bonnaliv

Alla inlägg den 15 april 2013

Av Cicci & Ebbe - 15 april 2013 23:33

Kvällen va jag på så gott humör... MEN allt gick åt helsike :( , det hick skit pga missförstånd o jag är så LESS på det !!
Kom o tänka på Danetta , Harry o Contess ... De va våra allra första HÄR på gården . Hur tiden drar ihop sig , hur jag / vi kämpar ... Försök att göra det som är RÄTT , allt annat än egoistiskt !!! Känner att jag vill gråta , gråta som ett barn... Tänk att jag skiter i va anda tycker i detta läge , jag bryr mig inte om de som dömmer en på ord de inte förstått budskapen med , jag har varken ork eller tid att lägga på skit när tiden för någon vi delat sorg , glädje , dagar o år med är värd den stunden i stället än att kasta den ut i intet!!!


Tänk att mitt i gav nettis ändå glädje , ganska typiskt henne må jag säga . Då STINA visade sig va en som känner henne :O . Världen är ganska liten må jag säga . Även när ett slag i magen kom utan förvarning så livar Danetta upp dagen/ kvällen :) . Jag ler mellan de tårar som snart rinner på Mina kinder :D . Ödet?
Kanske var meningen att det skulle bli så här - missförstånd o inget ... Kanske för något bättre?
Men va det är vet vi inte än!
Framtiden må kanske ha något i planeringen ?! Kanske låter galen men när jag blir upprörd av andras dumhet att dömma så måste jag tänka ett steg BÄTTRE .


Casper är värd någon som ser utan skygglappar för ögonen o som inte handlar i ren "reflex". Någon som kan älska honom för den han är o förstå hans värde... O den historia han bär!
Ska inte byta ... Jag har nog ångrar mig för jag inser att va kan va bättre än vår kille? Ja då får det allt va något utan dess lik..
KramC

Nu är det så här att detta är mina tankar o känslor o våga bara påstå att de är fel!!
Av Cicci & Ebbe - 15 april 2013 21:59

Av Cicci & Ebbe - 15 april 2013 21:53

Idag har inget varit alls som typiska vardagen!
Lång sovmorgon ... Massa pyssel inne o lite egentid som nr ett.
Nu håller det sig plus :) o vännerna njuter av hästlivet där ute :D man möts av lite snack av jhon som gärna pratar då han ser en :D

Nu händer det grejer här ... Ni som följt oss vet att nettis nu på äldre dagar fått canser o att vi överväger detta med henne , få en sista sommar eller hur vi ska göra . Så länge hon inte lider så får hon gå här ute , leva ett riktigt hästliv .
Tanken är att casper ska hinna flytta innan vi tar bort henne :( o bara tanken gör ONT men va ska man göra?! Det är av kärlek!!! Den som tror att detta är av rent nöje med att "göra sig av" med ... Den tror FEL!!

Ne måste avbryta inlägget ... Orkar inte förklara något så svårt pga ovetsakp!!!
KramC

Av Cicci & Ebbe - 15 april 2013 18:23

Minnen med kärlek , denna grabb kommer jag då ALDRIG glömma.
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 15 april 2013 10:12

Klocka måste nog få när som nu , hon har ju några dagar att spela på :) synd att man missa när det "bar av" o vilken av hingstarna men jag är 98 på mafra då han hade förkärlek till henne .

Jag tänker på detta kring henne så jag kan bli galen :/ , detta med att lämna tillbaka till förra ägare OM hon vill ha henne tillbaka . Detta med sälja med fölet eller Inte :S . Om jag ska klara att göra mig av med henne efter allt jobb jag verkligen lagt ner på att komma henne nära o idag är hon en riktig pärla som gärna låter mig dra min hand i hennes ansikte o ber om kel . Hon litar på mig o det känns som ett svek att skicka henne då hon säkerligen får vandra som fölsto som innan :( .
När det kommer till fölet så mamma är ju gammal galoppör o pappan har bra gener o psyke .
Den lille kan bli något ... :) jag tror stenhhårt på denna avkomma.
KramC

Av Cicci & Ebbe - 15 april 2013 09:37

Jag är inte så inne på dessa men jag tycker denna lilla unga kille kan förtjäna lite uppmärksamhet av fler :)
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards