bonnaliv

Direktlänk till inlägg 15 februari 2013

Har jag ätit någons vän?!

Av Cicci & Ebbe - 15 februari 2013 22:01

Ska man skratta eller gråta egentligen?! Det är förbannat fult o folk driver om det .
Inget förvånar en längre om man ska va ärlig men man trodde de som handskades med livsmedel iallfall kunde bjuda på va som står på kartongen !!!
KramC

 
 
marianne

marianne

15 februari 2013 23:29

En av anledningarna att jag aldrig äter halvfabrikat, man har ingen aning om vad man betalar för......förutom massa konserveringsmedel, konsistensgivare, färgämnen å allt vad det heter. ..
Jag kan äta hästkött om jag själv väljer det. ....precis som tupp, lamm o kalv,
jag är inte förvånad över vad som kommit fram nu.....tyvärr:(

http://marresmams.blogg.se

Cicci & Ebbe

15 februari 2013 23:51

Ne man är inte det... Hela grejen med att undanhålla det hela!
Jag äter väll det mesta Så länge jag själv vet va det är jag stoppar i mun ( samma som du ) . Nu tillhör väll inte jag dem som är så "känsliga" i detta men jag tycker det är för jävligt hela grejen.
KramC

 
Emelie

Emelie

16 februari 2013 01:41

Jag har inte så ont av att hästköttet går till "mat" har mer ont av de många, långa plågsamma resorna hästarna oftast får stå ut med innan de slaktas i utlandet, DET är hemskt!

Kan förstå att de kan tyckas äckligt av många hästmänniskor, jag hade säkert inte kunnat stoppa det i munnen om jag vetat men samtidigt eldas många upp i "onödan" grävs ner, göms istället för att ge människor en valmöjlighet som oxå är till det bästa för hästen, o då tänker jag på de långa resorna till utlandet (igen) dit faktiskt många skickas då slaktpriset (har jag hört) är högre.

Inte klok om man tänker på de stackarna som i godan tro lämnar sina hästar till en fodervärd för att dagarna efter veta att SIN häst är skickad till slakt, NÄ skärpta regler minsann gällande detta, usch och tvi för de männsikorna som inte har bättre vett, fy och skam!

Kram Emelie

Ursäkta blev kansk ett "blarrig" kommentar, hoppas du förstår ngt av det hela :-)

http://www.fullblodenicentrum.bloggplatsen.se

Cicci & Ebbe

16 februari 2013 05:25

Hahaha ... Jo då! Jag förstår :D
Du tänker på det med hästköttet o lasangen :P men detta va om sjöhästen :P o fiskpinnarna :) fast det kanske du missa hihi :D .

Aaa men visst! Det med hästkött går hett just nu. Kan tycka att det är för jävligt o Alla HÄSTÄLSKARE som blivit grundlurade att äta va de inte alls vill. Jag älskar hästar men jag vet även att de används inom matproduktion som allt annat o jag älskar de inte mindre om jag köper hamburgekött till pålägg! Finns så många sätt att se på just det hela men om man tänker dom så.... Man överlever :) Tycker det är fult det med om inte fulare än det med fiskpinnarna o sjöhästen istället för fisk o blandat ... Kanske är ätliga de med ??? ( skämta)

KramC

 
marianne

marianne

16 februari 2013 10:08

Hihi du får allt vara nyfiken ett tag framöver, om det inte blir nå´t av min finfina idé så lovar jag att berätta ändå vad jag hade tänkt :)

http://marresmams.blogg.se

Cicci & Ebbe

16 februari 2013 22:18

Haha bra det :)
Man blir nyfiken när du skriver a men inte b :P
KramC

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Cicci & Ebbe - 17 maj 2017 01:50

Å nej Varför sova bort livet? ;) här är man vaken o kl börjar gå mot 02 . Har inte varit så flitig på bloggen som jag hade velat , tyvärr. Vet inte va som finns o skriva som vanligt när jag väl ska till o få ner några ord heller :P Kan ju ...

Av Cicci & Ebbe - 9 maj 2017 21:43

Hej o hå.... Vår vardag är under prov då gubben har nytt jobb , skift . Det är mycket att anpassa o tänka på när man bor så här o speciellt då jag fortfarande inte tagit tag i mitt körkort :S Han ska vänja sig med tiderna o vi ska få allt att p...

Av Cicci & Ebbe - 8 maj 2017 08:19

Dagarna drar förbi .... Har inte haft en tanke på bloggen när orken funnits att sätta sig o skriva lite :/ . Emriki får sin medicin 5 dagar o 10 dagar . Han tar det så snällt , lunkar fram . Uppenbart är att något skrämmer honom i hagen då han ...

Av Cicci & Ebbe - 3 maj 2017 23:52

Jaha bloggen va som bortglömd mitt upp i allt ruvande mm :P Ne men allvarligt! Detta kan inte hända igen , att någon ger sig på våra djur?! Skulle ju inte va första gången o nog heller inte sista i detta sjuka samhälle men nu får det väll ändå ...

Av Cicci & Ebbe - 24 april 2017 14:48

God dag!!! Denna dag va planerad så gott som in i det minsta o vi stod bara o väntade på att kl skulle bli 17'00 . Hem kommer lillan från skolan o hade börjat räkna ner . Nere i byn ska en affär stänga o idag skulle de köra - Fyll 2 pappkassar ...

Presentation

Fråga mig

5 besvarade frågor

Omröstning

Som hästägare ... Va är för dig viktigast
 Prestation ( tävling o resultat)
 Stam ( man måste rida "högt")
 Relation o samspel
 Vadå? Jag har bara häst för att ha!?

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
<<< Februari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Paduan hönsen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken ( lämna ett avstamp)


Ovido - Quiz & Flashcards