bonnaliv

Alla inlägg den 24 mars 2013

Av Cicci & Ebbe - 24 mars 2013 22:02

Kvällen har krupit på :)
Idag va första gången på EVIGHETER ( känns de som ) som jag gick på is o åkte ner o blev blöt om hela foten! :D i vanliga fall hade jag svurit som attan men jag blev glad !!! För mig innebar det inte blöta skor o fötter utan att isen smälter o våren är kommen. :) På våra vägar rinner det bort fort nu o man märker på vännerna som mer än gärna nu mera lämnar mat utan att bry sig om att äta upp minsta stå som De brukar va noga med vinterhalvåret . De är liksom gladare o en annan med . Idag har fåglarna kvittrat o galet här ute i skogen o solen VÄRMDE !!! På tal om värme så huset som brukar kännas så kallt är varmt o när man eldat en stund så är det bastu :P inte alla som har det hemma i vardagsrummet va ;)?

Hade sett fram mot en kväll med syrran o Nadja men så blev det inte :( de missa tåget i Stockholm :/ . Jaha!!! Skulle jag bli förvånad kanske ?! Ne jag får helt enkelt sköta hennes sysslor o le. :P
Snart kommer pall (ar) med foder , olika sorter för allas bästa :D speciellt för de olika behov de har. Kom på att jag måste ta upp det havrefria för satan :P till Pippi . Hade glömt bort just den detaljen o med den vetskapen skaka jag liv i gubben som precis hade somnat . :/ ordnar sig !!!

Huset ligger tyst o hundarna är än helt slut efter helgen. :)
I morgon väntar nog en dag på vägarna :P
KramC

Av Cicci & Ebbe - 24 mars 2013 14:17

Allt som hörs är fläkten från kamin o barnberättelsen på tv.
Hundarna ligger som klubbade sälar , 2 i en soffa , brutus Brevid mig o Oskar på golvet :O alla helt slut efter helgen!
Jag sitter o gäspar galet , värmen gör att man vill inte ryggläge o slumra lite :) känslan skulle av underbar.

Ute smälter snön galet snabbt o nu är det varmt :O ute ... Annat än o frysa så fort man sticker ut näsan! Lösdriften är fixad o medans jag ändå va där ute ihop med klocka som va törstig så borstade jag över henne . Man får ta de stunder att mysa då de liksom "ramlar över en" en dag som denne. Är så mycke man måste hinna innan gubben o barnen ska iväg .
Idag är ingen vanlig dag.... Idag ska syrran komma hem o jag hoppas innerligt att hon tänkt över allt med crème o lägger 310 % :P När våren kommer så vaknar lusten ... O det kan va hög tid Att få igång den gamla damen ?! Det tar sin tid bara det ....vill ha en sommar med mina tjejer o häst :D

Hörrni.... Våren är häääär!!!
KramC
Bild - en bild som går rakt i hjärtat på mig me mafra o odvar.

Av Cicci & Ebbe - 24 mars 2013 12:37

Så... Med all sol så är det för fasen olagligt att sitta inne på röva! Ne nu ska kaffet ner o ut o fixa lösdriften :)
KramC

Av Cicci & Ebbe - 24 mars 2013 12:17

Glömde ju berätta om gårdagens höjdpunkt bland barnen :) gubbens andra chef ( chefens son) kom med sin traktor för att flytta upp de sista 22 balarna till stallet o gissa va som blev ?! Jaa självklart fick barnen åka Med när han åkte fram o tillbaka o hämta o lossa :) någon som blev helt salig i detta va loke :D Hahaha.. Han försökte smita före alla när de skulle bytas av o åka med . Tänk att något som för en annan är vardag är rena nöjet för stadsbarnen :D Hade svårt o hålla skrattet när man såg deras ansiktsuttryck långt där uppe i maskinen , här pratar vi stoooooora traktorer .
Härligt härligt!!!
Missade att fotografera :/ förbannat typiskt .. Men men ..
KramC

Av Cicci & Ebbe - 24 mars 2013 08:29

Morgon ute i världen :) (öppnar rutan o ropar högt). Lilla har feber :/ hade igår 39,4 :( o idag är hon en känslig tjej.
Tycker så synd om henne för hon är Inte så ofta sjuk så när det blir feber så blir det rejält. :S
Idag är det nog lite mindre då hon inte är lika medtagen o rödrosig!

Söndag idag ... Barnen ska hem.
Längesen jag skrev om hur det går så där ...

Jasmine , henne har jag adopterat när de är här haha..
De andra funkar det med men de har lite svårare med att funka med olika saker . Inte så konstigt kanske !
Eller jo en del borde de sköta när det gäller :P
Gubben är glad o jag med honom :D
Denna helg lite lättare men ändå så långt kvar när det gäller vissa saker som tex hundarna , ett steg fram o 2 bak men ändå mycket lugnare . Hittills har det funkat fint med dem , varit duster mellan barnen men det är så det är syskon emellan ( egen erfarenhet ) . Lilla är lika ivrig varje gång de ska hämtas o jag kan inte annat än o le.
Tänk förra gången ville inte tuva äta köttfärssåsen som vi alltid brukar göra när de är här . Hon gillade den inte sa hon :O ändå samma som alltid men i fredags så hade hon nog glömt av det för då åt hon igen Hahaha... Idéer !! Finns saker med de som får en o skratta på ett bra sätt.
Så... Nästa (nästa gång) att ta - inte springa ut o in på morgonen , slår i dörren så huset skakar . Åter igen- låt hundarna va :) ...
Man märker när Jasmine sover borta då är de värre i det mesta :D , komiskt! När hon är med så ... Aaa hon måste va den som håller ordningen:O men så ska det inte behöva va här . :P

Ne va kan man samanfatta det hela som ? Jo.. Härliga ungar o kul o lära känna dem o alla deras sidor o beteenden :P .
Nästa gång hämtas de på torsdagen o stannar till söndag , en dag extra på deras påsklov . Japp de har påsklov om en vecka :S o olika dagar :/ konstigt o rörigt men :)

Här skiner solen o det blev kaffe på sängen :) förbereder mig på va som väntar i em ... - STÄD !
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards