bonnaliv

Alla inlägg under mars 2013

Av Cicci & Ebbe - 15 mars 2013 13:55

På riks -07
Njut av bilderna
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 15 mars 2013 10:14

När hände övergången ? Det har gått av bara farten o jag har inte hunnit med alls :/ . En gång va det kul o städa o pyssla om o fixa i vårat hus :) , nu är det bara något man MÅSTE dagligen efter djur ja allt o alla snart :( o vissa helger efter halvstora barn där är det enbart plockande dessa helger nu mera :( försöka hålla ordningen som va i huset innan.
Ta hand o hjälpa andra ... Hjälpa de med sina djur mm.. Nu är Det med ett måste o nöjet försvann :(. Nu frågas det inte längre alls .. Man bara har det bland alla måsten i hinna-göra-listan. Ta ansvar för andras handlingar ...

Shit ... Allt som man en gång gjorde med nöje är inte längre så kul om man ska va ärlig!!
Kram C

Av Cicci & Ebbe - 15 mars 2013 09:02

Tänk att jag får nog drass med dessa oönskade inneboende !! :/ Inte ens katterna har intresse av de :O o det ska kallas katter :P

Igår tex när gubbe fånga den större musen o släppte ut så satt båda katterna bara o titta som fån o ville springa in :O Hahaha..
Skaffa en jägare kanske?
KramC

Av Cicci & Ebbe - 15 mars 2013 08:23

Av Cicci & Ebbe - 15 mars 2013 01:12

Tänk att det är nog bland det värsta jag vet ... Man kollar på hästnet nr 1 i bortförklaringarnas värld ( känn dig välkommen för det är precis fan va det är) dårligt med tid ( sån ångest o bla bla bla ) ,nr 2 sjukdom .. Finns x antal fler men sen konstigt nog så avslutas annonsen med - snabb affär eller bytes mot D-ponny , dressyrhäst mm :O men vart tog denna tidsbrist vägen o under annonsens tid att bli skriven så friskanade man till??? Någon mer som reagerat på detta? Varför inte bara köra med öppna kort - jag har tröttnat på min häst , vill sälja eller byta ihopp om att nästa funkar bättre för STUNDEN! ? Är människan så dumt funtad o skriva en Annons o räkna med att en ännu dummare sen då ska byta ? När man inte kan ta hand om djuret man redan har o man själv skriver det i annonsen!

Ne fan .. Raka puckar ... Synd att man inte ser sitt djur i större värde än va man gör i det läget.

Sååå nu fick jag he dessa annonsörer en känga o nu kan jag nog somna gott ikväll. Vet att jag annars hade legat o irriterat mig på det istället .
KramC

Av Cicci & Ebbe - 15 mars 2013 00:40

Klockan har slagit över spöktid... Är efter 12-slaget det händer saker säger de som "vet" :P o när jag sitter i lunga ro så uppfattar mina ögon denna varelse som så ljudlöst tar sig över rummet för att sen försvinna spårlöst :O Först trodde jag att jag såg i Syne men jag är 100 på va jag såg .. Ännu en mus men denna så mycket mindre :/ nästan försvinnande liten (eller uttryckligen rätt sagt) o nu igen :S in bakom bokhyllan :/ .... Musinvation i vårat hus :( förbannade kyla ... Eller hur .. Det måste va så ? Anledningen till att de drar sig in i huset? !

Snuskigt ... Det känns som hur man än nu städar så är det ändå skitigt :(
Vräka dessa ej inbjudna snyltare !! In med katterna kanske !!

Jaha med dessa ord drar jag mig mot säng . Sömnen känns i ögonen .. O fan ... DET E HELG!!
KramC

Av Cicci & Ebbe - 14 mars 2013 22:34

Alltså jag vet inte va man ska säga om detta med hästhandlaren. Ibland blev man vansinnig o höra om hur det drabbat både djur o köpare :/ men ändå kan jag inte låta bli o fundera kring "handlaren". Hur ofta händer det att man specialiserar sig på att sälja skadade hästar? Låter väll inte logiskt för en frisk hjärna !!! Kan det inte va så att hon förlitat sig på vetrineren ?!
Visst man blev upprörd över köparens historia men nu då till va vet själv sa- detta med ny miljö , ägare mm ... Man vet att press o stress kan göra stor skada ! Kan det va helt uteslutet att så kan va i fallen med? Jag menar då vet ansett det inte vara risk till större skada på den förändring man sett på rönken o han lät inte som den som sticker info under stolen. Fast detta är ju bara va jag tänker o tycker. Nu ska ni inte ta detta som att jag säger att handlaren är oskyldig ! Finns säkert info gällande en del sålda hästar hon väl känt till? Vem vet !?
Man kan inte diskutera det heller ... Det är något utanför ens egna vetskap.
Stackars Armani :( hans öde pga människans fel o brister !!!
KramC

Av Cicci & Ebbe - 14 mars 2013 20:21

Ikväll har jag kommit Hia inpå livet :D jag myste med henne medans de andra gjorde lite annat o efter ett tag så putsade hon mig i nacken hahah.. :P .
Lilla va iväg till församlingshemmet o hon hade verkligen Visat framfötterna . Hon tog för sig o intog stora rollen som Jesus i deras pjäs de hade o va med o dansa o sjöng ! :O
Hur som helst så hade hon kul o vi stod o titta på henne när vi kom för att hämta henne :) mitt hjärta slog extra slag o hela jag blev varm o se henne mitt i högen av dansande barn. :D hon va så "hemma" där o redan i bilen sa hon att hon ville dit igen.
Är hon glad så är jag lycklig med henne!!
Härlig kväll ... Snart är kl 21 o då blir det tv.
KramC

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards