bonnaliv

Alla inlägg under mars 2013

Av Cicci & Ebbe - 17 mars 2013 18:44

Så idag blev det som sagt men idag hann jag där emot inte med alla andra utan la 1000 på min vän . Tog en vända med Anki o jhon men den blev inte så lång som va tänkt pga vissa omständigheter :/ men men .... Vi hade massa gott om mys .

Idag va Pippi extremt kelig :) o dessa dagar blir man varm i hela kroppen .
Det är så man blir rörd när hon är som en bebis , nästan kryper ihop i famnen på en . Älskar den damen verkligen.
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 16 mars 2013 22:54

Dagen blev inte alls va som va tänkt :( o ångest över vännerna MEN ... Jag ska ge dubbelt tillbaka i morgon då jag ska ägna hela "vilodagen" till dem . Skämma bort de med massa morötter o rena spabehandlingarna ;)

Idag va tanken att sko crème men det körde ihop sig med allt då gubben har helg o jour . Han kom hem från eftermiddagspasset o hade lånbytt bil för det va hals över huvud in till biltema i Skövde o köpa delar. Bilen hade mer fel än vi trodde efter arbetskompisen lekte snöplog med den. O tänk att han har mage o TJATA på gubben om att byta bromsar på hans bil :O o han har inte ens erbjudit sig att stå för kostnaden eller hjälp med bilen sen han körde sönder den :/. Tänk konstigt nog så borde jag inte bli chockad över alla dumhuvuden som finns men jag blir det varje gång gubben har något nytt att berätta om denna stjärnan ( sarkastiskt ) .

Morgon förmiddag efter gubbens första pass på jobbet så hämtar vi Anki :D så blir det andra bullar av än va det blev idag. Hoppas på att vi ska ta en tur med :D skulle va kul o rida med någon o snacka blaja på vägen :P Då morgondagen ska vigas åt vännerna så pysslade jag om mig själv nyss i brist på ro o annat o göra . Ska strax lägga mig o försöka somna :) mina 2 sover redan ( hoppas jag om inte lilla e vaken än framför datan ) . Sitter just nu i ett mörkt hus framför elden som sprakar o dansar över rummet . Det är skönt med tystnad ..
Ibland kan jag minnas va som fick mig att älska skogen :)
Tycker att det kommenteras väldigt dårligt :O jag undrar varför :P detta med att följa strömmen , kappan efter vinden :)

Ne god natt alla söta , skefulla o nyktra ... Helg o nätter e till för de unga så nu går jag o lägger mig :P
KramC

Av Cicci & Ebbe - 16 mars 2013 20:17

Så ser veckan ut här då :/
KramC

Av Cicci & Ebbe - 16 mars 2013 18:54

Glömde ju berätta om gårdagens förbannade aj aj :P
Släppte in våra skitbollar till katter (?) bjöd på riktigt godis , nämligen älgkött. När jag matade som bäst så sätter den minste ( buzz) tänderna i mitt pekfinger o jag kände hur de trängde in från båda håll :/ ... Om jag skrek ? Ne men jag fick bänna loss fingret o blodet forsade :( Svor , ja det gjorde jag o fick stå med fingret under vatten . Va galet va det forsa av 2 hål i fingret men jag vet att han fick in hela tänderna i :S. Plåster , inte bara ett ... Sen mata vidare !
Idag värker fingret galet o jag vet att jag får hålla det under noga uppsikt :( kan bli blodförgiftning ( fick farsan av rivsår av syrrans katt ) o stelkramp? Hur funkar det med de???

Vi har glupska katter med andra ord då de inte ens kollar va som är mat o inte :P eller så va det galet gott va vet jag?! Sticker ta mig fan inte fingret nära den käften igen kan jag lovar er , inte när det vankas mat inte !!!
Kram C
Vildkatter!!! ;)

Av Cicci & Ebbe - 16 mars 2013 11:36

God morgon ! Precis avslutat samtal med lilla i telen o frukost :D huttrar för mig själv ihopkrupen i soffan :) Elden sprakar ....

Kvällen som va tänkt mys o film slutade med att jag somnade på soffan ganska snart efter vi satt oss :/ ops !!! Ja man kan lugnt säga att jag va trött :P Gubben väckte mig efter ett tag så jag fick släpa mig upp till sängen :O o ska jag va ärlig så minns jag inte när vi ens gick upp.

Idag o andra sidan! Vaknade utan lilla o allt va konstigt , hängde inte riktigt med i skallen o undra varför Lilla sov vid 9-tiden . Mötte synen av gubben som kom upp i trappan med kaffe :) så kaffe på sängen fick jag :D Vaknade till där o skallen kom ikapp :P!!!
Idag blir det att sko crème :D ta lite av vännerna borstning mm . Ser ut som att vi kommer få besök under em men då får de så fint stå ut med att vi antagligen kommer att va ute . Kan inte ta tid från vännerna för att drick the o kaffe :/!!
Nu sover gubben en timma .. Jag framför tv.n , snart ska vi hämta lilla :)
Solen skiner o det ska bli plus !!
KramC

Av Cicci & Ebbe - 15 mars 2013 18:46

Idag va Lena här en vända o hon tog jhon på en runda :) tyvärr hade jag inte tid att hänga på idag då vi har planer för em o kväll. Tog mig en städdag o så beundrade jag korten på Pippi o ullis . Va så tårarna tryckte på :) de är 2 speciella de där :D o ännu mer speciellt va de o se dem på banan tillsammans .

Tänk jag som alltid haft problem på att få ut bra karta o sträcka på våra turer men nu är det bara ett minne blott dessa misslyckade försök :) . L visade mig en Mapp som funkar just till va jag e ute efter :D sträcka , karta med ritad väg man tagit o tid :) KLOCKRENT!!!

Brollan på middag o vid 20-tiden ska lilla åka till mormor o sova över . För oss blir det film o slappa ... Äntligen annat än tecknat som nästan är det enda när lilla e hemma ... Inget illa med det men ibland så vill man Kunna va "vuxen" haha...
O med de orden bjuder jag på en galen bild i solsken ..
Kram. C

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards