bonnaliv

Alla inlägg under februari 2013

Av Cicci & Ebbe - 24 februari 2013 01:45

God kväll ( mitt i natten ) .
Vilken dag det varit idag :) . Allt från stekta korvar till anfall som jag ska berätta mer om strax :P.

I morgon SÖNDAG = återgå till det "normal" i vardagen . För en gångskull så längtar jag . Helt slut i knopp o kropp må jag säga. :D .

Idag har jag varit extremt glad över muskelbyggnaden på jhon :) . Man ser formen o faktiskt en del muskler :P . Ja vi har inte legat helt på latsidan . Fick till några bra bilder på honom med Anki idag :) . Så på måndag gäller det igen då. Får hoppas på longering lite till en början o sen en liten ritt med avslut ... Skritt...eller kanske ta en lång skritt runda o njuta av stunden , skogen mm. Även gubben gick planeringen skit för idag men det va inte pga kortslutning utan ryggskott eller va det e han fått i nedre delen av ryggen :/ . Hoppas på bättring tills på måndag då :) hmm...
Jasmine som ni kanske vet tog crème på en runda . De skritta några km men hemåt så va Det trav . Hahahah.. Vem vet .. Jag har inget sett :P. Tror crème tyckte det va kul för hon va med riktigt idag o glad i allt . Ny kompis har hon fått med :). Har tyckt synd om henne länge som blivit stående :/ men nu kommer syrran hemåt igen o då hoppas vi på mer syrran o crème i fart här .

Denna kväll avslutades gaaaalet! Vi tog middag hemma hos Anki o de ( korv med bröd ) för enkelhetens skull då vi hade planerat att åka dit idag så det blev det med . Gubben körde 2 lass in till byn . Fick skrattanfall som idiot kan jag lova! Åt brorsdottern o sen va det kört ... Kunde knappt hålla mig . Fast det sjuka är när jag är slut psykiskt som jag visst verkar va så orkar jag inte skratta utan får panik o illtjuter , vet inte vart jag ska ta vägen o får skit svår att kontrollera andning o mig själv överhuvudtaget . Det tyckte de va skit kul där borta så många panikgrin blev det . Nu är jag ännu mera slut fysiskt med :P. Känner Mig gungig o helt slutkörd. Så morgondagen går åt till snabbstäd o vila må jag lova er !! Jädrar i morgon så är det tystnad som gäller o att samla ihop mig själv som känns spridd o bortkommen :) .

Ne nu snarkar de mina här o dax känns det för min skalle med .
Skrattanfall... Ja jag Säger då det !
Hysteriskt ..
God natt o sov gott alla .. Ta hand om varann o dela skratten :D gör någon glad unden morgondagen , det gör dig själv gladare .
KramC

Av Cicci & Ebbe - 23 februari 2013 19:56

Nu är det både bebismagar o mer muskler på bild :P . Kråka ( klocka) är rund som en boll.
Man ser redan resultat på jhon :D härligt :) .
Kortslutning i skallen idag med ... Ska jag våga erkänna det ? Skulle jobba Pippi i dag men ville undvika att hålla henne inne igen , tänkte rida men bestämde mig att stanna på gården för jasmines skull.... Då hon skulle rida crème . Anki red iväg o J ville rida med ... Såg dem försvinna ... Funderade på va jag skulle göra . Lät Pippi gå ut o börja mocka . Mitt i mockandet så drog jag en ramsa som kunde få den hårdaste att spakna.
Kunde ju för faen sadlat henne o ridit efter för va ju va jag ville från början - rida! Där stod jag som ett fån!!!!! Kunde ju inte me att hämta in henne glad som hon va att få komma ut i hagen efter att varit inne sen igår :/ .

Min dag blev allt annat än va som va planerat på den fronten. Fann crèmes problem vi sadlingen. Hon brukar bråka när syrran ska sadla henne så idag va vi beträdda på detta men inget alls men då tog vi westernsadlar istället för den engelska . Är det så enkelt att den andra sadeln nyper ..

KramC

Av Cicci & Ebbe - 23 februari 2013 19:24

Med Anki o Jasmine med crème

Av Cicci & Ebbe - 23 februari 2013 19:21

Av Cicci & Ebbe - 23 februari 2013 12:01

Av Cicci & Ebbe - 22 februari 2013 23:08

Tänk va dumt det kan bli när man bloggar via mobil :O . Såg tex detta med att säga på bloggen som jag skrev om göra att INTE ( står lite) kunna fuska !! O sen har jag inte haft riktigt tid att läsa bloggar :/ :( . När jag väl haft tid så har jag inte fått behålla varken lust eller koncentration :( . Många störande moment! :P.
Lovar bättring .., o även komma iväg o fixa till vackra ava . ( kommer inte en meter för långt längre än till byn )

Än sover Jasmine hemma hos Anki :) o de har verkligen lanat ... Sömn?? Nja ... Det fanns inte med i planeringen Hahaha...

Vet ni va ? Nu låg jag här o tänkte o kom På att jag tidigare skrivit en "att göra lista" på bloggen :) men pinsamt nog så erkänner jag att jag inte minns va som va mer än lösa Det sista på köpet av Pippi :O . Tjena minne guldfisk ( som Jasmine alltid säger ).
Så lite så där allmänt då va så måste jag säga att dessa sista dagar har varit riktigt påfrestande :( jag kan liksom inte få lugnt varken vid frukost , middag eller kväll o alltid decibel ... Skrik på hundarna o klagande :/ . Kan denna gång blivit för länge ? Med tanke på att de va här hela jul lovet med. De yngre varken hör mig eller lyssnar till va jag säger ibland . Nu genomgår jag det jag va rädd för. Nu är jag rädd för att inte själv orka ... O det är nära :S.

Fick lite distraktion innan då det blev besök av L o J men snart skulle de hem igen. Idag skedde iallfall något positivt :P . Måndag kommer en tjej som ska köpa "fiffi" ( som jag kallar henne men inte tilltalar Henne med) . Den bruna tiken !!! Så är det bara den svarta o nakna hanen kvar :P. Ett steg närmare bilen :) . Kanske blir det en bil snart :P. Den som jobbarkompisen körde sönder ska vi nog sälja som reservdelsbil eller något?! Inte värd att sälja som hel. Jaja ... Det kommer senare :).
Ne om man skulle sova då kanske ? Är helt slut. Behöver allt energi jag kan få... Men i morgon ska vi till Anki o de så Då kanske jag kan koppla bort o av en stund iallafall . Hoppas på det :P .

Snart blir det ridning o då sticker jag o vännen mot skogs så fort chansen ges :D andas frisk luft .... Känna att man lever...
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 februari 2013 21:39

Har kommit så långt att det varannan dag kör jag OCH gubben med , samma med jhon . Så har man sällskap med :) . Idag hade jhon vila egentligen men han fick gå en liten stund ändå så i morgon gäller det då o sen varannan ... Anki!!! Bäst att du e på nu !! :P .

Satte igång Pippi idag o shiiiit det va en tjej som verkligen blev lycklig . Hon vet :). Hon sprallade loss , hoppa o sparka ... Skutta galet :P Alltid så lätt o ha med o göra . Idag fick gubben longera henne för jag ville för allt i världen INTE missa hennes skuttande .. Måste bara ha det på bild . :D . Lyhörd som hon är så trotts att hon hade kollen på mig så lyssna hon åt gubben. :) duktig ...

Jhon visade sig på det glatta :P. Arbetsmyran Hahaha ... Han ville ha mer tempo medans man ville få honom gå lugnt :P . Samlat ... Han älskar verkligen att jobba så när han väl är igång så kanske det blir ridning på "vilodagen" o några dagar i veckan ha vila. Han mår bäst av att arbeta har vi alla sett. Han blir världens goaste o lugnaste . Han är till freds med livet så att säga :)

Idag kom även gubben igång :) med Hia . När jag skulle ladda upp så starta telen om o en enda bild kom med :/ . Hia va seeeeeeg :P inte alls på samma plan som de andra . Hon gjorde några tappra försök men sen föll det hela ut i halvhjärtat ... Så lugn start , i morgon kräver han liiiiiite mer än 5 min ( om det ens va det).

Jaha då ska jag få in allt annat i vardagen med :P
Underbara dagar vi har o se fram emot .... Härligt!!
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards