bonnaliv

Alla inlägg under november 2012

Av Cicci & Ebbe - 16 november 2012 23:02

Hoppas på en stalldag ... Nästan till fullo Med andrum när gubben är till jobbet :). Har några riktigt skit grisar kan jag säga o en av dem e klocka som rullat sig i LERA !! :O förstår henne hahahah... Jag skulle med jävlas om jag hade alla chanser o kunde mot de jag älskar ;) . I morgon ska iallafall hon spendera natten inne !! Mamma e bestämd :P. Ska gå över henne ordentligt igen o då är det bäst om hon e torr o avborstad några gånger :) , är man blind så är man :/ Hahaha.. O på tal om henne så är det prat om att Marlene vill rida henne ... Måste få henne införstådd på klocka brister o fel i ben o att hon är väldigt krävande På alla sätt o vis som häst. Man får helt enkelt ta henne rätt o i hennes takt , den litar inte på människan så lätt :) . Min svårfångade skönhet :D Är vädret bra så är MIN tanke att ta den låååånga vändan :P inte bara jag som har behov av det tror jag . :) Pippi skulle nog uppskatta den :D .

Ne fy fan , känner hur ögonen börjar åka ihop efter att haft 2 masker o färgat ögonbrynen 2 gånger , insmörjad o 3 alko dryck senare !! :D kanske ska slänga skallen på kudden o låta drömmarna ta en från verkligheten några timmar :) .
Längtar tills i möra :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 november 2012 21:35

Av Cicci & Ebbe - 16 november 2012 21:33

Man kanske ska lägga till den med då :P
Hahahaha jävla ålder ... Blivit glömsk ;) kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 november 2012 21:32

Om nu bilden laddas upp
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 november 2012 21:20

Nu kan vi snacka om nervös ... NÄSTA helg är vår första helg med barnen :/ . Fattar inte hur vi ska hinna att lösa allt tills dess . Va fattas ? Jo sängar ( plats för 4 ) , sängkläder , täcken o kuddar ... Hmm.. Det är just nu ! Tänka på framtiden vill jag inte med gadrober mm :S ... Bygga ut.. Booooooo ;) . Va äter de? Hur ska de va? Hur ska VI funka ? Man kan tycka att min oro borde komma dagen innan eller så men en vecka går snabbt tycker jag :/ . Måste ändra om ... Gubben säger att det viktiga just nu är sovplatsen , håller med men man kan tycka att han borde tänka på rummen jag slitit så med . Jag vill inte tex ha träfärgat stort vrak mitt i lillans rosa :( med massa rissade sängkläder utan överkast :( . Ärligt så fattar jag inte detta själv men det e så pass viktigt för MIG att det ska passa in mm i det rum jag skapat . Någon som förstår va jag går igenom , känslan ?? Kan bli galen , ledsen .. UPPRÖRD! Tänk om jag kommer att tassa som att jag är den som inte innan är hemma här ?! Känslan ! Jag känner redan paniken komma över att inte göra fel , störa , förstöra ... För honom!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 november 2012 14:52

Idag / eftermiddag är min dag planerad :D . Ska ströa stall o mysa med vännen / vännerna lite :) sen ska jag hoppa gämnfota in i duschen o på ett ben ut :P . Ikväll blir det sallad , antingen räk, kräft eller tonfisk ... Känner för skaldjur ! Något gott i glaset :) för att jag är värd det ;) hahaha massa godis ( Japp jag bryter redan det med att äta godis mindre ) o tv kväll framför säsong 1 av bones :D . Om jag längtar!! Jaaaa.... Känner att det är just va jag behöver denna fredag :) . Ska bara krypa ihop i täcke på soffan o bara va !!!
Kanske pryda ansiktet med en såååå gudavacker ansiktsmask ? Ja det återstår att se sen... Överraskning väntar :) det gillas !! :)
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 november 2012 12:16

Tjenixen !
Rostar mackor för fullt till min nyligen hemkomna lilla :) . Trött o hungrig !
Va ute o mockade stallet , HELA boxarna o började då fundera över ett samtal jag hade med Lena igår ... Detta med olika sätt att ströa o hålla boxen ren. Vi har provat halm o spån , blandat ... Måste säga att jag avskyr halm i boxen men det ser mysigare ut , mjukare. Minus är att halmen inte håller boxen torr o ströat med spån under gör jobbet dubbelt o det är tungt . Spån är favoriten , lätt att hålla rent o uppsugningen är väll helt okey. Detta med torvströ vet jag inte :/ men Lena hade tidigare använt sig av det , blandat med spån !! Låter bra så långt men nu kommer det som förbryllar min skalle ( ni får gärna förklara det hela med en kommentar ) . Bädd ... Ja visst o ta bort det värsta o fylla på vid behov men att hacka Bajset o gömma ner? Vitsen? Enligt lag när det gäller djurhållningen så ska utrymmen som boxar hållas RENA o detta måste va allt annat än rent? Sova på Bajset?! Alltså jag fattar inte detta ! När jag har ströat med spån så tar jag bort så fort jag ser något , även det som är nerkissat :) , fyller på om det behövs men alltså då nästa sak... Att tömma hela boxen vid våren? Va!!?? Ska man inte tömma de ? Det gör jag iallafall en gång i veckan helt just för att hålla rent, ibland oftare men det är helt beroende på hur mycket de skitat ner under natten inne . Skulle gärna vilja bli klokare i just denna frågan . Lagen säger att boxen ska hållas ren men en del kan ströa o bädda med skiten i botten ? Säkert ifiotförklarar jag mig men må så va då :D . En lösdrift vet jag att man tömmer vid vår o ströat över i lager för just va det ger - skiten då... Värmen men även där skulle jag vilja ha en boxfunktion ! Känslan av rena utrymmen i den mån man kan hålla det beroende på årstider o faktiskt detta med att det är levande djur man handhar ... Rent HELT går inte hålla ! Hur ser din box ut? Hur tänker du gällande detta? Jag är ganska vilsen i allt dubbelmoral . ( menat lagen )
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 november 2012 09:13

Kämpar tappert

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards