bonnaliv

Alla inlägg den 5 april 2013

Av Cicci & Ebbe - 5 april 2013 20:17

Vilken dag :) solsken o ännu mera vår här i skogen :P. Vägen är ren sörja på vissa ställen o svår att ta sig fram på OM man inte vet exakt vilken sida o spår man ska ta ...ju fler som kör "fel" ju värre blir det!
Ja det är kanske en baksida med livet på landet men men... Man kan få lite extra spänning i vardagen ;)

Fick snabbesök under dagen av L o J som hämtade gräsklipparen som gubben lagat o då fick man lite röj-hjälp på gården med ( brorsans gamla skit han lämnade ) så en del kommer till tippen :D ja är det vår så är det elle?! :P Tacksamma är vi :) så slipper vi köra bort det . Massa har vi att elda måste jag erkänna :)

Hittade i reklam lite saker som lilla önskar sig :D o vi har tänkt fixa lekpark på gården så nu är det hög tid att tänka på det igen :P
Tycker det sker så mycket just nu så när jag väl sätter mig så undrar jag vart dagen tagit vägen :O
Ne det blev ingen sväng i dag heller :( pga ryggen men i morgon är det jag som sadlar o ger mig ut på förmiddagen !!!

Försöka få lite ridning för lilla med :)


Ska fjäska med gubben så jag får en välbehövlig hängmatta till sommaren :P
Cykelstället är ett måste för till varmare väder kommer cykelister långväga för en kopp kaffe ;) - mamma! :D
KramC

Av Cicci & Ebbe - 5 april 2013 18:53

Tänk ... har aldrig rest UTANFÖR Sveriges gränser med gubben , ja hahah det längsta innan va ljuvliga Norge :) så det är väll inte solresa precis men vem behöver en drink o stekande sol? Finns så mycket vackert i vårat land o se o närliggande :) Man kan finna ganska roliga resmål med o vi såg 2 idag som vi vill åka på . Ska börja med nr 1 :P

Ska bara planera mm ... Sen bär det av på en vecka med gubben o ny mark unde fötterna , roliga upplevelser .
KramC

Av Cicci & Ebbe - 5 april 2013 17:48

Hmm... Visst ... Efter en stund såg man de blå ögonen :P nu är det inget hår i ansiktet mera :)
KramC

Av Cicci & Ebbe - 5 april 2013 13:49

Ingen som vet någon som säljer ankor :)
Våran "pöl" i hagen vill ha boende i sommar av Kalle o hans vänner :P

Vet du någon Så säg till att här finns ett hem o vi söker ...
KramC

Av Cicci & Ebbe - 5 april 2013 13:20

Tänk att jag skulle gärna skydda de året runt mot loattacker men hur synd är det inte att ha de inne pga av det ?! :/

Ballerina minns säkerligen men hon blev glad åt att få komma ut ändå :) , lala o bertrand Hahaha de visste inte riktigt hur de skulle bete sig men fann snart nöjet med att leta både pinnar o små strån i "gården"att tugga på. De är små ullbollar just nu o snart ska de klippas o verkas :D va kul de ska bli o se de fina :) , de små söta liven.

När vi hade fått dem ut till plats , vilket är precis vid hagen så tyckte vännerna att de hörde någon välbekant så de kom i full fart för att se på dem . Jhon vet jag inte hur fårvan han är men Hahaha vilken böjd hals han fick o de va väldigt intressanta o se .

Så va läget då jag valde att gå in för lite extra värme , frösen som jag är efter gubben spika brädor o "täta" de bredare öppningarna .

Fåren är nu mera ute :) o jag hoppas lodjuren håller sig låååååååång ifrån.
KramC

Av Cicci & Ebbe - 5 april 2013 08:30

GOD MORGON!

Solen skiner in i sängen :) här ligger jag enda vaken :P . Jo då gubben har varit uppe , ute med hundarna, ringt dagis o serverat kaffe på sängen o nu tar han sovmorgon som jag så fint lovade igår :) Lilla är ledig idag!
Jag o andra sidan är jätte pigg :P o funderar på hur jag ska spendera denna morgon . Vännerna fick foder igår kväll o har fortfarande kvar så med det är det ingen brådska ! Ja jag ser det från sovrumsfönstret :D

Kanske skulle ta en tur , kanske ska vänta o se om Anki känner Sig manad att hänga på lite senare?!
Vem vet... Hur som så ska jag iallfall komma ut me Pippi !!!
Jaha ... Fredag då ... Hur ser helgen ut? Här blir det nog det vardagliga o inget utöver det :( MEN vem har sagt att det är tråkigt ?! Vädret är med o hela gården full av vänner :P . Funderar på om man ska ta ut ballerina o de över dagarna i den ingängnaden Bertil o ballerina fick i början ? :) så de får komma ut o känna luften i ullet !! De skulle älska det.
Längtar verkligen för deras skull tills marken e mjukare så de får sin hage .
Ne om man ska se efter lite ankor på nätet kanske ? :P
KramC

Av Cicci & Ebbe - 5 april 2013 00:13

Först vill jag säga att det inte ska va 0,5 kg morötter utan dl , sväller ju 3-4 gånger !

Jaha hemma då efter Att ha lämnat Anki o Tobbe hemma och ätit upp deras godis :P hahah... Gottegrisar man e !!! Tog någon kaffe med :) , tänk att det alltid är godare borta :P .
Hmm... Morgondagen... Är inte planerad i kväll men så fort man vaknar så sker det nog av Sig självt . Funderar över var beställningen på lädergrimmor till alla tagit vägen :O men det ska väll komma då man inget annat har hört :/ . Eller??
Får leta upp de o sända ett mail. Allt verkar strula just nu för internetet vi beställde fick gubben ringa in om idag :O den beställningen hade inte ens gått iväg fast de prata via telefon o lika så våra mobiler :P fast nu är allt på väg o internetet kan med flyt vara här i morgon :D sen kan lilla spela spel även hemma så hon slipper "slåss" med Tobbe om ankis data varje gång vi kommer . :)

Jaha .. Skrivit några mess till pojken :) men idag fick jag bara smaylies tillbaka :O jaja ... Mer än innan o allt som är mer än det är helt okey :)

Vet ni va :O verkar som att jag har ischias ( stavas de så?) :( sitter i svanken o går ner i benen o det har jag känningar av ganska ofta nu mera :( va fasen ska man göra åt det? Mockade stallet idag o det tog sin tid kan jag lova :S o när fodret skulle bäras in :/ ja då fick jag stappla med men utan att hjälpa till. Hur kul på en skala är det? Tänk att från gång till gång så har jag glömt av det , kanske förträngt än att kolla upp det men nu ska jag nog kontakta läkare så jag får det konstaterat . Hmm... Roligare saker o göra finns väll ?! Läste om det nyss på (folkvännen) Google o det stämmer så väl , beskrivningen .. :/ Bläää...

Jaja ... Livet på en pinne ... Nu sover de mina båda 2 :) , ensam ligger jag med smärtorna o rörelseförhinder ( jävla skit) kanske ska försöka sova jag med om jag får in en bra "ställning" så att säga :P

I morgon är det nya tag :) man kan inte hänga läpp ..
I morgon ska jag ut med vännen :D om jag så ska be gubben låna trakorn för att få mig i sadeln ;) , ne jag kommer upp men kämpig är vägen dit .
O detta inlägg blev ?? Ja va då....en Massa missnöje o svammel !!! Sorry!!
Natti natti o kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards