bonnaliv

Alla inlägg under november 2012

Av Cicci & Ebbe - 22 november 2012 18:38

Av Cicci & Ebbe - 22 november 2012 17:32

Här hade man planerat , verkligen lagt ner energi på att göra det bra .... För gubben , för barnen... För oss alla helt enkelt ! I morgon bitti får gubben ut sitt förskott :/ , inte alls va vi hade tänkt. I morgon kl 15 ska han va i skara o hämta de :( . Blev att släpa fram ett par gamla skit sängar som garanterat är nära samma ålder som gården. Snickra lite då det fattades ben o göra det bästa av situationen :(. I morgon blir det då att kasta sig till stan o handla mat o lakan mm . Hoppas man får till ett par dugliga rum ändå som de ska överleva en helg i .
Förbannat ..... Känns för jävligt helt ärligt!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 november 2012 16:17

Av Cicci & Ebbe - 22 november 2012 13:22

Av Cicci & Ebbe - 22 november 2012 12:08

Hemma då från dagis :) nu börjar stressen ta sin rätt.... INGET gjort än! K kommer med sin traktor snart (hoppas jag) för att få hem I's balar o efter det ska gubben hämta förskottet .. Så vi kommer iväg o handla!

När vi kom från dagis så kikade vi till fåren o klappa lite. Gav mat o vatten o det är konstigt va en blir van fort för det kändes jätte konstigt utan Jennie bland dem :( . Håller på för fullt att FOSTRA bertrand att INTE stånga så Det är mycket snärt på nosen när man är där :P. Han lär sig för stunden men sen är han igång igen hahahah... Undra ja om han har några gener - åsna men ;).
Matade Ludde o fruar o Ludde skällde på oss då maten blev lite sen :/ , sorry! Funderar på att ge dem värdfoder så man får lite ägg igen :) .
Så nu sitter man i soffan , funderar , slåss med stressen i kroppen o se på dr snuggels :S hääääääärligt!
( bilderna , bertrand o tjejerna o lala vill va nära )
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 november 2012 11:22

Detta med barnen är känsligt som attan o det är väll kanske inte konstigt heller. Nu dyker gubbens PAPPA SIDA upp , beskyddande ... Men aj så klumpigt sagt!
Har väll aldrig tänkt tanken på att använda barnen för att pupmpa info .. Fråga ut eller alls åt det hållet gällande något . Va ska jag tro att de kan berätta som inte gubben redan sagt? Inget!! Han säger att han kör med öppna kort , ärlighet .... Ja visst då är detta världens chans för honom att visa det o jag får väll tro hans ord med. Det klumpiga nu i det hela är att han sa - frågar du ut dem så är det de sista du gör :O. Ja ni ser ... Ni reagera säkert på samma sätt som jag där ! Jag blev inte bara ett stort frågetecken utan förbannat besviken... Fundersam! Låter illa men va inte så illa ment kom vi fram till men min tanke va att han va så mån om att skydda något så han kände sig tvungen att hota :(.

Klumpigt talat av gubben o förbannat snabbvänt för en kärring som bara måste analysera o vända o se alla konstiga vinklar i orden!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 22 november 2012 08:48

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards