bonnaliv

Alla inlägg den 14 februari 2013

Av Cicci & Ebbe - 14 februari 2013 23:17

Hela huset o gården är skinande ;) o idag har jag inte ens haft tid Att gå bort till vännerna :( . Gubben har fått matat de mm... Stressen har legat på topp o utvärderingen gick fint . Som jag hade oroat mig . Så jag o snubben som utvärderade snacka vattenpump mm i vårat sovrum :S. Kändes lite konstigt o jag drev med gubben om det efter.

På valpfronten händer en hel del, idag flyttade lillans favorit till göterborg :D Det va ju tänkt att bli ( terra) den svarta men ni vet.... När man ser de så kan man ändra sig miljoner gånger innan man väljer :)
Jag är glad för 2 valpar o 2 jätte bra hem :) . Ikväll ringde en annan o "tinga" en valp tills på måndag . Denna va lite udda o kändes lite konstigt. ( jag dömmer ingen innan bevis ) . Ville vi skulle hämta henne o hennes sambo i Töreboda station så skulle de ( har de fått för sig) stanna hemma hos oss tills deras tåg går o då ska vi kör de tillbaka :O Va tror folk ? Vill väll inte ha in 2 okända o sitta hos oss hela dagen :/ . Ne fasen ... Vi har en hel gård o ta hand om o skulle inte tro att jag lämnar okänt folk i vårat hus Inte.
Ska nog lösa detta!!

I morgon ska gubben tillbaka till jobbet då :) . Blev så att han fick ta ett lån för att köpa en ny bil :S kan inte vänta . På söndag ska han/ vi hämta barnen :) o då måste han kunna köra .

Alla hjärtans dag idag då :P ne vi gjorde inget speciellt :) Hade fullt upp ändå :P . Tråkigt men sant! O ni???
Har lagt oss tidigt idag , helt slutkörda . Jag har kollat på film ( sex and the city 2 ) o skrattat i min ensamhet i mörkret :D så nu har jag gått igenom hela serien o båda filmerna :( o så är det slut . Räddningen är nära för idag fick jag mail om att böckerna va packade o klara :) . Avslappning .... Jag längtar! Ska nog beställa lite fler :P , dax att köpa en hylla enbart för böcker kanske :). Inreda vid den öppna spisen här i sovrummet? Myyyys!!

Jaha fredag i morgon då... Känns konstigt för min skalle är inställd på måndag men det blir väll så när gubben varit hemma mitt i veckan kan jag tro. Nu har han en helg av arbete framför sig o barn :D .

Ne om jag skulle försöka läsa de bloggar jag följer kanske ;) har varit helkass på det nu det sista . Sorry!! Lovar att bättra mig .
Nu ett glas cola ..
KramC

Av Cicci & Ebbe - 14 februari 2013 00:13

Vilken dag , vilken kväll ... Vet ni va jag ägnat tiden till? Röja i stall , mocka , borsta ... Anki har sopat hela logen o vi ströa lösdriften . Nu står städning på nästa :/ . Hmm... I kväll :S !!
I morgon kommer en gubbe hit o ska utvärdera gården :). Då den ska vandra vidare i ägo här snart så ... Gäller att ha ordning o reda då de ska gå över mark , hus o stall.
Jag kunde iallafall va glad år att få slita röven av mig ute ikväll :D då tog gubben det värsta av städningen o jag slapp "städa" i den bemärkelsen som jag annars hade fått. Sen blir det städa ännu mera i morgon bitti :P. Lilla ska ju väckas kl 7 o kl 10 kommer de. Mattorna ska på golv :) o jag har även putsat en del av rutorna :O ( självklart inne ) .
Lilla stensover nu ... Hon avsluta kvällen med att leka i snön innan vi nyligen körde Anki hem :). Idag har det varit debut i stallet med :P , jag satte på EMRIKI grimman ( det är första gången han har en på sig) . Som jag sagt tidigare , vi stressar lugnt :D.

Måste berätta om vår bil :(.
Man kan Inge bli mer än förbannad faktiskt ! Han måste trott att den va plog :O. Va som är sönder - topplockspackningen , vattenpumpen , oljepumpen o inte nog med det så har något hänt med framvagnen. Kanske inte så konstigt om man lyssna på gubbens beskrivning hur bilen stod ! :/
Var ska detta sluta då?
Jobbarkompisen skrev att han inte skulle svara mer när jag ställde han mot väggen men än är det inte över. Man lånar inte en bil o kör sönder o sen skyller på den sjuka anledning - det va ingen som sa åt mig att jag inte kunde köra den vägen :O . Ne han tog sig över en stor vall eller genom vid vägens kant så va trodde den dumskallen ?! :S

I morgon blir en full smockad dag :) , först dagis sen utvärdering o sen hämta lilla o så kommer de som ska köpa valpen .... O så vill jag hinna med vännerna mellan allt , helst ett par gånger :D
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards