit ?!

Morgonen idag va morgontrött hos oss alla 3. Man får lov i va det :)
Som jag kanske glömt skriva så har vi fått ställa bilen en bit bort på vägen så då blir det 4-hjulingen dit o denna morgon - wow ... Älskar det :O
Eller kanske inte ... Men men är man tvungen så är man :P
KramC

Av Cicci & Ebbe - 18 april 2013 00:09

Välkommen!
Är så man idag säger till de från arbetsförmedlingen :) , kl 13.30 i morgon då gäller det .
Ja de måste se att det finns för en halvtidare o göra om inte mer :P.

Idag blev det bilen full en bit hem :/ inte bra men det gäller bara våran grusväg som tur e :) Bror har kört omkring o samlat skräp o lagt i vår brashög med Tobbe o lilla . Gubben har pysslar med lite va som medans vi tog vännerna o stall :D Danetta fick gå på promenad idag o hela hon SKEN upp :D härligt o se hur glad hon blev o jag tror hon saknar tiden då hon va en av de som reds . Kanske kan promenad rida henne så länge man ser samma livsglöd som idag :) då kan det va allt annat än fel. Hon visade noll intresse av att vända utan man såg hur hon njöt av att komma ut. Känner att detta är något hon ska få mer av :D o känna sig "behövd".
Mockade lösdriften o fodrade o borstade :P o tingeling ÄLSKADE att bli flätad , klippt o borstad ... Ja med all den pälsen så kan man förstå det ;) . Tror att jag får ta tag i saken o longera jhon i morgon fm , han behöver hållas den lille sketgrisen hahaha... Han har funnit kärleken till att rulla o varje dag ser han ut att va skäck :P
Blev lite sent med han o crème idag så de får övernatta inne :D

Idag har det verkligen blåst galet :) men världen behöver torka sig lite måste jag säga . Nu är "stalldelen" av hagen rena sörjan ... Ja vägen med för den delen . Vår bil står en bit bort för man kan inte längre ta sig fram över deg stället vägen sjunker :/ trotts blåst så har det varit ett underbart väder idag med :) måste ju säga att man känner verkligen för alla måsten :)

Ligger som klubbade här i säng :O DDT underbaraste med dessa dagar är när man känner sig trött o slut på ett bra sätt :) . Middagen blev sen o jag tycker verkligen att ni borde prova på den rätten :P snabbt o enkelt utan krångel o gott med . Mat som passar en utmärkt :)
Ne nu ska jag försöka sova !!! Mycket i morgon
..... Fullspäckat schema :)
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards