bonnaliv

Direktlänk till inlägg 24 februari 2013

För mycket av det goda

Av Cicci & Ebbe - 24 februari 2013 13:40

Nu är de på rull , någon kom man närmre o några ifrån :/ .
Denna vecka va kalabalik i min skalle de dagar Jasmine sov borta , då lyssnade ingen åt mig :S.

Jag har alltid varit rädd att göra fel gällande dem så jag vänder mig till gubben o hoppas på att han i sin tur tar tag i vissa saker när man ber om det. Jag vill inte va en "gnällkärring" i deras ögon då jag försöker säga till o ingen då lyssnade så försöker jag nå fram via den vägen.
Jag är allt annat än van med så många barn , så länge ... Som man ska aktivera , se till mm i en vecka dygnet runt. För passa upp får man verkligen när det gäller vissa saker .

Denna vända känns som jag kommit Jasmine närmare o jag är skit glad . Va ju mest rädd för att hon ( som är äldst av de) skulle ha ett ont öga till mig eller inte alls acceptera eller ännu mindre gilla o stå ut med åsynen av mig :P men Aaa henne skulle jag kunna leva med i år på raken :) . Gillar den tjejen !! ( ja de alla men Aaa man ser henne faktiskt lite äldre o kanske inte som ett barn på samma sätt o mer gemensamt att göra o tala om)

Tuva når jag inte riktigt fram till längre :( . Stod o pratade med henne o fick inte ens ett svar :O. Jo hon visste väl att det va henne jag talade med men hon bara titta på mig o vände sig om :/. Chockande !!!
Loke denna gången va mer våldsam då mot lilla :S . Måste få de 2 yngsta att förstå att deras "nya" syster faktiskt inte är äldre än snart 4 o inte förstår kanske så mycket gällande saker som de tror. Gillar varken när de slår henne för att hon gör saker utan elak baktanke i lek eller då hon blir puttad o får såpbubblevatten i ansiktet för att hon tidigare under dagen råkat söla med lite vatten i en säng. Hon va den som själv berättade om det. ( sölandet alltså) .
Tror de yngre kan tycka dessa längre gånger så tätt blivit för mycket o det är fullt förståeligt .
Hundarna ligger som döda sillar ... Orörliga runt om i huset ... Ingen som kör bort dem HELA TIDEN..

För en ovan så blir en vecka möe....
Hahahah... Man lär med tiden ... Sakta men säkert!
Ser fram mot nästa helg ändå .. Älskade ungar ;)
KramC

 
 
marianne

marianne

24 februari 2013 14:52

Det är ju jobbigt för barnen oxå, att vara hemifrån en vecka med andra rutiner och en lillasyster. Visst erat hem är ju deras hem, men dom har ju inte varit så mycket hos er, så dom känner sej kanske lite lite borta ändå? Så kankse dom längtar lite till mamma och de vanliga kompisarna efter några dagar?
Jag kommer ihåg hur det var när jag haft bonusbarn.....hinner knappt få undan frukost innan det är någon som frågar "när ska vi äta? Jag är hungrig, vad blir det?" Suck...och plocka plocka plocka....jo jag förstår precis hur du har det dessa dagar ;) Och hur tyst och tomt det blir när dom åker...hur mycket man längtar till nästa gång....
Vad kul att Jasmin klarade av rida ut på Creme....kanske hon kan få dela henne med din syster? Det skulle väl vara en toppengrej?

Sv: Maria och jag har oftast så himla kul när vi rider...ja annars oxå, men en riktigt härlig ridtur med lite bus...så ska det vara :)
Klart Ava stannar hos mej, vi är oskiljaktliga :)

http://marresmams.blogg.se

Cicci & Ebbe

24 februari 2013 17:23

Vi har inte haft rutiner för de då vi känt att de ska få ha lite friare . Man kan ju inte ta dem till sig o sen mata in regler mm men nu får det sättas några till o börja med då de lätt "tar över".

Ja jag va stolt som tuppen över Jasmine när hon red ut :) o glad för crème som attan som fick göra lite samtidigt :D
Nja jag tror syrran vill ha sin häst för sig själv men J får ju snart en "egen" men det va kul att hon bara valde grejen att rida ut på en häst hon inte känner från ryggen. Nog för att vi vet hur snäll crème e o skulle aldrig låta henne tex ta Pippi ut som nu gärna är lite framåt o lite goo ... Fast ändå inte het . Jag va stolt att hon red mer än i hagen må jag säga o va så grön i ridningen som hon ändå är.

Åh blev ena rädd att du skulle byta bort henne :O Hahaha kram C

 
Nina

Nina" title="http://blogg.se]Nina[/url]" target="_blank">blogg.se]Nina[/url]

24 februari 2013 17:01

Usch, det låter jobbigt! Det ÄR ju jobbigt att bygga upp nya relationer, speciellt när man inte valt varandra själva. Det tar ju tid innan man har hittat var man har varandra och hur man ska förhålla sig till var och en. Jag kan ju säga att jag inte är direkt avundsjuk på resan ni har framför er....

Jag förstår att det blir extra svårt om någon är dum mot lilla. Stackars liten, inte lätt att bli slagen när man inte ens är van att ha syskon ännu. Hoppas bara att hon inte reagerar med att hon inte vill att de ska komma.

http://stallskogalund. blogg.se

Cicci & Ebbe

24 februari 2013 17:12

Vet :/ men Det är roligt o lärorikt , speciellt när de alla är så olika :P .

Detta me att slå ja ... Men de är nog inte medvetna riktigt att hon är så liten utan ser henne större . Man hör det ibland o ser när de är i tv rummet tex då hon försöker akta sig för att en sak se o kliver åt sidan så är nästa på om det så går hon tillbaka till platsen hon va från början så tar den andra till gråten . Är ju inte illa ment men de tar det så har jag märkt. :S hur ska man förklara det rätt! ?

Ne lilla älskar de o är jätte glad när de kommer men det e klart att det är ju mycket att ta o så för henne .
KramC

 
Nina

Nina" title="http://blogg.se]Nina[/url]" target="_blank">blogg.se]Nina[/url]

24 februari 2013 18:17

Ja det är minsann inte rätt att vara alla till lags (och inte stå ivägen). Jag vet inte hur du/ni ska kunna förklara rätt, jag antar att det är lite känsligt eftersom de blir ledsna och gråter.

Skönt i alla fall att lilla är så glad åt sina syskon :-)

http://stallskogalund. blogg.se

Cicci & Ebbe

24 februari 2013 18:24

Aaa jag vet inte...

Haha Aaa de va nog det bästa som kunde hända henne .. Istället för Att växa upp som ensambarn.
:)
Kram C

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cicci & Ebbe - 17 maj 2017 01:50

Å nej Varför sova bort livet? ;) här är man vaken o kl börjar gå mot 02 . Har inte varit så flitig på bloggen som jag hade velat , tyvärr. Vet inte va som finns o skriva som vanligt när jag väl ska till o få ner några ord heller :P Kan ju ...

Av Cicci & Ebbe - 9 maj 2017 21:43

Hej o hå.... Vår vardag är under prov då gubben har nytt jobb , skift . Det är mycket att anpassa o tänka på när man bor så här o speciellt då jag fortfarande inte tagit tag i mitt körkort :S Han ska vänja sig med tiderna o vi ska få allt att p...

Av Cicci & Ebbe - 8 maj 2017 08:19

Dagarna drar förbi .... Har inte haft en tanke på bloggen när orken funnits att sätta sig o skriva lite :/ . Emriki får sin medicin 5 dagar o 10 dagar . Han tar det så snällt , lunkar fram . Uppenbart är att något skrämmer honom i hagen då han ...

Av Cicci & Ebbe - 3 maj 2017 23:52

Jaha bloggen va som bortglömd mitt upp i allt ruvande mm :P Ne men allvarligt! Detta kan inte hända igen , att någon ger sig på våra djur?! Skulle ju inte va första gången o nog heller inte sista i detta sjuka samhälle men nu får det väll ändå ...

Av Cicci & Ebbe - 24 april 2017 14:48

God dag!!! Denna dag va planerad så gott som in i det minsta o vi stod bara o väntade på att kl skulle bli 17'00 . Hem kommer lillan från skolan o hade börjat räkna ner . Nere i byn ska en affär stänga o idag skulle de köra - Fyll 2 pappkassar ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards