bonnaliv

Alla inlägg under november 2012

Av Cicci & Ebbe - 12 november 2012 12:30

Hästarna ute , ved inne o städ i full gång :) . Solen skiner så man känner för en sväng med vännen , en som det sist blev :D . Snart kommer då gubben hem :) Hahaha får väll se vilket humör den e på idag då :/ . Jag vågar inte hoppas på att den ska skina men vore ju kul.
Ne dax att köra igång igen... Messar med ett par Goa tjejer :P
Kram.C

Av Cicci & Ebbe - 12 november 2012 11:58

Balo o lady har fått bebisar :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 12 november 2012 08:26

Lilla sover än ! Har kissat hundar o börjat elda . Skrev ett morgonmess till min gubbe men de visade sig att han lämnat telen hemma . Han vet va jag tycker om detta då vi har gård så vill jag kunna nå honom om något händer. Rätt normal tanke enligt mig själv men hur han ser på det är något helt annat antagligen.
Måndag då..... Ny vecka !! Samma mönster :P . Idag vet jag inte alls va som känns tilltalande att göra . Har en del av vännerna inne så de måste jag ju ta mig tid för .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 11 november 2012 23:18

Av Cicci & Ebbe - 11 november 2012 23:13

Jag kan inte för allt i världen fatta detta :/ ... En dag så underbar men sömnen ska man möta i ensamheten :( . Sitter o kollar på film men kollar är nog inte rätta ordet för jag vet inte ens va som händer. Brevid mig ligger lilla , somnade nyss aaaa o gubben vet vi alla var jag har den . I sängen där uppe ! Tror det vilar en förbannelse över livet just nu , hur fan man än gör så går det åt helvete! Är så urless på detta tjafsande ... Så less!

Måndag i morgon då = andrum ett par timmar :) . Ska se till att göra något bra av de timmarna så jag har orken kvar när åsnan anländer hem :/ . Funderar på att ta lilla med mig o gå ner till byn efter stallet men det stannar nog där ... För alltid är det massa i vägen o kvar blir man på gården . :(
Hoppas på att få lite sällskap i stallet under eftermiddagen men man ska inte hoppas på allt för mycket. Idag skulle det flyttas bilar från vår tomt men va jag vet så står de kvar än :O . Ja gubben får väll ringa så de hämtar veck dem då vi inte vill ha de här mer pga vissa omständigheter ! Inget annat att göra som det ser ut just nu men ärligt så skiter jag i vilket !

Känns som värsta jävla gnäll inlägget o just nu kanske jag är lite extra av den skiten men låt så va då :/ ... Jag är trött på det mesta just nu . Fick höra att min Fd svärfar lämnat livet med :( , kan inte undkomma sorgen där inte .. Trotts att vi inte setts på år ! Han va en "gubbe" som ingen annan , så mänsklig med fötterna på jorden, så klok , en sån klippa som ofta utan han själv visste lyfte mig ur mörkret de gånger han kom o besökte oss när man bodde i tidan. Så läget är som det varit sen dess... Jag får ha honom med mig i minnet ! R.I.P Benke . E :(
Ne om man skulle lyfta upp lilla , bädda henne i säng o läsa lite bloggar . Fördriva tiden o lura skallen in på annat än va den är :P .
Hoppas på väder i morgon o en pigg , glad tjej !!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 11 november 2012 18:39

Avnjutit ett "hopkok" av mig :D o själv måste jag säga Att det va gott :) Tända ljus o allmänt härlig stämning med sig till matbordet fick kvällen att bli perfekt . Även lilla åt trotts alla MASSA grönsaker !

Denna dag har vi spenderat på gården med att bara mysa o ta det lugnt . Pysslat lite djur o så men annars så har vi bara varit familj o det känns underbart . Kollar lite på film , ligger o myser ...
Ute är det rena skit vädret med blåst o regn men här inne sprakar elden !!'
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 11 november 2012 12:07

Tänk va jag hade planerat men tog självklart fel på dag :( så Aaa IDAG är det fars dag . :/ Sorry gubben men ska försöka göra dagen så bra som går ändå. :D

Denna morgon börja med väntan i evighet på ett svar från syrran som än inte kommit så jag gav helt enkelt upp det . Sen va det stall , hästar , får o höns .. Mata , borsta mm o släppa ut självklart !
Blev kvar ute o leka med Bremer som först nu börjat leka - kasta pinnen ! Han sprang för glatta livet med Oskar i haserna som bara skulle visa sig tuff o SKULLE ha :D . Va riktigt kul att se ! Tyvärr så kom fotografering just i denna stund i glömska :( , annars hade jag nog bjudit på ett skratt här på bloggen för det såg så komiskt ut.
Så just nu njuter jag av en mugg kaffe medans lilla o gubben spelar tv-spel :) , kör bil. På tal om spel .... Letar ihjäl oss snart ... Ingen som vet var man kan köpa spel till ps 3 som kan va något för en liten ?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 11 november 2012 09:44

Är så tårarna trycker på :)
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards