bonnaliv

Alla inlägg den 22 januari 2013

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 11:50

Som alltid stod jag o titta länge :)
Johns reaktion va ganska lik den igår i stallet :P fast ögonen blev ännu större då han möttes av en hel hög som väntade i hagen :). Så vacker .... Han visade verkligen upp sig o man fick inte nog av att se :D Först försiktigt letande efter gränsen inom de närmsta metrarna men när han förstod att det va flera meter utan slut så spralla han ut i glädje skutt mm som ni ser ( bilderna) . Va kul o se flocken , alla så nyfikna på killen o alla pipande när han luktade på dem :) . Pippi fick med glädjeskutt o spralla med en stund , klocka vaktade , Hia med ... Q vill nog ha honom nära men va tvungen att göra lama försök Att jaga iväg :P .
Nu när vi gick in så går han lugnt o de andra håller sig nära :) eller kanske är han som håller sig nära dem men ändå inte inpå för stunden .
Det är lugnt i hagen o det ser ut att gått som en dans ... Han är en av de !!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 11:17

Måste säga att det gick jätte bra :) En kille med respekt för damerna o de små pojkarna :D
Snart en i flocken om det fortsätter så här bra.
Jippi
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 10:13

Än är de inne då vi valde att de skulle få äta i lugn o ro innan man släpper ihop de alla . Då har vi fått bort iallafall den saken med Att skydda maten som en del gör efter allt med cissan .
Solen skiner o dagen kunde väll inte va bättre med kylan :) Fint väder o vännerna bara njuter av solen . Hoppas solen sprider glädje så pass så de tar det lugnt när vi släpper in jhon ( dylon) till dem. Japp bytt namn så nu är det jhon :D . För att förklara det hela för alla som läser så macken funkar inte för oss , dylon snubblar tungan på , Mac , nej tack :D jhon är mest likt dylon o passar honom faktiskt ... Passar mer o mer ju mer man tänker på det :)
Ne om man skulle fixa kaffe innan det gäller ... Sen blir det kort kort kort kort .. :P
Hoppas det ska gå väl!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 januari 2013 08:08

Idag är det inte bara en stor dag utan det är en KALL dag med :/. När kl ringde 7 så va jag en av alla som vakande vid den tiden idag som INTE ville kliva utanför täckts kanter :S . Tyvärr så finns en massa ansvar o med det går benen av sig självt :P .
Såg att tidigare inlägg är helt snurriga då mobilen ändrat ord i sparningen :( tråkigt men jag hoppas ni har överseende :D.

Så hur tror ni det stora provet kommer gå idag då? Lilla John ( bara jag som tycker det passar honom ) ska träffa de andra . Pippi vet jag att hon brukar vara svår när hon ska hälsa på ny men man får ge henne tid så kommer det :).
Väntar nu på gubben :D , köra lilla till dagis ( som hon längtat ) o sen får jag hjälp att föra flocken samman IFALL man måste hå in. ( hoppas vi inte)
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards