bonnaliv

Direktlänk till inlägg 28 februari 2013

Min häst är ingen plog , jag är fullt medveten

Av Cicci & Ebbe - 28 februari 2013 09:11

Okey nu ska vi reda ut denna oreda som det skapat ... Man ska nog veta terrängen o helheten i det hela när det gällde vår sista tur kan jag tro då det ser ut att blivit helt fel uppfattat. Rundan va lugn , skritt som jag sa .. Även där backen kom o jag skulle inte utsätta de för värre än jag vet att de klarar så därför visste jag att backen upp till vägen inte skulle va FÖR MYCKET men så tillstötte komplikationer längst vägen , det blev tungt när vi vände ... VARFÖR tror ni jag valde att gå av? Tänk på den!! Att det blev mer fel när vi försökte lösa Det enklare för dem va heller inget vi utsett... Va spår på genvägen i backen men tyvärr så va det svårare än va vi kunde dömma med ögat. Jag kräver inget hårt av min vän... Meningen är att vi ska ha kul båda men igår försvann det roliga o jag blev orolig istället - FÖR HENNE!! Visade Sig att det inte va någon fara när vi väl kommit ner igen ... ANNARS HADE JAG INTE SATT MIG UPP IGEN !! Gick med henne en bit just för att va säker . Jag känner min vän , jag har tagit mig TID att lära känna henne o se på henne ... För mig är hon / de allt annat än leksak / er ... Det är nära vän !!!
Jag blir ärligt upprörd o jag kan faktiskt tänka själv ... Jag vet va som är skadligt o jag ser 2 välmående hästar här ute. Känner man till vägen så vet man med att backen inte är så farlig o sträckan inte är så lång ! Det va bara omständigheter som gjorde allt till dubbelt arbete !

Känner med att kanske borde man SKRIVA allt på bloggen så inget går att missa . Utsätter inte en otränad utan kondis för den lilla rundan ens ... Klingar fel på vägen när man ser hur detta uppfattats!
Nu rör jag till det me när jag skriver upprörd... Jag är inte arg , bara en känsla av panik då alla uppfattat det hela multum värre än va det va ... Kanske lät oj oj oj men tänk på i skrivandets stund hade jag fortfarande flåset o känslorna igång.

Ne vet ni va.... Jag behandlar min vän / vänner som jag själv skulle vilja bli behandlad MED RESPEKT o det gäller i allt . Skulle jag vetat att det skulle blivit så svårframkomligt så hade jag valt en annan väg från början . Älskade vänner.... Förlåt mig!
KramC

 
 
marianne

marianne

28 februari 2013 09:42

Det är alltid svårt med det skrivna ordet, det blir lätt missförstånd när man inte hör tonfall och så....jag vet att du inte hade räknat med den där djupa snön, och att du genade för att få en kortare väg....men du förstår kanske att vi andra oxå uppfattade det som lite för mycket för dina hästar?
Jag har en massa erefarenheter av skador som uppkommit pga av för hård och snabb igångsättning och jag kan inte rå för det, men det ploppade upp i mitt huvud....sorry :(
Jag vill ju inte att du ska få samma erfarenheter :(

Fortsätt skriv som du gör....det är ju det vi läsare vill ha av dej ;)
kram

http://marresmams.blogg.se

Cicci & Ebbe

28 februari 2013 09:52

Hahaha ... Nja jag kanske borde skriva lite bättre? :P
Skriver tex inte det arbete vi gör då vi inte rider , bara ibland då jag kan fotografera .
Tack för dina ord ... Jag kan ta det...hade det så varit så hade jag behövt veta det :)
Förstår att det inte är lätt att alltid bygga sig en bild av va man läser :/ jag är ganska dårlig på det själv för det som skrivs av vardag med djur är oftast bara en del , man vet som djurägare själv att man inte kan skriva allt på exakt från morgon till kväll. Jag är den typen som försöker dela med mig av allt men även missar en del ... Att man kan missuppfatta va jag skriver o hur läget är , det är mitt egna fel som inte kanske skriver med det jag trodde va en självklarhet :) .

Tack för att ni läser o även läxar upp då ni anser att det behövs :D
KramC

 
Emelie

Emelie

28 februari 2013 12:37

Inte lätt allt som oftast att beskriva i ord vad som händer sker och vad man vill är ute efter osv men alla kan vi göra/tänka fel ibland bara vi lär oss :-) Och inte gör om eventuella misstag, vad tusan vi är ju inte mer än männsikor.

Samtidigt är det ju bra att folk reagerar, för om man kollar samhället i övrigt finns det så många som struntar i alla utom sig själv. Läs nu detta med lite glimten i ögat, jag menar inget illa.

Jag gör med fel ibland tänker rätt men blir lite fel i praktiken, sånt måste man räkna med händer oss alla ngn gång och den som inte erkänner detta, ja då vet vi andra iallafall att de hänt ;-)

Kram på dig och hoppas du får en skön dag i solen

Kram Emelie

http://www.fullblodenicentrum.bloggplatsen.se

Cicci & Ebbe

28 februari 2013 12:47

Hahaha ja det är mänskligt o göra fel :) jag gjorde en missbedömning igår så det vissla om det :/ det e jag kärring nog o erkänna :D

Ne det är inte alltid det är lätt att förstå rätt :) den som skriver kanske ( som i mitt fall) ska skriva lite mer utförligt o inte snabbt bara händelse :)
Man lär så länge man lever o tur är väll det... Fan va tråkigt det vore o va till fullo lärd! :)
KramC

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cicci & Ebbe - 17 maj 2017 01:50

Å nej Varför sova bort livet? ;) här är man vaken o kl börjar gå mot 02 . Har inte varit så flitig på bloggen som jag hade velat , tyvärr. Vet inte va som finns o skriva som vanligt när jag väl ska till o få ner några ord heller :P Kan ju ...

Av Cicci & Ebbe - 9 maj 2017 21:43

Hej o hå.... Vår vardag är under prov då gubben har nytt jobb , skift . Det är mycket att anpassa o tänka på när man bor så här o speciellt då jag fortfarande inte tagit tag i mitt körkort :S Han ska vänja sig med tiderna o vi ska få allt att p...

Av Cicci & Ebbe - 8 maj 2017 08:19

Dagarna drar förbi .... Har inte haft en tanke på bloggen när orken funnits att sätta sig o skriva lite :/ . Emriki får sin medicin 5 dagar o 10 dagar . Han tar det så snällt , lunkar fram . Uppenbart är att något skrämmer honom i hagen då han ...

Av Cicci & Ebbe - 3 maj 2017 23:52

Jaha bloggen va som bortglömd mitt upp i allt ruvande mm :P Ne men allvarligt! Detta kan inte hända igen , att någon ger sig på våra djur?! Skulle ju inte va första gången o nog heller inte sista i detta sjuka samhälle men nu får det väll ändå ...

Av Cicci & Ebbe - 24 april 2017 14:48

God dag!!! Denna dag va planerad så gott som in i det minsta o vi stod bara o väntade på att kl skulle bli 17'00 . Hem kommer lillan från skolan o hade börjat räkna ner . Nere i byn ska en affär stänga o idag skulle de köra - Fyll 2 pappkassar ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards