bonnaliv

Direktlänk till inlägg 26 februari 2013

Udda smakar mer

Av Cicci & Ebbe - 26 februari 2013 22:44

Måste säga att gillar ni mat som inte är så "vanlig" , prova då gratängen :) . Den gick hem !! Nja kanske inte på egna ben men den flög i hjärtat på en :P.
Åh jag mår som en liten prinsessa ikväll med hur dagen varit :) . Ska avsluta denna med ett glas vin medans jag skriver :D . ( i de nya glasen ) .

Här ute har vi besök :) . Är bambi som är förbi men idag är han ensam :/ . Brukar va 2 annars . Ja vi stödmatar de här vid hagen. Kan ju inte veta att de går o har svårt att finna mat :/ ... Vi har till dem med. Vackra är de att se på med :).

Lilla har fått 2 nya spel till tv- spelet ( igår ) o hon spelar nu så fort hon får . Är kul o Se hur hon lär sig :D
Idag va brutte ( valpen ) ute för första gången i bil o åkte . Aldrig lämnat gården innan , inte ens gått som långt som till vägen utanför . Hände en liten olycka o maten han tidigare åt hamna på sätet o en lilla som fick fullt upp för att hålla sig åt sidan o inte råka hamna i det . Jag kunde knappt hålla mig för skratt för satan va "tjejig" man kan va men ändå snart bara 4 år. Hur ska hon va när hon är 15? ;) . Vill inte ens tänka på det :P.....
Idag är det jag som njuter .. Är så nöjd med dagen! Tror inte den kunnat bli bättre , nja skulle va om man vann några mille men det händer inte i detta livet ;). Iallafall inte idag men varför klaga ?! Jag har mer än jag vågade drömma om för några årsen.

Morgondagen ser ut att bli rida igen :) o sen lite fix o så i stall , kanske ta hos balo o de med . Varje gångs jag kliver in där så möts jag av balo som vill kela lite . :D jag saknar honom inne måste jag säga ! Han i sin tur är nog lyckligare nu med massa utrymme o springa på .

Städa borde stå närmast på schemat men vet ni va? Jag orkar inte efter allt plockande jag fått göra det sista .. Jag tänker inte planera in -STÄD det närmsta... Kanske kan ta en bit då o då . Finns annat som livet har att bjuda på :)
Ne om man skulle kolla när de spelar kanske ? Kanske läsa de bloggar jag följer!!??
KramC

 
 
Emelie

Emelie

27 februari 2013 00:19

Låter verkligen som en underbar dag och jag hoppas morgondagen
blir lika bra :-)

Kanske får ge sig på att prova den där gratängen, ser ju faktiskt
himla smarrig ut, usch nu blev man hungriga oxå, en annan som försöker dra ner på allt småätande (blir lätt de när man jobbar natten tyvärr)

Ha ha ha apropå tjejig, tänk dig tiden i badrummet om mornarna innan skola och tänkt när de är stora så det är party oj oj oj, många timmar, är man inte gråhårig innan så blir man :-) Härligt!

Kram Emelie

http://www.fullblodenicentrum.bloggplatsen.se

Cicci & Ebbe

27 februari 2013 09:27

Åh det va en underbar dag :D ja jag hoppas det fortsätter lika bra idag .

Ja jag tycker du ska ge dig på o prova gratängen :) den va smarrig :D
Nja småäta får man allt tillåta sig :) iallfall 6 dagar av 7 ;) :P tycker du inte?

Hahaha... Du... Den åldern då allt det börjar så är jag en mamma med hagelgevär i högsta hugg :P ... Skrämma bort pojkarna. ;)

Jag blev gråhårig o bara tänka på det :)
Kram C

 
marianne

marianne

27 februari 2013 08:30

Ja, rådjuren har det inte så lätt i kylan, vi har ju foderhäcken i hagen så där kalasar dom på kvällar och nätter....jag blir så glad när jag ser spår efter deras klöver in i hagen.

Nä strunta i städet nu för några dagar, passa på att ge dej ut på ridturer nu så länge solen behagar vara med oss.

Sv: haha...ja Bernt finns på bild, men ska försöka få med honom på nya bilder, har bara från när han red Ava.
Nä du....hopplektionerna är de tider som är sagt, om det blir nå´t...det beror på hur många som anmäler sej kan jag tänka....jag får nog be om privat hoppning när jag kan. Men det funkar ju det med :)

http://marresmams.blogg.se

Cicci & Ebbe

27 februari 2013 09:16

Ja vi har sett dem uppe vid stallet med för att få mat :/ de stackars små liven!

Ja städandet har jag lagt på hyllan ..... Kan inte gno dag ut o dag in :P

Hahah.. Det gör han va?! :D kan jag ha missat de ?? :/
Ja det låter som det är privatlektioner som gäller då :) men då missar du inte att få dem iallafall :D
KramC

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cicci & Ebbe - 17 maj 2017 01:50

Å nej Varför sova bort livet? ;) här är man vaken o kl börjar gå mot 02 . Har inte varit så flitig på bloggen som jag hade velat , tyvärr. Vet inte va som finns o skriva som vanligt när jag väl ska till o få ner några ord heller :P Kan ju ...

Av Cicci & Ebbe - 9 maj 2017 21:43

Hej o hå.... Vår vardag är under prov då gubben har nytt jobb , skift . Det är mycket att anpassa o tänka på när man bor så här o speciellt då jag fortfarande inte tagit tag i mitt körkort :S Han ska vänja sig med tiderna o vi ska få allt att p...

Av Cicci & Ebbe - 8 maj 2017 08:19

Dagarna drar förbi .... Har inte haft en tanke på bloggen när orken funnits att sätta sig o skriva lite :/ . Emriki får sin medicin 5 dagar o 10 dagar . Han tar det så snällt , lunkar fram . Uppenbart är att något skrämmer honom i hagen då han ...

Av Cicci & Ebbe - 3 maj 2017 23:52

Jaha bloggen va som bortglömd mitt upp i allt ruvande mm :P Ne men allvarligt! Detta kan inte hända igen , att någon ger sig på våra djur?! Skulle ju inte va första gången o nog heller inte sista i detta sjuka samhälle men nu får det väll ändå ...

Av Cicci & Ebbe - 24 april 2017 14:48

God dag!!! Denna dag va planerad så gott som in i det minsta o vi stod bara o väntade på att kl skulle bli 17'00 . Hem kommer lillan från skolan o hade börjat räkna ner . Nere i byn ska en affär stänga o idag skulle de köra - Fyll 2 pappkassar ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards