bonnaliv

Alla inlägg den 18 februari 2013

Av Cicci & Ebbe - 18 februari 2013 23:06

Detta kan ju va grymt :D tänk er det mitt på gården;)
Natti alla söta
KramC

Av Cicci & Ebbe - 18 februari 2013 21:22

Av Cicci & Ebbe - 18 februari 2013 18:47

Jaha ... Tillstötte komplikationer med städ av hönshuset :/ ingen skottkärra! Funderade över att spada ut men kom fram till att låta barnen springa med skyfflar fulla med "skit" över gården till gödselhögen inte ens va att tänka på. Ska komma på en lösning tills i morgon gällande det :) . Jag o Jasmine fick ett bra "ryck" o rev ner den gamla pasttapeten i andra dasset o fångade var sin PENSEL ( jag o penselmålning) o fick fatt i en burk lila färg :) . Den som spar , den har ;). Ju mer vi målade , desto förbannat mycket snyggare vart det . Nog för att det blev snyggare redan efter vi klätt av väggarna den FULA grönblommiga tapeten men ändå :P .

Gubben tog med Liam ut o tog in några av vännerna , närmare bestämt - Pippi , crème o Hia . Så i morgon är tanken att jag ska hinna med lite stall o pyssel , lite arbete.
Kanske kan man hoppas på att Anki vill komma o ta jhon??!!
Syrran vet jag inte hur läget ligger med:/ .
Nu ska vi ha filmkväll ( narnia 2-3 ) o nyss efter middagen så käka vi chokladpudding med grädde :D

Kan anses som en perfekt dag kanske ?!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 februari 2013 15:49

Av Cicci & Ebbe - 18 februari 2013 14:07

Då är jag o Jasmine igång o fixar ena dasset snyggt :D

KramC

Av Cicci & Ebbe - 18 februari 2013 11:51

Som ni vet så finns det inga höns kvar på gården :/. Fast vi har 3 kaniner ( 3 av de små dog , antagligen av stress) :( Balo , lady o junior ( jasmines kanin) är i behov av utrymme !
Idag tror jag det blir av... Städ ute i hönshuset :P . Bort me allt o in med massa spån o halmbädd!

Idag ska det nog bli utearbete :D
KramC

Av Cicci & Ebbe - 18 februari 2013 00:57

Jaha denna dagen över o denna börjar ... Började med den i skrik som eka över huset :P en ilsken liten dam där nere ! Ops) en gubbe som SOV.. Men då inte längre!

Dagen flöt på ganska enformigt må jag säga . Efter lasange ( en plåt) så flöt tiden bara på med plockande o dammsugande , hundar o gubben o Liam tig hästarna . Rätt som satt man på röven med telen. Va kag gjorde kan man förstå av mina 2 tidigare inlägg :P. Sen ticka klockan bara på o ett glas vin hann slinka ner nu innan jag o Jasmine bestämde oss för att träsmaken i arslet va nog efter flera timmars mobilande mitt emot varann.

En hel vecka ska vi klara denna gång :) ja va fasen .... Det flyter väll på kan man väll hoppas o i morgon är det jag som ska arbeta vän! Gubben jobbar morgon o eftermiddagspass så jag ska nog klämma in vännerna o så :P annars blir jag snart galen. Funderar på att ta en tur ut med Pippi men då får jag ta den själv. Vet inte om Jasmine skulle prova jhon i morgon o huruvida bra hon kan hålla honom vet ingen när Pippi tar språng för att ge mig en resa jag sent ska glömma :P ( brukar ske ) . Det "straffar" sig att inte sköta Sig ;)

Nu ligger huset TYST , ja om man bortser från gubbens sussande ljud här Brevid . Kanske ska man sova o ta sig en tänkare över beslutet jag tagit ikväll , kommande ansvar men det kan bara inte bli mer än innan iallfall.
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards