bonnaliv

Alla inlägg under mars 2013

Av Cicci & Ebbe - 26 mars 2013 08:30

God morgon ... Solen skiner o det kvittrar utanför fönstret ! Är ljuvligt att vakna till o man kan inte låta bli att ligga kvar för mysfaktorn är på mAx .

Idag kommer förhoppningsvis ett stort paket :) ska bli intressant . Kläcker inte det än va det är ..

FODRET är under beställning :) som jag sa - va ju tvungna Att ändra då pippi ska äta havrefritt :/ o allt va så gott som klart innan o halvvägs på väg :) . Jaja man ska inte stressa i maten :P som man säger !
Det blir som bäst när man tar det lugnt .. Funderar på att kika vidare i hästböcker :) o se om jag finner något intressant o beställa hem ?! Man kan aldrig få nog av dem !!
Tänkt lite ang bloggen med o funderar på att utöka kategorier med ??
Foder mm , hästligheter ( hästsidor mm) . Dels för att jag själv vet vilket letande det blir när man tex ska beställa hem foder o vill ha ut det bästa i både pris , vara o leverans o hur svårt det kan va o finna lite roligt att klicka genom eller då man bara liksom söker olika saker ... Jag har sökt galet :) Tänkte att har jag som hästgalen nytta av va jag finner så borde det gynna flera med :P

Alltså kategori ökning kommer ...

Än sover lilla även hudarna måste sova så tyst som det är där nere. :) tänk va landet ger mycket istället för bilar o stressande människor kring knuten :D
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 26 mars 2013 08:11

Tänk jag spenderar massa tid med att leta sidor för häst , om häst , med häst mm... Allt med häst helt enkelt!
Det behövde inte va så svårt om man bara hade letat o tänkt rätt ;) kan man säga ! Hästwebben ... Där finns nog allt man kan tänka ( va jag sett än så länge) o jag har nu ännu en sida att kolla dagligen :) den bjuder på en MASSA skoj o länkar till andra intressanta Sidor o reklam man bara måste klicka på för att se mer :D.
Är ni lika galna i allt med häst som jag så tycker jag att ni ska kolla in hästwebben :) du kommer inte bli besviken .
KramC

Av Cicci & Ebbe - 26 mars 2013 08:05

http://hastmarknad.hastnet.se/sok/annons.php?aid=705976&inriktning=&typ=

Av Cicci & Ebbe - 26 mars 2013 07:39

Ni som följt mig ett tag vet Att jag söker efter en speciell ring som vackra Cherie ( klockas Fd ägare ) hade när hon kom förbi . Av någon konstig anledning så blev den en viss betydelse ... O jag måste bara hitta en!
Fann ett ställe igår som sade Sig ha den o jag va ju tvungen att maila så klart :) o idag kom svaret :( SÅLD :(
Skit va jag svor här !!!
Tänk varje smyckesaffärer jag sett har jag kollat o frågat i men utan minsta lycka. Kan de verkligen va så svåra Att få tag i??

Då den fanns på hennes finger o det va klocka som fick tvillingar o miste de båda så blev den så speciell...hur? Det vet jag inte . Vet bara det att jag måste hitta en .
Blir galen snart ....
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 25 mars 2013 22:11

En rörig dag är nu över... Har städat o grejat . O efter Att gubben kom hem från jobbet så har det varit massa upprörda känslor mm ... Va det handlar om tänker jag inte säga riktigt än här på bloggen :/ det för att det finns en del kvar att göra i den saken innan man vet hur "landet ligger".

Ska skaffa mig ett bra gevär hem !! Kan ni gissa varför ? Inte !! ? Ne jag tro ni blir lite nyfikna på va som sker? Jo då detta ska jag berätta om ... Gubbens chef hade besök igår kväll :/ o ett väldigt närgånget besök med som man kanske inte vill ha så nära inpå .. Lodjur!! Som hängde i hans hundgård , va på väg upp , över för att ta hans jakthund som va ute en stund. När ett lodjur går in på en gård o fram till ett hus då börjar man undra o faran måste va ganska uppenbar i ett läge som detta? Jaha då har man närgångna katter i närheten o varg med :/. Som vi nu fått veta ( att De inte sa det då Bertil blev tagen ) va att man får skjuta om de attackerar ens djur eller är föra för en . Ja jag tänker inte ha en sån gåendes bland hästarna tex , de har redan varit inne i hagen ... De har redan tagit en ur vår familj o en till blir det inte!!!
Ja så nu är det jag som ska skaffa gevär o försvara våra vänner mot dessa odjur som ställer till det. Fick idag veta förra årets angreppantal av lo o varg när det gällde boskap , hundar mm . Förbannad att de inte gör mer , ja länsstyrelsen.

Ikväll hade jag Anki här några timmar o för OBS) FÖRSA gången har JAG gjort spinat med ägg i :O Aaa för mig är det stort , ett framsteg i köket :P hahah... Gubben uppskattade maten som va potatis till o stekt falukorv :D . Ska erkänna - jag kan mycket annat men pasta o det "vanliga" typerna av middag o pannkaka Hahahahaha.. Jag är urkass o misslyckas ta mig fan med en sån enkel sak som med att koka pasta :P. Hmm... Ne annat är roligare o laga , udda rätter .
Så här är man nu efter en biltur att lämna Anki o Tobbe hemma .. Sitter i soffan med lillan , kollar på spöket Laban :) . Hon har sitt första påsklov o jag tror inte hon uppskattar det men om några år är hon tacksam för alla lov o tar säkerligen egen ledighet ( skolkar ) men just nu i livet så vill hon va på dagis o leka med kompisar . Förstår henne !! Än är livet kravlöst om man ska gämnföra va som väntar :/ . I morgon är det då "hästdag" o man får se va man får för sig att göra :) men något blir det . Vill inte tex longera då det är blött inunder snön o risken att halka .. Neee vill inte det! Ska kolla hur vägarna ser ut under dagen , lusten för en tur :P. Får se ...

Blir vädret som lovat (sol o värme ) som idag så :D ja då lever livet.
KrAmC

Av Cicci & Ebbe - 24 mars 2013 22:02

Kvällen har krupit på :)
Idag va första gången på EVIGHETER ( känns de som ) som jag gick på is o åkte ner o blev blöt om hela foten! :D i vanliga fall hade jag svurit som attan men jag blev glad !!! För mig innebar det inte blöta skor o fötter utan att isen smälter o våren är kommen. :) På våra vägar rinner det bort fort nu o man märker på vännerna som mer än gärna nu mera lämnar mat utan att bry sig om att äta upp minsta stå som De brukar va noga med vinterhalvåret . De är liksom gladare o en annan med . Idag har fåglarna kvittrat o galet här ute i skogen o solen VÄRMDE !!! På tal om värme så huset som brukar kännas så kallt är varmt o när man eldat en stund så är det bastu :P inte alla som har det hemma i vardagsrummet va ;)?

Hade sett fram mot en kväll med syrran o Nadja men så blev det inte :( de missa tåget i Stockholm :/ . Jaha!!! Skulle jag bli förvånad kanske ?! Ne jag får helt enkelt sköta hennes sysslor o le. :P
Snart kommer pall (ar) med foder , olika sorter för allas bästa :D speciellt för de olika behov de har. Kom på att jag måste ta upp det havrefria för satan :P till Pippi . Hade glömt bort just den detaljen o med den vetskapen skaka jag liv i gubben som precis hade somnat . :/ ordnar sig !!!

Huset ligger tyst o hundarna är än helt slut efter helgen. :)
I morgon väntar nog en dag på vägarna :P
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards