bonnaliv

Alla inlägg den 25 april 2013

Av Cicci & Ebbe - 25 april 2013 23:13

God kväll :)
Alltid är det tänkt men blir kanske bara hälften :P o idag va inget undantag!!

Lilla åkte till pingst o vi ... Ja vi fodrade o letade efter smitaren Poppe så klart . Fick en bra promenad då vi gick NÄSTAN men ändå en bra bit ifrån till andra sidan hagen :O visade sig när gubben kom hem efter att hämta lilla att lille Poppe va helt åt andra hållet :P fortfarande på vår mark men inte i hagen :)
Bremer fick tjejbesök några timmar o va plockade ner den lilla hagen som vi inte använder :D , den som Hia fick bekanta sig i när hon kom hit då vi fick gå försiktigt fram med henne o flocken.
Nästa blir att skaffa skruv till isalatorerna :D Så är det full gång här.

Flocken har varit extremt lugn idag .. Liksom ena som de tagit dagen som den kommer :P , som det ska va med andra ord :) .
Har lagt ut casper o emriki på annons. köp nu , betala i höst o hämta efter sommarbete o handhavande . Så de får sin träning ändå som vi hamnat lite efter med. Fick tag i en som sökte unghästa med för raining , emriki är det i stam :P o ja intresse fanns :D , bara hålla tummarna då :).
Anki va här som vanligt torsdagar men vi fick inte mer än va jag berättat om gjort :O . Jaja... Vissa dagar ska väll va så med .

Jätte trött iallafall o lilla la fram sin önskan om ledigt i morgon så - ledigt blir det! Ja va fasen ... Hon vill säkert sova länge ;) hmm.... Om det ändå kunde va så :P.
Skulle skickat över pengar till sonen men Då det inte riktigt blev som jag ville o ville sig alls i slutänden så får jag göra det i morgon istället , kanske går bättre då?!

Nu ligger vi alla iallafall ... Ja lilla har sovit ett tag :) somnade i bilen då vi körde hem Anki o tobbe , brollan o hunden . Gubben... Ja han försöker nog få ett möte med jhonblund ... Jag... Ja jag ska väll ge det en chans med tror jag. I morgon är det bankärenden... Men för konto just för detta med arbetsträningsanställningen :O ja en massa extra ska det va !! Konstigt vore annars!
Ne jag hoppas ni haft mer ordning o reda än va vi haft :D
O med de orden säger jag god natt
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 25 april 2013 11:43

Underbara syn
KramC

Av Cicci & Ebbe - 25 april 2013 10:14

Då ... Skriv ditt alias så har du en ny följare där med :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 25 april 2013 08:34

Härlig morgon ... Dock utan föl :P men det kommer när det kommer :D

Lilla va morgontrött men fick henne vakna snabbt då jag sa att hon fick åka 4-hjuling till dagis :P. Hahah... Där med va det bråttom o allt gick som flytande smör i stekpannan ;) som på "glid" o tidigt kom jag ut till stall med , innan morgonkaffet men energi har jag gott om denna morgon ändå :). Står just nu i stalldörren o väntar på att netti ska äta upp sin mat , njuter i solen o lyssnar på tuggande av 11 hästar o fågelkvitter .
Syrran skrev o ville ut på en tur men då kvällen Igår blev så sen så tar gubben o stannar hemma tills lilla ska hämtas för ett par timmars sömn istället . Jaja... Han måste få Det med!

Denna morgon va det en skyndande netti som gick mot lösdriften :) , halvsprang ut till casper ... Ja jag vet som mamma hur svår en natt kan va utan sin lille ;)

God morgon världen
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards