bonnaliv

Alla inlägg den 25 mars 2013

Av Cicci & Ebbe - 25 mars 2013 22:11

En rörig dag är nu över... Har städat o grejat . O efter Att gubben kom hem från jobbet så har det varit massa upprörda känslor mm ... Va det handlar om tänker jag inte säga riktigt än här på bloggen :/ det för att det finns en del kvar att göra i den saken innan man vet hur "landet ligger".

Ska skaffa mig ett bra gevär hem !! Kan ni gissa varför ? Inte !! ? Ne jag tro ni blir lite nyfikna på va som sker? Jo då detta ska jag berätta om ... Gubbens chef hade besök igår kväll :/ o ett väldigt närgånget besök med som man kanske inte vill ha så nära inpå .. Lodjur!! Som hängde i hans hundgård , va på väg upp , över för att ta hans jakthund som va ute en stund. När ett lodjur går in på en gård o fram till ett hus då börjar man undra o faran måste va ganska uppenbar i ett läge som detta? Jaha då har man närgångna katter i närheten o varg med :/. Som vi nu fått veta ( att De inte sa det då Bertil blev tagen ) va att man får skjuta om de attackerar ens djur eller är föra för en . Ja jag tänker inte ha en sån gåendes bland hästarna tex , de har redan varit inne i hagen ... De har redan tagit en ur vår familj o en till blir det inte!!!
Ja så nu är det jag som ska skaffa gevär o försvara våra vänner mot dessa odjur som ställer till det. Fick idag veta förra årets angreppantal av lo o varg när det gällde boskap , hundar mm . Förbannad att de inte gör mer , ja länsstyrelsen.

Ikväll hade jag Anki här några timmar o för OBS) FÖRSA gången har JAG gjort spinat med ägg i :O Aaa för mig är det stort , ett framsteg i köket :P hahah... Gubben uppskattade maten som va potatis till o stekt falukorv :D . Ska erkänna - jag kan mycket annat men pasta o det "vanliga" typerna av middag o pannkaka Hahahahaha.. Jag är urkass o misslyckas ta mig fan med en sån enkel sak som med att koka pasta :P. Hmm... Ne annat är roligare o laga , udda rätter .
Så här är man nu efter en biltur att lämna Anki o Tobbe hemma .. Sitter i soffan med lillan , kollar på spöket Laban :) . Hon har sitt första påsklov o jag tror inte hon uppskattar det men om några år är hon tacksam för alla lov o tar säkerligen egen ledighet ( skolkar ) men just nu i livet så vill hon va på dagis o leka med kompisar . Förstår henne !! Än är livet kravlöst om man ska gämnföra va som väntar :/ . I morgon är det då "hästdag" o man får se va man får för sig att göra :) men något blir det . Vill inte tex longera då det är blött inunder snön o risken att halka .. Neee vill inte det! Ska kolla hur vägarna ser ut under dagen , lusten för en tur :P. Får se ...

Blir vädret som lovat (sol o värme ) som idag så :D ja då lever livet.
KrAmC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards