bonnaliv

Alla inlägg den 9 april 2013

Av Cicci & Ebbe - 9 april 2013 22:05

Utöver ridturen så ...
Lilla har varit hos mormor nästan hela dagen o ätit favoriträtten :D , våfflor :)
Att hon blivit så galen i Det haha..här hemma vet ni ju en del av dagen men annars så har det kommit paket , 14-15 st grimmor o jag är skit glad .. Alla ska få ha lika , svart läder:) . Syrran slog igång spotify på lilla rosa datan o vi har lyssnat på svängig musik som fick mig leva upp o komma på att jag än inte är gammal o behöver inte leva som Det ;). Gubben dansade loss o vi skrattade högt åt hans komiska rytmer :)) ja den som inte sett kan inte förstå !
Jag är överlycklig för våran lyckade tur o träningsvärken är underbar att leva med :D är så mycket bara GLADA grejer o det tackar jag för .
I morgon kommer jordfräsen o gubben kan lätt dra upp land åt mig , jag slipper pöta o slita i skiten :) o vi kan köra upp längst med muren så vi slipper alla förbannade buskar o ogräs :D visst flyter Det på nästan otäckt bra? :P men ibland ska man väll slippa slita o kämpa för saker o ha turen med sig ?? Må den tiden va nu o hålla i sig !
Njaaa... Man kanske ler o är glad men när man tittar på vännerna i hagen så :O man kan tro att de inte blivit omhändertagna på år o dagar Då de rullar sig i lera hahah.. Man svär lite men sen ler man lika brett igen :) va fasen det är naturligt beteende o jag är glad att de inte står i ett hörn med täcken o putsade från hov till öron o inte får röra sig eller va vad de är . :) Man kan tappa hakan o tycka att all slit är förgäves MEN ... Är det de? Ligger här o skriver på min iPhone 5.a :) än så länge helt ok ... Gubben försöker sova o lilla lika så men ikväll lyser jhonblund med sin frånvaro :/ . Än är de båda liggandes vakna o vänder o vrider.
Inne står en lerig klocka med smörjat ben .. Någon har varit elak o sparkats :/ så i morgon blir det att borsta henne fin för att se henne rulla igen :) jävla nöje ;)
Haha ... Ne ska nog kika lite på nätet :) se om något kan va av intresse :) hahaha... Kolla hästnet... Det va (nu) längesen .
KramC

God natt

Av Cicci & Ebbe - 9 april 2013 21:42

Ja idag blev det ut igen med Pippi , hade Annie o crème som sällskap . Meningen va att jhon med skulle komma me men då Anki inte kunde så tidigt på dagen så blir det longering för honom i morgon o lite annan nyttig övning.
Skulle ju ha mätt upp rundan men glömde sätta på programmet :/ kom på det när vi hade kommit en bra bit. Massa skritt blev det idag med lite släpp för trav där marken tillät . Än är det en salig blandning av halka , snö , barbacke o tjällossning , blött o lerigt ...men Pippi tog Det snyggt på de värsta ställena :) . Hon är väldigt förståndig o tänkande den tjejen . När vi kom till delar där solen värmt både mark o luft så va det nästan för varmt o vi njöt o sög åt oss av härligheten :P
Crème va väldans arbetsmyra den med idag :O förbannad energi Den damen bär . Jag skojade o sa att hon klär sig gammal , grå vintertid men så fort hon känner våren i luften så åker förklädnaden av o hon e ren tonåring ;) bästa sätt att förklara det på !! :D för Shit den damen mosar på !! Frågade syrran om hon inte kunde hålla inne henne till o med i skritt :O ?! Då kan ni tänka er!
Pippi o andra sidan är väääääääldigt lyhörd på mig :P än fullt medveten om min fickas innehåll o hon sköter sig otäckt bra :P vet inte om Det är bra eller dåligt ;) hahah.. Allt för en godis o det är precis som Ullis sa - vägen till prickens hjärta går igenom magen !! :D så sant !! :)
Tänk att snart har hon förgyllt mitt liv ett år :D o jag har nog aldrig haft sånt band tidigare .. Sa idag att den dagen jag är gift så behöver jag ingen ring med diamant , jag har min o det räcker :) ( blir billig historia för gubben den dagen ) . Pippi gnistrande o utav ovärderligt värde :) hela hon glittrar o vem behöver en fet ring när man har något vackrare ?
Turen gick bra :) tror min positiva energi smitta av sig på Pippi eller om det kan varit tvärt om för vi va då 2 riktigt glada livsnjutare som strosa igenom skogen medans syrran hade jobb :P hahaha ... Bulldozer ;)
Massa mys i stall o massa bara av det bra :)
Ännu en lyckad vända med vännen
kram C

Av Cicci & Ebbe - 9 april 2013 08:34

Här va man Morgontrött idag :) lilla somnade om hela TVÅ gånger med kläderna på :O men inte så konstigt kanske när man ligger nerbäddad o näsan över täckeskanten :P
Solen skiner men marken är frösen :/ men på lördag ska Det hålla plus även under natten :D då har man något att se fram emot i helgen med då .
Idag hade iallafall jag tänkt ta en runda med Pippi .... Hur de andra tänkt ... Ja det vet jag inte! Annars så får jag longera jhon under dagen.
Nu ska jag iallfall dra igång den nya telen :D för nu hade våra nummer kommit till posten :)
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards