Direktlänk till inlägg 8 december 2012
Ingredienser
200 gram mörk blockchoklad
200 gram ljus blockchoklad
1 påse polkagrisar, krossade
1 ask formar
Instruktioner
1. Smälter både mörk och ljus choklad ihop över ett vatten bad. Man kan lägga i kokosfett. Men det r efter smak och tycke.
2. Lägg i den krossade polkagrisen i den smälta chokladen.
3. Fyll ischoklads formarna med blandningen och låt stå kallt en timme gärna två.
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | ||||||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | |||
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | |||
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | |||
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | |||
31 | |||||||||
|