bonnaliv

Alla inlägg under februari 2013

Av Cicci & Ebbe - 22 februari 2013 01:05

OBS) rubrik - barnslig humor - trött -

Kanske skulle sluta viga mitt liv åt andras trevnad ... O tänka på mig själv? Tro det eller ej men jag funderar verkligen på det !
Kanske borde göra ett Schema om allt - från morgon till kväll. Då städ o inte lyfta ett finger efter det! Den dagen stall , vänner o rid ... O inte göra annat än det?! Ja ni fattar va?? Jag blir galen snart om jag nu inte tidigare varit det?! Ska nu fundera över va jag kan klara istället för hur jag ska underlätta för andra :P Då jhon arbetats idag så har han "vila" i morgon .. Kanske borde jag ta vila varannan med? Alltså bara fodra o så!? Eller ska jag arbeta Pippi varannan med men inte samma dag eller samma? Måste tänka på va jag klarar om Anki tex inte kommer ... Va jag hinner med mellan barn , städ o allt man anses "ska" sköta. Jag vet att snart finns tid att Rida (om så) alla på en dag för sommanätterna är långa o ljusa o energin är på topp. Fast tänk om det kunde va NU. Nästa vecka kommer plusgrader igen men är det sen här för att stanna ? Kom o tänka på att våren va kort förra året :O . Måste klämma ihop allt så bra som går för som jag sa så väntar en framtid med att träna 2 ( än så länge) unghingstar. Det kommer med kräva tid .

Ska ta mig en funderare o snälla säg åt mig att inte fuska :P måste verkligen fundera så jag hinner med va jag antagit mig !! Man får ge mig för ansvaret jag tar på fulla allvar ;)

Ne nu ska jag sova på saken.. I morgon slår dommen o för att själv följa den så kläcker jag det högt ( som med rökningen ) för att lite kunna fuska :P eller smita ifrån det . Ju fler som vet .... Ju bättre :D
Natti natti , in i dimman (AV SÖMN)
KramC

Av Cicci & Ebbe - 21 februari 2013 23:26

Idag blev en sån där härlig dag :) med massa vänner o pyssel.
Jag har frysit galet men bitit ihop för glädjen av att va ute med vännerna har känts bättre , mer givande då allt annat runt omkring känns som kalabalik.
Blev ju då lite ändring i planeringen ikväll då casper ( vår tappra höjdhoppare ) bestämde sig för att inte va I HAGEN . Så det blev ut med nettis igen o i kväll förblir de ute. Hämtade Anki o Tobbe så vi fortsatte dagen med stall o pyssel :) Pippi fick komma in o jhon ... Q o EMRIKI blev kvar över natt då Q ådragit Sig ett stort skavsår "under hakan" som vi såg först idag. Ville tvätta det med bakteriedödande o så ... I morgon blir det ingen grimma på ut , inte de närmsta veckorna . Den grimman hon hade har nupit :/ förbannade Ringar .. Inte alltid bra o ha under .
Idag va det ankis debut , att longera för FÖRSTA gången . :D frösna med ändå bestämda så klev vi ut :) , pölsade oss genom snö ut i den ( just nu ) oanvända hagen . Fick igång Anki med de viktigaste - att få honom röra sig :P o hon kämpade tappert ( va hon kämpa med vet ingen ) men svettig blev hon :P . Jhon jobbade gladeligen även om det va mörkt o barnen sprang omkring bara några meter ifrån med ficklampor o tjoa o skrek. Anki som aldrig tidigare har longerat själv gjorde ett bra jobb måste jag säga. När de avslutade så möttes hon av en kille som vände sig mot henne :P inte ifrån som han brukade göra Hahaha... En varm jhon in i stallet o en ännu varmare Anki med - vem longerad vem egentligen? Hahah
Good Anki ...
Nu börjar flåset komma igång o jag jobbat på rutin . Varannan dag jhon ... Så ska jag "sätta igång" min redan vältränade vän . Fina muskler där även om jag inte kunnat arbeta henne som jag hade velat på ett tag nu . Idag va en till mysdag i stallet . Mule mot kind o båda ståendes med slutna ögon... Lovade henne att vi snart ska komma igån igen.

Underbart... KramC

Av Cicci & Ebbe - 21 februari 2013 19:47

Nu längtar jag ... Efter en stund med min vän så är det som väntan på tomten ( på papprena) .
Ska bli det bästa jag "fått" ... Henne skriven på mig. Bli hennes ägare :)

I love My horse !!
KramC

Av Cicci & Ebbe - 21 februari 2013 16:42

Kan tro... Galna familjen :P ... Inte så konstigt om det då smittar.
Vid kaffet såg gubben casper komma som en liten raket utanför vårat fönster :O . Alltså utanför hagen !! ( Helt fel sida av hela gården ) Då har han hoppat över staketet ... det är över metern högt . Antagligen på jakt efter mamma som ropat i stallet titt som tätt :/
Galet , vågat o ganska sött ...
Hopptänas kanske ?!
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards