bonnaliv

Alla inlägg under november 2012

Av Cicci & Ebbe - 20 november 2012 20:35

Först så är det synd att man inte kan säga va man vill på sin blogg utan att folk vill ta åt sig :O , letar något att tjaffsa om?

Sitter o svär över livet just nu!
Jennie är borta nu :( o vännerna ute , boxarna Rena o näsan rinner värre än innan :( . Middagen blev sen men förbannat god ( gratäng men helgskinka i o sallad ) .
I o K var förbi , tvätta bilen o I fick läsa saga för lilla :D mamma-mu o kråkan hahaha... Inte ens jag pallar att läsa den :/ men ibland måste även jag ;).
Sitter med dunkande skalle o tycker synd om mig själv ! :S Jag har inte tid att va sjuk med en hel gård på ansvaret med massa djur :( ... Satan säger jag om det :D . Hade varit okey om man kunde välja att va sjuk när man har tid för det :P .
Den speciella kvällen blev nog inte av :/ va så mycket annat vi va tvungna att ta o sen förkylningen som blivit den dubbla i jobbighetsgraden . Man liksom tappar lusten på allt ! Hann mysa o kramas en stund med Pippi :) , idag hade hon det där humöret som charmar en totalt . Lägger huvudet mot en o bara står o njuter ... Man vill stå kvar i evigheter !
Ne nu ska jag duscha o hoppas på att herr basills BASILLER åker med ner i avloppet o man kommer piggare o friskare ut :D
Ps ) bjuder på överraskningsbilden från lilla på min tele ( en av massa på henne , Matta , golv mm )
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 20 november 2012 17:17

Först vill jag börja med- hästarna ska inte behöva stå inne över hela dagen , o inte i skitiga boxar !

För det andra :( , idag tar vi bort Jenny som inte kommer på benen! Känns inte bra , ännu mindre kul.
Jag trodde jag skulle gå en lugn dag då syrran kom för att ut o rida , tog för givet .
Nu står maten i ugnen så nu ska jag ut o mocka o släppa ut vännerna .
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 20 november 2012 15:10

Känner mig helt slut , röjer , gör plats för barnen , förbereder mig mentalt .... Städar , planerar ... Handlar enbart om dagar tills de ska sova här o ja jag måsten erkänna att paniken börjar krypa på . Måste ha rummen klara .. De måste känna sig välkommna ! Gumman är med o för henne är allt än så länge okey ! Hon ser fram mot dem :) då känns det enklare för mig med :) .
Gubben skulle ge mig en speciell kväll i kväll innan allt sätter igång med barn mm o det e jag mer än nyfiken på hur den blir o är tänkt.
kram C

Av Cicci & Ebbe - 20 november 2012 10:01

Då jag tänkt ha kvar Pippi i evigheter , iallafall något av henne den dagen hon lämnar mig så tror jag på denna blandningen :)
Va tror ni? Ulle?
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 20 november 2012 08:35

God morgon alla söta läsare :) här ligger jag i sängen o lyssnar till sussandet från lilla o värmefläkten :) Messar för fulla muggar med gubben som inom en stund kommer hem med feber o snuva o en annan har med blivit "våldtagen" ( mot min vilja ) under natten :/ näsan e allt annat än rolig o hals / öron :/ och skallen , allt på en gång ! Va fasen lika bra det då man redan ligger att det kommer mer som får en liggandes :P .
Så typiskt va? Inget dagis för lilla heller då hennes näsa rinner o mamma talade o så blev det :) Synd då jag ser dagis som hennes fristad ... Komma bort från oss en stund o bara va med kompisar :P kunna leka med massa flera på en gång I SAMMA ÅLDER ! Viktigt när man bor så här :/ . Nu börjar det ljusna ute :O o jag som önskade att det skulle va mörkt några timmar till :( lura skallen att sova vidare :P. Sömn bästa medicin mot det mesta i lagoma doser. ;) Hästarna mm har fått va de behöver så jag behöver inte kasta mig ut o Det känns gött det :) .
Herr basill har flyttat in för en tag !
Skit vilket dårligt sällskap/gäst Hahaha
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 19 november 2012 23:26

Längtar efter att natten ska va över ... Att komma ut till stallet! I morgon är lilla hemma :( , förkyld så näsan rinner :/ . Stackars liten!
Måste krypa upp o hoppas på att somna fort för tårarna vill inte försvinna .... Antar att kroppens ventil inte håller tätt :P
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 19 november 2012 22:46

Ibland kanske en förälder borde vara mer uppmärksam på saker som hände i sina barns liv. Kanske ha ett större intresse! Jag hoppas på att bli den bästa förälder man kan tänka sig .... Jag lär mig via mina egna föräldrar va man inte ska , va man borde .. Med andra ord - deras misstag ger lära ! Idag brast mitt sista ... På en sekund försvann all ork totalt o jag kände att jag måste komma bort , iväg ! Slutade med att deras dörr ( föräldrarnas) åkte igen med en smäll efter mig o en mamma som stog på balkongen o sa att min pappa bara drev :/ .. Aaa skit kul! Ser man inte som förälder på sitt barn hur det mår? I mitt fall... Jag har rasat i vikt , mina kläder , ALLT är förstort. Alltid stressad o ser ut som 7 svåra år ta mig fan gämnfört med va jag brukar göra ( inte snygg annars heller men har alltid haft "ordning" på utseendet) . En idiot till bror som jag idag önskar jag slapp se mer i hela förbannade livet o en pappa som skäller ( på skoj som jag då inte visste) om hunden jag gett min lille bror som han vägrar ansvara för utan låter pappa o mamma ta det! Jag har fått nog!! För helvete när ska folk öppna ögonen o se ??? När man rasat totalt? När snaran sitter ? När man tappat allt o inte orkar resa sig igen??? Jag är inte långt ifrån! Jag har kämpat i flera år o kämpar dagligen med mitt egna , andras ... Hela förbannade världen känns det som ! Lägger mig trött o vaknar trött nu mera .... Va är det för liv? Har inte ens ro att sova! Låt mig ta mitt ansvar o ta erat eget ... Jag kämpar för det jag skaffat mig , bygger på - framtiden!
Grät hela vägen hem av trötthet .. Jag är trött på allt snart . Allt förutom gården , djuren... Hade jag inte haft de / Pippi så hade jag nog gett upp känns det som . Ja det är klart , jag kämpar för mina barns skull med !
I framtiden ska jag alltid fråga mina barn hur de mår . Bygga upp förtroendet att ha det bandet att de talar med mig ... Lära mig se !! Inte blunda o hoppas att det löser sig som de!
Bläää.... Gud va skönt o gå det ur sig! Lägger detta i kategori knyta banden för jag tycker det passar in där ... Familje ...
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 19 november 2012 18:43

Borde ha lyssnat på Mariannne tidigare som kom med förslaget! Man brukar säga - bättre sent än aldrig ! O det är väll på vippen för oss som existens .... Orkar inte mer , klarar inte , gubben börjar känna sig patisk o en annan är på vippen att gå över till galen. Dax att rensa skiten.... Bort med de som suger våra krafter , äter vår tid o kräver ! Dax att se till att var o en tar sitt ansvar i saker , livet o skiten de själva ställer till med. Ingen har ork att alltid ta ansvar för andra , andras o knäa om o om igen själv! Jag börjar bli rädd för mina egna tankar som dyker upp o då är det på tiden att ändra saker o ting i livet . Idag höll jag på att tappa fattningen totalt ... Droppen blev min egen bror som är en av de som inte räknas in i denna familjen mer. (Tidigare bilder på mess) . Jag orkar bara inte !!! Någon jävla gång ska jag/ vi med få det lugnt att känna att vi hinner med att finns till , inte bara för andra!

MÅSTE SKE EN FÖRÄNDRING O DET E SNABBT!
Ingen orkar ge upp livet för att se till att andra lever!
Kram C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards