bonnaliv

Alla inlägg den 3 mars 2013

Av Cicci & Ebbe - 3 mars 2013 18:34

Hmm... Jag hann bara börja innan Anki skrev så blev det att hämta henne :) . Jag släppte allt o ägnade tid åt vännerna , kaniner o får . Pippi är det lenaste i päls :D o Anki kunde inte få nog av att känna på henne :P. Lika så balo :) .. De är mina ögonstenar :D . Blev massa borstning o så , Anki tog Goa jhon på en sväng i hagen! Hämtade in crème men hmm.... Återstår väll o se. Mockat o skämt bort mina vänner :) med massa Gott . :D

Jag har bara njutit av mitt liv !!!
Barbacke kommer allt närmare o närmare :D
KramC

Av Cicci & Ebbe - 3 mars 2013 11:34

Idag , förmiddag ska jag viga ett par timmar till o rensa ur lillans rum på "gamla" leksaker :) ställa ordning på hennes älskade hästar hon fick av ulle o leta stooooor låda o lägga det andra i som hon inte använder . Ska ut i uthusen! Ska kika på en del träbitar o se om man kan snickra ihop ett stall o ladugård ... Hon älskar verkligen att leka med sina djur o önskar Sig ännu fler :) . Idén fick jag när jag tänkte på va man kan göra för roligt åt henne istället för att köpa o så kan man göra det som man vill att det ska va med .
Största anledningen till denna rensning är att alla leksaker som oftast ligger slängda överallt o att unghundarna gärna tar de ... Fy fy fy!! Synd att det ska förstöras även om hon har noll intresse av det . Hon får nys intressen o det är väll de man försöker fylla med de nya som pussel , målarblock , färger , memo mm ... Dockor ja visst men nja... Inte roliga så länge !

Ne rensa o kika på att göra leken roligare o jag får mindre o plocka o hålla efter :D
KramC

Av Cicci & Ebbe - 3 mars 2013 10:45

Då är tanken på ridhus igång igen . Nu diskuterar gubben med en bekant om det :D . Framtiden ser lovande ut.
KramC

Av Cicci & Ebbe - 3 mars 2013 08:30

Våren har nog verkligen kommit när man vaknar av solen o inte av väckarklockan :) . Känner mig full av energi , positiv sådan . :D Vet att idag är det dagen att lägga tid o kärlek på vänner/ vännen.
Tänk att jag är ganska snopen över hur läget är på bloggen :O o hur snabbt en del börjat tiga ! Va ni alla inblandade( antar ni vet vilka jag talar till ) ?! Eller håller ni varann om ryggen? Jaja... Bekommer mig inte längre men va tvungen att säga va jag märker .
Sträcker ut mig ... Lyssnar till tystnaden i huset :) ibland kan dessa mornar va underbara men det är klart att jag längtar tills lilla slår upp de 2 blå. Härliga tider ligger framför en :)
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards