bonnaliv

Alla inlägg den 10 mars 2013

Av Cicci & Ebbe - 10 mars 2013 23:59

Så boken är utläst :/ hade velat att det va ännu mer så den inte tog slut. Helt klart bästa lösningen måste jag säga o nästa blir friskare häst ! Den är va jag ska leta rätt på .

Brinner för rätt behandling av mina vänner!
KramC

Av Cicci & Ebbe - 10 mars 2013 23:33

Kvällen är kommen ! Som alltid (typiskt) söndagar så har jag pysslat om mig själv . :D dusch o inpackning mm :) . Koppla av efter barnhelgen !

Går i mina tankar då det börjar hända en del här både i väder , o gård o det närmar sig att tänka o planera för nerdragningen :/ o min tanke är klocka som jag funderar på att sälja Med föl :S men jag är petnoga med vem de ska komma till mm. Hon är lite "udda" så till vem som hellst går inte ! Inget bestämt än men funderingar . Måndag i morgon .. Va tänkt att gå på pysseldag men lilla till FÖRSAMLINGSHEMMET :O ( svimma inte ) . Ne jag är allt annat än kristen men att sjunga o pyssla några timmar varje vecka skulle nog lilla uppskatta o sen var det är bryr mig inte . Inte värst iallafall !!! Fast nu ser det ut som lilla är på väg o bli sjuk ( hostar som attans mellan varven o hes) o sen de jag tänkte gå med ser med ut att va sjuka hos :( . Hmm.... Många timmar kvar än så vem vet va som händer ?!

Tänker ställa mig en dag o göra boxskyltar , bränna in i trä, namn mm o med den tanken så Kom jag tänka på stil :) . Han kommer alltså för de som undrar men riktigt när vet vi inte :/ . Låter konstigt ... Jag vet men lätt förklarar - den dagen de får någon som hyr stallplats så kommer han så deras andra slipper va ensam. Trotts många adjö vi inte ville möta så måste jag ändå säga att jag ser fram mot va som komma skall . Mindre ångest då man skyndar för att hinna me o vill man ge de var o en tid så är det över 10 timmar dagligen :O . Hmm... Just det.... O så ska man hinna med en fungerande vardag o andra djur på det . Förstå ni vilka dagar jag har :P. Älskar det men det är krävande på många sätt o i längden står jag inte pall för det , ärligt o sant . Sen blir bättre :D . Då har jag "Mina 2" , gubben "sina 2" o sen har vi lillans Poppe o ting . Fördela upp ansvaret o lite lättare blir det o fler timmar o ge de var o en med. Ser framför mig lösdriften som den kommer se ut :P med dess lampor o dess "fodervägg" , färgerna ... Suveränt !!! Längtar ... O snart ska vi väll börja fylla på för höst o vinter , foder . Köpa in för var o en , uppfylla behoven med alla typer av foder , mineraler , vitaminer mm o fulla på förrådet för de var o en så man vet att det finns o mer än det :D .
Massa massa massa o sen hela långa listan på arbeten på gården o det som ska startas mm ... Framtiden är verkligen fylld med godsaker .
Kram C
Natti

Av Cicci & Ebbe - 10 mars 2013 19:51

Denna sommar måste jag lösa något så lilla får rida , lära sig som hon vill. Hade tänkt köpa in en gammal o lugn ponny men då vi ska skära ner i antal så kanske det bästa är att söka ponny ( läromästare ) på foder ?! Från nu (?) till senhösten ...

Någon som har erfarenhet av liknande .. Som själva tagit på foder för den samma anledning ? Finns de??
KramC

Av Cicci & Ebbe - 10 mars 2013 14:28

Idag har jag verkligen våren i kroppen o i knoppen :P . Letade fram lite gott till varmare tider o va kan passa bättre en ljuv sommar kväll än en liten smakrik likör ? Jag ska göra apelsin , blåbär , hallon o vanilj , jordgubb , päron mm ... Ja likörer så klart :) drinkar ( alkofria) o vanliga ... Allt från med bär till is med glass :D .

Ja jag längtar mot varmare tider :)
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards