bonnaliv

Alla inlägg den 18 mars 2013

Av Cicci & Ebbe - 18 mars 2013 21:09

Ja idag blev det som jag sa ... Lite va som kom ... O vi hann både hälsa på hos Anki en vända när vi va till affären o sitta vid nätet o kolla upp altanköp o var ( blir av snart) , hundgård , pallköp av foder både müsli , för föl o diston o lite annat nyttigt i pellets mm :) ta en lastbil på en gång som med balarna :D . Inte nog med det så fårnät , hönsnät o band/tråd för häst med allt va som behövs . ( här byter vi ut efter året igen). Denna gång ska vi sattsa på grovt band men specialdragna trådar i för bästa när det gäller att hägna in stora marker , 5 års garanti på det med . Hmm... En rulle kostar 700 men om man kan ha det i 5 garanterade år så spar vi in ändå med tanke på att vi byter ut en gång om året nu. SMART VA ?! Ja man kan måste tänka ekonomiskt :P !!

Så har våran kväll sett ut , pratat lite med vännerna men annars så har det varit förberedelser inför vår o sommar o en förmiddag i städ .
Måste ju berätta att L dök upp me ryktsten så nu behöver jag inte tänka på det hahahaha... Här ska vi ägna morgondagen åt stall o borta vinterpäls av vännerna :)

KramC

Av Cicci & Ebbe - 18 mars 2013 13:29

Jag vet Att det finns många dummskallar på vår jord om jag får säga va jag tycker men ibland tar vissa iallfall priset i IDIOTI -

Av Cicci & Ebbe - 18 mars 2013 12:23

Planering!
Dårligt med grisar på blocket :/ men hoppas det dyker in några annonser snart . Ska snickra till staketet där vi tidigare hade Bertil o ballerina för gris :) o sätta tak över en del.

På tal om tak så har jag hittat ett skit bra vindskydd för våra bräkande vänner :) , 4500 ... Ska bara skaka o komma loss , dit vill säga ! Låna kärran av chefen ..
Funderar på att göra nytt helt när det gäller kommande höns ! Köpa in en gammal lekstuga istället? O låta balo med familj få stället de nu bor i. Bara snickra lite mer skoj för de o ett hus att gömma Sig i . ( hmm ... Har o tänka på där )
Ville skaffa ankor så jag ska nog kika på det med , ett par kanske . Om men inte säkert !!!

KramC

Av Cicci & Ebbe - 18 mars 2013 10:10

O biotin till jhon!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 18 mars 2013 09:01

God morgon! Vaknar med samma funderingar som jag hade när jag la mig :/ va ska passa o va kul ?! Vet ju att det inte bara är utseendet som är den viktiga biten utan även skalle o psyket. Pippi har ALLT o jag vill inte förstöra chanserna med Att föra över hennes bra egenskaper , förstärka chanserna me en liknade hingst ?!!

Denna morgon vaknade jag väldigt sött :) av lilla som pussa mig på näsan :D Hahaha... Söta unge!!! Ligger o funderar på om dagen är planerad men inser till min förvåning att den inte är det :O känns fritt men ändå konstigt .. Förvånat!! :)
Som alltid finns det o göra som städa , råder aldrig brist på den Göran :/ haha.. Ja jag får se hur dagen blir , kan låta allt gå på känsla o lust kanske ? :D
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards