bonnaliv

Alla inlägg den 22 februari 2013

Av Cicci & Ebbe - 22 februari 2013 23:08

Tänk va dumt det kan bli när man bloggar via mobil :O . Såg tex detta med att säga på bloggen som jag skrev om göra att INTE ( står lite) kunna fuska !! O sen har jag inte haft riktigt tid att läsa bloggar :/ :( . När jag väl haft tid så har jag inte fått behålla varken lust eller koncentration :( . Många störande moment! :P.
Lovar bättring .., o även komma iväg o fixa till vackra ava . ( kommer inte en meter för långt längre än till byn )

Än sover Jasmine hemma hos Anki :) o de har verkligen lanat ... Sömn?? Nja ... Det fanns inte med i planeringen Hahaha...

Vet ni va ? Nu låg jag här o tänkte o kom På att jag tidigare skrivit en "att göra lista" på bloggen :) men pinsamt nog så erkänner jag att jag inte minns va som va mer än lösa Det sista på köpet av Pippi :O . Tjena minne guldfisk ( som Jasmine alltid säger ).
Så lite så där allmänt då va så måste jag säga att dessa sista dagar har varit riktigt påfrestande :( jag kan liksom inte få lugnt varken vid frukost , middag eller kväll o alltid decibel ... Skrik på hundarna o klagande :/ . Kan denna gång blivit för länge ? Med tanke på att de va här hela jul lovet med. De yngre varken hör mig eller lyssnar till va jag säger ibland . Nu genomgår jag det jag va rädd för. Nu är jag rädd för att inte själv orka ... O det är nära :S.

Fick lite distraktion innan då det blev besök av L o J men snart skulle de hem igen. Idag skedde iallfall något positivt :P . Måndag kommer en tjej som ska köpa "fiffi" ( som jag kallar henne men inte tilltalar Henne med) . Den bruna tiken !!! Så är det bara den svarta o nakna hanen kvar :P. Ett steg närmare bilen :) . Kanske blir det en bil snart :P. Den som jobbarkompisen körde sönder ska vi nog sälja som reservdelsbil eller något?! Inte värd att sälja som hel. Jaja ... Det kommer senare :).
Ne om man skulle sova då kanske ? Är helt slut. Behöver allt energi jag kan få... Men i morgon ska vi till Anki o de så Då kanske jag kan koppla bort o av en stund iallafall . Hoppas på det :P .

Snart blir det ridning o då sticker jag o vännen mot skogs så fort chansen ges :D andas frisk luft .... Känna att man lever...
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 februari 2013 21:39

Har kommit så långt att det varannan dag kör jag OCH gubben med , samma med jhon . Så har man sällskap med :) . Idag hade jhon vila egentligen men han fick gå en liten stund ändå så i morgon gäller det då o sen varannan ... Anki!!! Bäst att du e på nu !! :P .

Satte igång Pippi idag o shiiiit det va en tjej som verkligen blev lycklig . Hon vet :). Hon sprallade loss , hoppa o sparka ... Skutta galet :P Alltid så lätt o ha med o göra . Idag fick gubben longera henne för jag ville för allt i världen INTE missa hennes skuttande .. Måste bara ha det på bild . :D . Lyhörd som hon är så trotts att hon hade kollen på mig så lyssna hon åt gubben. :) duktig ...

Jhon visade sig på det glatta :P. Arbetsmyran Hahaha ... Han ville ha mer tempo medans man ville få honom gå lugnt :P . Samlat ... Han älskar verkligen att jobba så när han väl är igång så kanske det blir ridning på "vilodagen" o några dagar i veckan ha vila. Han mår bäst av att arbeta har vi alla sett. Han blir världens goaste o lugnaste . Han är till freds med livet så att säga :)

Idag kom även gubben igång :) med Hia . När jag skulle ladda upp så starta telen om o en enda bild kom med :/ . Hia va seeeeeeg :P inte alls på samma plan som de andra . Hon gjorde några tappra försök men sen föll det hela ut i halvhjärtat ... Så lugn start , i morgon kräver han liiiiiite mer än 5 min ( om det ens va det).

Jaha då ska jag få in allt annat i vardagen med :P
Underbara dagar vi har o se fram emot .... Härligt!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 februari 2013 01:05

OBS) rubrik - barnslig humor - trött -

Kanske skulle sluta viga mitt liv åt andras trevnad ... O tänka på mig själv? Tro det eller ej men jag funderar verkligen på det !
Kanske borde göra ett Schema om allt - från morgon till kväll. Då städ o inte lyfta ett finger efter det! Den dagen stall , vänner o rid ... O inte göra annat än det?! Ja ni fattar va?? Jag blir galen snart om jag nu inte tidigare varit det?! Ska nu fundera över va jag kan klara istället för hur jag ska underlätta för andra :P Då jhon arbetats idag så har han "vila" i morgon .. Kanske borde jag ta vila varannan med? Alltså bara fodra o så!? Eller ska jag arbeta Pippi varannan med men inte samma dag eller samma? Måste tänka på va jag klarar om Anki tex inte kommer ... Va jag hinner med mellan barn , städ o allt man anses "ska" sköta. Jag vet att snart finns tid att Rida (om så) alla på en dag för sommanätterna är långa o ljusa o energin är på topp. Fast tänk om det kunde va NU. Nästa vecka kommer plusgrader igen men är det sen här för att stanna ? Kom o tänka på att våren va kort förra året :O . Måste klämma ihop allt så bra som går för som jag sa så väntar en framtid med att träna 2 ( än så länge) unghingstar. Det kommer med kräva tid .

Ska ta mig en funderare o snälla säg åt mig att inte fuska :P måste verkligen fundera så jag hinner med va jag antagit mig !! Man får ge mig för ansvaret jag tar på fulla allvar ;)

Ne nu ska jag sova på saken.. I morgon slår dommen o för att själv följa den så kläcker jag det högt ( som med rökningen ) för att lite kunna fuska :P eller smita ifrån det . Ju fler som vet .... Ju bättre :D
Natti natti , in i dimman (AV SÖMN)
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards